Bulgarasi de ianuarie-februarie2013, cap 17

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Mena, m-ai terminat cu hainutele:)))Abia astept sa vad poze cu destinatarul imbracat cu ele :)

Noi avem azi zi libera (la job ca busy acasa) dar jur ca prind o ora de somn pe dupa amiaza.

Katy, dulce ai fost.Las ca nu raman sanii asa micuti, ai sa vezi tu peste cateva saptamani....o sa incapa in ei suficient laptic cat sa se sature bebe.
De maternitatile din romania, cunosc!Cumnata mea a nascut la Giulesti acum un an dupa acelasi 'modus operandi' ea de una singura, fratelui meu i s-a inchis usa in nas, ei i s-a luat telefonul astfel incat ore bune a stat frate-miu disperat asteptand un semn, au dat bani peste bani si nu a putut fi langa ea, a reusit doar sa vada pe bebe la 2 ore dupa ce s-a nascut. Si mai cunosc cazurile din maternitatile bucurestene unde te duci cu la^pte praf,pampers si jucarii pentru copilasii abandonati si peste o saptamana adio jucarii, adio cutii de pampers...iar cand vorbesti cu unele asistenetle se holbeaza la tine ca la avioane americane, scanand de la marca ta de ceas, la geanta, rimel, pantof, tot..nu exista sa se uite in ochii tai ci doar la haine si alte d'alea...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

mena, si mie mi s-a parut nu tocmai ok... dar pentru cat trec pe la ea, deja nu mai conteaza nu stiu daca pot sa o schimb... o sa verific
eu trebuie sa precizez inca un efect neplacut al sarcinii: tenul foarte gras arat de parca ma ung cu unt dimineata pe fata si nu mai folosesc crema de ceva timp
ahhh... si aseara am vazut si bebelina la inceput statea ghemuita si lipita cu capsorul de placenta ca tinusem mana pe burtica pana atunci si venise sa se dragaleasca si apoi a inceput sa se tot intinda si sa dea din manute si picioruse imi venea sa pup monitorul ala cand o vedeam
blue, felicitari pentru condus

20+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Aschiutza, bafta la eco, o sa fie bine !

Carmen, sigur e bine bebe. Sa veniti cu vesti bune.

Katy, dmensiunea sanilor nu are nici o legatura cu cantitatea de lapte pe care o produc. Am cunostinte fara piept deloc care au alaptat fara probleme si altele cu sani imensi care au avut putin sau chiar deloc lapte.

Mena, vai ce foame mi-ai facut cu sandwich urile sarate !

Blue, bravo la soferita ! Si eu cred ca as fi facut la fel, eventual si credit sa nasc la privat. Nasterea e un moment unic … si pentru mama si pentru bebe. Bine ca ti s-av rezolvat problema cu hartia .

Vikisor, ma abtin apropo de docotrita de care ai dat . Parerea mea, nu baga in seama prostiile care le spune

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua fetele

Am fost la Iosup, SI.. .....AM BAIAT!!!!
Mai multe nici nu mai are rost sa spun, este baiat si sanatos.Ne-a tinut Iosup toata ecografia cu "e fetita", da la sf ne-a zis ca are outze, da s-a amuzat si el , ca a vazut ca imi doream baiat

Asa ca dau de baut si niste tort ( sper sa vina sotul cu tort ca altfel al bat), am primit cel mai frumos cadou!!!!!!!

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 12+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

OOOOooooooo Simina, pereche!Bingo!Sa va traiasca !!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

katy nu conteaza marimea sanilor si sora mea are sani micuti si a hranit doua fomiste o sa fie bine, stai linistita

referitor la banii de nastere: eu o sa nasc la stat, la polizu. am noroc ca stiu pe cineva inauntru da.. se vehiculeaza niste preturi, dar nimeni nu te obliga sa dai ceva.. daca nu ai, nu dai... eu cand am stat internata pentru amnio am stat intr-un salon cu 4 femei cu diferite probleme, si asistentele se purtau la fel cu toata lumea, si eu una nu le-am dat nimic, si inca vreo 2 colege de salon la fel. iar pentru procedura de amnio sotul a fost refuzat frumos cand a vrut sa dea banuti. totul depinde de omul peste care dai. oricum pentru nastere eu vreau sa stau in salon cu plata, unde sunt singura cu inca cineva si bebelina sa o privesc non stop

20+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

buna fetelor!
n-am mai apucat sa intru sa va salut pentru ca am tot fost plecati si mi-a fost f greu sa tin pasul cu voi!
eu am fost si in odiseea lui fi-miu, de-acu 2 ani, si pana la urma ne-am mutat toate pe un grup privat pe fb, pentru ca era mult mai usor sa urmaresti subiectele. pe masura ce veneau bebelusii, chiar nu mai apuca nimeni sa scrie pe aici, in schimb pe fb totul mergea mai usor!
daca va hotarati sa faceti grup privat pe fb contati pe mine!
in rest o sa mai intru sa va salut pe aici! va citesc cu drag cand o sa apuc!
sunteti tare dragute si ma bucur pentru fiecare sapt care trece si ne aduce mai aproape de bulgarasii nostrii!
multa sanatate in continuare!
pup burticile!

ps: se pare ca si la noi tot un baietel o sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Ghiciti ce am bagat la ghiozdan? Supa iute-acrisoara Am devenit dependenta de ea si e doar vina voastra!

Simina, felicitari! Ce aglomerare de testosteron o sa fie la anul in ian-feb!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Ellena : si eu sunt multzumita de el … e foarte calm …. Shi sper sa fie totul ok ..noi acum 2 luni am vizitat maternitatea dar mai astept saptamana 24-25 sa semnez : ne-am hotarat si stem dar stiu ca 10 rate i cu cardul Raiffaisen , 9 cu Card Avantaj shi mai e Bana Transilvania .Fara card de credit potzi doar in 3 . Noi cred ca alegem sa platim stocarea toata odata ca e mai ieftin asa pe termen lung .
Si daca ai aceste carburi de credit si nasterea o pozi plati in rate .

Blue . felicitari pt condus , eu am permis de 10 ani dar nu prea ma incumet sa conduc ..cu bebe in schimb ar trebbi sa mai prind si eu curaj ..daca vrem sa mai ne plimbam si sa shoppinguim amandoi cat stam in maternal #61514;

Vikisor : si mie mi s-a cam ingrasat tenul .. ce e drept bag destale dulciuri acum

Simina : felicitari !!! pt baietzel

Katy : dimensiunea sanilor nu conteaza … adik sunt cu sanii marisori mamaici care au avut probleme cu alaptatul si cu sani mici au lapte sa mai dea la vreo doi bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Simina si Helena, felicitari pentru cuculeti!!! CAT DE FRUMOS E SA AFLI CE MINUNE ASCUNZI IN BURTICA!!! Si ce de de cuci vin in 2013 !!!

Gagicile care au aflat ce minuni ascund in burtici, rugaminte din partea colegelor care se ocupa cu administrarea casusei noastre, trimiteti un PM catre pagina noastra principala sa va treaca in listuta cu cuci si pasaricute.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput