Bulgarasi de ianuarie-februarie2013, cap 17
Raspunsuri - Pagina 4
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mena1906 Gagici, am vazut ca lista de carucioare nu e actualizata. Am ramas cu o gramada de surprize. Cine stie sa o actualizeze? UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin In love with my little kid :X |
Eu o pot actualiza, dar nu sunt la curent cu carucioarele.V-am zis eu ca am memorie proasta
Ardna11111 felicitari pentru outze.Stai linistita,ca o sa tot oscileze referinta bb/grafic
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 8+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
si m-am linistit de tot , am sunat la GralMedical(care imi sunt in drum spre casa) si fac DT 200lei. Nu stiu de ce ma asteptam eu sa dau vreo 800lei cu totul
Gata , pauza....ne auzim mai tarziu
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 8+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
ianfeb2013 spune:
Carucioare fusesera puse chiar alaltaieri dupa ce ne-a anuntat ralu;) E drept ca om mai scapa unul doua, am mai adaugat sia zi. Haideti sa stabilim ceva ca sa ne fie mai usor organizatoric. cand se mai afla de cate un cuc sau o pasa, dati un PM si la contul comun, asa avem o evidenta si nu ratam pe nimeni:)pupe
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ianfeb2013 Carucioare fusesera puse chiar alaltaieri dupa ce ne-a anuntat ralu;) E drept ca om mai scapa unul doua, am mai adaugat sia zi. Haideti sa stabilim ceva ca sa ne fie mai usor organizatoric. cand se mai afla de cate un cuc sau o pasa, dati un PM si la contul comun, asa avem o evidenta si nu ratam pe nimeni:)pupe |
Super!!! E o idee buna!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
dankutza spune:
Na' ca ma fac de ras! Cum m-am plans ca ma doare ficatul, cum a incetat durerea. Nu ma durea de f mult timp, ci doar m-a durut 4 zile. Eu m-am gandit ca ma doare pt ca vineri, cand am fost la gratar, am mancat cam multa carne (o bucata ceafa de porc, 2 mici si un copan de rata afumat - la 2 mese diferite). Nu prea mai mancasem carne de ceva timp, decat asa, putin si probabil a fost prea mult. Banuiesc ca acel copan de rata afumat nu mi-a facut bine, desi nu a fost mare. A facut verisoara mea, o rata afumata la cuptor, impreuna cu cartofi si mirodenii. AM mancat cu f multa pofta pt ca mirosea demential cu usturoiul din friptura. Am mancat si destul de multi cartofi plus am inmuiat paine in sos. Probabil ca acum a iesit total din corp si m-am linistit. Ah, am uitat sa spun ca am si stins totul cu Pepsi rece. Desi, ea a afumat-o, probabil ca al meu corp nu prea ii place afumatura.
Acum 3 saptamani am facut o data cu uzualele si GOT si GPT (sau TGO si TGP). Au iesit amandoua in limite. Got-ul 17 si intrevalul este de 5-41 iar GPT-ul 17 si intrevalul este de 8-54. Cred ca in viata mea nu am avut asa analize buna la ficat.
Aschiuta sigur a fost ficatul. O sa vorbesc cu dr sa-i spun de ficat. O sa stau cu ochiul pe el.
Ardna din cate stiu eu, nu e musai sa faci Clexane daca ai vreo mutatie. Poate e ceva usor si dr considera ca e suficient sa-ti de Aspenter, Femibion si Acid Folic. Uschi vine de concediu ori pe 27 ori pe 3. Cum am fost in vancanta 2 luni, si am fost informata de program in urma cu vreo 3 luni, nu pot sa lipsesc chiar in prima saptamana de lucru, mai ales ca avem professional days. Asa ca voi baga un gol de abia in saptamana 3-7 septembrie. Cam asta e planul. MA mai vorbit cu alti dr (am "medicine" in familie) si mi-a spus ca daca aveam trombofilie nu duceam sarcina la termen. In plus sarcina oprita din evolutie a fost "ou clar" asa se numeste popular, adica sacul gestational crestea fara embrion in el. Deci nu trombofilia a omorat sarcina aceea.
Monica asteptam culoarea de carucior. Mersi de sfat. O sa-mi fac o bilirubina. Pe asta nu am facut-o. O sa citesc mai mult despre ficatul gras in sarcina si despre colestaza de sarcina.
Katy cand am facut Dt clasic la prima sarcina nu a vrut inaltimea ci doar greutatea. Acum cand am facut metoda Nicolaides le-a vrut pe amandoua. E naspa sa nimeristi cate o asistenta din asta de te omoara la analize. Brrr!
Bubble de cand iau Femibion, nu mai am carcei. Poat eiti trebuie niste vitamine.
Lidia asta insemana ca nu vor semana daca sunt in placente diferite. Am avut gemeni in clasa de nu ziceai ca-s gemeni. Unul semana cu mama si altul cu tata.
Blue ce sperietura ai tras. Brrr!
Kinetoterapeutul lui fi-mea nu recomanda wrap/sling/mai tei mai mult de 30 min pe zi. Mi-a zis ca daca fac asa ceva, ii asigur lui un client.
Viki eu nu am fatait-o pe fi-mea dupa mine. Daca dormea, dormea in patutul ei sau pe canapea (pana a inceput sa se rastogoleasca). Cand plange ma duceam la ea, o luam in brate si ne iubeam. Lasam balta ce faceam. Daca in patut are si jucarii atrnatoare si muzicale, se uita la ele si dupa aia urla. Eu nu as lua pt bebe 2. Parerea mea, pam pam.
