Bulgarasi de ianuarie-februarie2013, cap 17
Raspunsuri - Pagina 19
vikisor spune:
simina si hellena, felicitari pentru baietei!!!
ma gandesc acum ca bebelina mea are de unde sa isi aleaga printisor
20+ cu printesa
majia spune:
Simina, felicitari pentru baietel !
Hellena, inca un baietel. Felicitari !
Viki, mie din contra, mi se ingrasa parul si tenul mai putin ca innainte.
Voi v-ati gandit cat o sa stati acasa cu puiutii ? Cateva luni, un an, doi ani?
18+
vikisor spune:
majia, sa stii ca la mine e exact invers parul nu mi se mai ingrasa asa rau, in schimb fata... o sa imi iau servetele demachiante la mine sa ma sterg in timpul zilei ca mi-e si rusine si nu pot sa ma duc la baie sa ma spal pe fata o data pe ora
fetelor, eu am patit-o azi m-a tras curentul de la aerul conditionat si am o super durere de cap si de ureche si ochi si dantura pe toata partea dreapta acum incerc sa o dreg cu niste ceai si daca nu imi trece in cateva ore o sun pe doctorita sa o intreb ce pot sa iau mama imi sugera sa imi pun o compresa cu spirt dar acum chiar nu am cum sa fac asta...
20+ cu printesa
dankutza spune:
Fetelor care ati studiat oferta de la spitalele private din Bucuresti, va rog sa share-uiti si cu noi info. Mersi
Poate poate, ne sucim...
15 saptamani
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vikisor simina si hellena, felicitari pentru baietei!!! ma gandesc acum ca bebelina mea are de unde sa isi aleaga printisor 20+ cu printesa |
O sa fie mare competitia intre baieti pentru fete, tinand cont ca ei sunt mai multi, deci "piata de desfacere e mare" :)). Iar ele pot ridica pretentiile tinand cont ca "au de unde alege" .
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
dankutza spune:
citat din mesajul lui lauraf89 De acord cu tine...dar asta e..ori avem norocul sa dam peste un medic fara pretentii..ori asta e..te conformezi..pt ca nu cred ca este cineva care ar vrea sa schimbe sistemul pe viata si sanatatea propriului copil! Cu Dumnezeu inainte... |
Mare dreptate ai!!!!
15 saptamani
mena1906 spune:
citat din mesajul lui vikisor majia, sa stii ca la mine e exact invers parul nu mi se mai ingrasa asa rau, in schimb fata... o sa imi iau servetele demachiante la mine sa ma sterg in timpul zilei ca mi-e si rusine si nu pot sa ma duc la baie sa ma spal pe fata o data pe ora fetelor, eu am patit-o azi m-a tras curentul de la aerul conditionat si am o super durere de cap si de ureche si ochi si dantura pe toata partea dreapta acum incerc sa o dreg cu niste ceai si daca nu imi trece in cateva ore o sun pe doctorita sa o intreb ce pot sa iau mama imi sugera sa imi pun o compresa cu spirt dar acum chiar nu am cum sa fac asta... 20+ cu printesa |
Sun-o pe dr si intreab-o dar stiu ca e ok sa luam un paracetamol in cazuri extreme (cum esti tu acum)
vikisor spune:
majia, eu vreau sa stau un an acasa cu bebelina
fetelor, hai ca m-am trezit si eu... voi unde faceti morfofetala si la ce preturi? ca pe mine m-au programat astia de la academica la dr. parvu ioan si am citit pareri impartite despre el... si nu stiu ce sa fac, daca sa ma duc la el sau nu
20+ cu printesa
ralu_15 spune:
Salutare tuturor!
Eu am un par superb, nu l-am avut niciodata asa . partea mai putin placuta - ca doar nu se putea altfel - e ca.. tot parul creste repede si sanatos.. si deja epilatul a devenit complex ca nu prea mai pot sa ma indoi :D
cat despre ten: e foarte gras si al meu. singura chestie care ma ajuta e argila la pliculete sau la tub de la Ana Aslan. Incerc sa-mi pun masca macar odata pe saptamana si de cate ori e nevoie in caz ca-mi apare cate o chestie mare si dureroasa pe fatza.
Ralu 19+ cu
mena1906 spune:
citat din mesajul lui vikisor majia, eu vreau sa stau un an acasa cu bebelina fetelor, hai ca m-am trezit si eu... voi unde faceti morfofetala si la ce preturi? ca pe mine m-au programat astia de la academica la dr. parvu ioan si am citit pareri impartite despre el... si nu stiu ce sa fac, daca sa ma duc la el sau nu 20+ cu printesa |
La noi e Crangu si Andrei si Ghinda care fac morfo . Pe primii doi ii recomand cu caldura. Ghinda e cu toane. Nu mai stiu pretul ca la cat am stat anul asa in medical cred ca am uitat sa mai si incasez . Daca vrei musai mergi la Andrei. E f profi si extrem de bun pe ce face.