Simina nu te speria. Intr-adevar la Iosup nu se "doneaza" si sange. Te duci in 24 de ore cu toate masuratorile la un centru medical gen Synevo, MAtei Basarab etc. Pt mai multe info, suna la un centru unde vrei sa te duci, ca sa vezi daca poate face asa. Nu te mai speria asa de repede.
Tu ai incredre in medicii de la Filantropia pt morfologie? Eu nu as avea. Mai bine dau un ban si stau si eu linistita. Nu te supara ca am spus asta.
Ti-o recomand pe Adela Dinu. O gasesti la Columna si Dacia medical Center. Eu am dat 200 lei pt eco morfologica pt DT. E super profi. Are un ochi f bun. Ce a zis ea, asa a fost. Mi-a facut masuratorile la fel de bine ca boul de Herghelegiu. Asta, pe comparate cu foaile in fata. Nu e scumpa si e f buna. Daca o sa cauti pe net, o sa auzi numai de bine de la paciente. E doar o parere...
Eu am facut o singura eco la Filantropia, cea de dinainte de nastere. Facsem deja 2 eco, una la Adela, una la Herghe in saptamana aceea, dar m-a trimis Haiduc si la "ei". AM asteptat de m-am tampit. Chiar daca ai programare, vin dr cu pacinetele de mana si le baga inauntru. Poti sa zici ceva? Nu! Nu-ti da poze, filme. Totul e f f f repede pt ca mai asteapta la usa nu stiu cate paciente. Daca ai ghinionul ca bebe sa nu stea la pozat? Crezi ca au rabdare. Nope. La particular, am stat vreo 3 sf de ora, cam asa, pt DT, cu eco si calculul de risc.
Plus ca dr se uita sa-i dai. In fine, tu stii mai bine.
Eu nu simt stoarsa de bani rau la Columna. Consultatia la Cezara e 150 lei. Analiza pt Dt, am platit 240 lei si a fost trimisa la Matei Basarab. Am intrat pe siteul lor si exact asa scrie pe siteul lor 240 lei DT metoda Kryptor.
Eu perefer sa ma duc unde e bine si pt bebe si pt mine.
Ardna felicitari pt baietel. Sa aflam si ce are Denisa ca sa stim ce plimbam prin Plumbuita. Adela zice ca pt dr e mai importanta varsta dupa eco si nu dupa ultima mesnstra. Poate ai ciclul neregulat, poate ai ovulatie trazie, poate s-a plimbat mai mult ovulul fecundat.... La mine la 13 saptmani cantarea 83g. Probabil ca acum la 15 saptamani, cantareste cam tot asa si al meu. Ma mai mir ca nu-l mai simt. Nu au nici cat un pachet de unt la greutate. Intrebi daca e prea slabuta, pai tu nu esti slabuta? Daca seamana cu tine, sigur e slabut.
15 saptamani
kasha_ro spune:
Adrna,in legatura cu dilemma ta cu mutatiile de trombofilie,clexane nu se administreaza decat de la Doua mutatii pozitiv heterozigote in sus.asa ca bucura-te!nu ai o Pb de trombo genetica.aspirina se da in caz de hipertensiune in arterele uterine.ti-au iesit IR -urile Mari cumva?
Simina -DT cea Mai buna si concludenta metoda se efectueaza astfel: Sange in sapt 10 si Eco in sapt 12 dupa care se coreleaza rezultatele.mergi cu Eco la clinica unde s-a recoltat Sange si se face interpretarea.cytogenomic este o clinica care se occupa numai cu Asa ceva.
Bubblegum spune:
Dankuta pai tocmai asta este..eu iau vitamine dinainte de conceptie si le iau pana in ziulica de azi. MagneB6 il iau la indicatia medicului de prin sapt 6-7 si sunt neste pastiloaie mari cat rotile de la bicicleta, chiar cred ca e suficient magneziu;) Vita D era singura mica si de 3 luni m-au pus si la cura de vita D. Stau in dubiu cu calciul, cred ca din asta tre sa iau un supliment. Ma vede docotul peste 10 zile pana atunci dau cu lapte si iaurt:)
18+
kasha_ro spune:
Dankutza-pt ficat iti recomand silimarina dar sa fie neaparat din armurariu.e un remediu super pt refacere a ficatului.si fara afumatura.e cea Mai nenorocita combinatie .carne si afumata Mai ales dc e si Mezel.e nenorocire pt ficat si splina.citeste pe net despre afumaturi .o sa te convingi sa stai departe de ele or at de gustoase at fi.
kasha_ro spune:
Vaatasez un link cu dim fatului.desi sunt orientative pt ca fiecare berbe este unic si are ritmul lui de crestere
http://www.reclamamascataatentie/sarcina/despre-sarcina/Lungimea-si-greutatea-fatului-in-fiecare-saptamana-de-sarcina-a11386.html
dankutza spune:
Kasha nu mananc afumatura de fel. Probabil ca de asta m-a durut ficatul. Nu e obisnuit corpul cu asa ceva si a reactionat instant. Am zis ca daca au afumat-o ei, e mai ok. Teapa! M-am lecuit de asa ceva. M-am intors la bolbotinele de zi cu zi. Supa de rosii cu galusti. Am ancat de am stins.
15 saptamani