Bulgarasi de ianuarie-februarie2013, cap 17

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

Bluesea, am avut si eu o prietena care a facut asa... exact cand a iesit cu bebe din spital s-a dus direct la primarie si a declarat copilul si apoi acasa... stiu ca nu a durat mult. Daca ai si bebe dupa tine le impulsioneaza pe tanti functionare sa se miste mai repede
Ideea e ca e altceva sa pleci cu bebe in luna mai sa il declari, si e altceva in ianuarie :( ce-i drept... e nasol ca va fi frig, sau cine stie, poate ai noroc de vreme frumusica... nu cred ca mai prindem curand o iarna atat de grea ca anul asta! Brrrr, sper sa mai fie peste 10-15 ani, nu acuma

cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Elena, nu toate luam si fier separat. Daca nu ai avut carente la inceputul sarcinii nu vad de ce ti-ar fi dat. Si eu iau acum doar Elevit (care are si ceva fier).

18+

Mergi la inceput

Pfff, cred ca mai am un mesaj de scris si apoi GATA! Scap de moderare! Sper!

Chiar mersi mult pt primire fetelor Ma asteptam sa fiti mai reticente la nou venitele intarziate

Sa ma treceti si pe mine cand se face un nou capitol, sau cand se poate, acolo la prima pagina
Va zic si UM dar nu are relevanta ca ovulatia s-a produs mult mai tarziu decat trebuia...SURPRISE!! UM: 05.03.2012

Menaaaa, si pe bebe meu il va chema Edward :D nu stim inca al 2lea nume care va fi, eu vreau sa-i pun Laurentiu dupa sotior, dar el nu prea vrea, asa ca inca ne mai gandim! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Multumesc fetelor pt urari, as vrea sa ies la un film si un kfc/chinese dupa sa vedem dk avem pe cine lasa cu Matei

ELEnNa_12 - bine ai venit si sarcina usoara

Mami lui Matei si 18+

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Neata fetelor! Multumim de cafeluta a fost!
Elena bine ai venit printre noi..sarcina usoara si bebe sanatos! Inca un cuc!
Legat de fier...si eu sunt alergica, dar se pare ca cel din Elevit nu imi da prea multe batai de cap (in afara de constipatie)! In schimb eu evit sa pap ou sau allte alimente cu continut bogat in fier!
La multi ani pt cei 4 ani de casatorie!Noi la aniversare am iesit cu nasii la un restaurant si a fost foarte dragut, apoi un pic de giugiuleala acasa! Pt 2 ani cred ca vom fi la maternitate ca eu am DPNul in ziua in care ne-am casatorit
burticile si bulgarasii

19+ cu

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Laura, ce tare! Poate o sa sarbatoriti in maternitate cu o sampanie pt copii
Elena, asa o sa ncercam si noi. Dar daca ne externeaza sambata sau duminica? In plus, au program numai pana la 13... Oricum, e o tampenie. De vreme ce o sa aiba toate actele mele, doar nu mi-o furat documentele si se duce de nebun sa declare un copil care nu e al lui!! Ma rog...minunata administratie romaneasca! Macar daca puteam sa il declaram la starea civila unde am eu domiciliul ca e la 5 minute de noi si nu e aglomeratie niciodata

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanakkk spune:

Buna fetelor!
In sfarsit mi-am facut curaj sa scriu.Va citesc pagina cu pagina de cand am avut test pozitiv (si a fost cu 5 zile inainte de ziua menstruatiei!).Am cel mai probabil o fetita de 15 saptamani si 3 zile, DPN 11.02.2013.
Am asteptat eco de 3 luni sa ma asigur ca totul e ok (am avut o sarcina oprita in evolutie acum 6 luni si am fost stresata/ din cauza unui fibrom pe care l-am operat). Am gasit la voi puterea de a lasa frica la o parte...multora dintre voi le-as ridica statuie pentru curajul cu care ati trecut prin diversele teribile incercari si pentru lupta de a avea un bebe.Sunteti niste eroine...
As povesti multe ...dar ma pastrez pentru cele 10 mesaje (sa ma vad in timp real)
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

dragelor, din categoria "nu ma plang, doar ma minunez"..
nu stiu daca vi se intampla si voua: am constatat ca pot sa mananc chestii de care nu ma puteam atinge de ani de zile din cauza de gastrita duodenala :D. intr-o seara am mancat la un restaurant un orez care avea si boabe de fasole - in mod normal le-as fi dat deoparte, dar mi-era lene si pofta asa ca le-am mancat si pe alea. nimic, nici un efect! de unde de obicei m-as fi tavalit pe jos de dureri de stomac si de burta.. (ma rog, nimic mai mult decat..de obicei..). la fel cu usturoi si castraveti: pot sa mananc fara probleme. in limite rezonabile, nu un castron de mujdei, dar totusi..
...cred ca as putea manca si cuie in perioada asta si n-as avea nimic.. diger si asimilez tot ce prind :D

Ralu 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanakkk

Buna fetelor!
In sfarsit mi-am facut curaj sa scriu.Va citesc pagina cu pagina de cand am avut test pozitiv (si a fost cu 5 zile inainte de ziua menstruatiei!).Am cel mai probabil o fetita de 15 saptamani si 3 zile, DPN 11.02.2013.
Am asteptat eco de 3 luni sa ma asigur ca totul e ok (am avut o sarcina oprita in evolutie acum 6 luni si am fost stresata/ din cauza unui fibrom pe care l-am operat). Am gasit la voi puterea de a lasa frica la o parte...multora dintre voi le-as ridica statuie pentru curajul cu care ati trecut prin diversele teribile incercari si pentru lupta de a avea un bebe.Sunteti niste eroine...
As povesti multe ...dar ma pastrez pentru cele 10 mesaje (sa ma vad in timp real)
Va pup

Bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos! A mai vnit o printesica

19+ cu

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Lauraf, ce draguuuut!! Si eu am DPN exact in ziua in care, acum 7 ani, l-am cunoscut pe sot (adica ne cunoscusem cu cateva zile inainte, insa atunci ne-am cuplat) Dar sa stii ca noi, niste tembeli, pana sa zici tu ca ai DPN in ziua casatoriei, nici nu ma gandisem la treaba asta :D:D:D Deci merci muuuult de tot pt pont! Acum mi-ar placea mult de tot sa nu aiba dr. dreptate si sa nasc in dec, pe 30! ar fi minunat!!

Bluesea, da, daca va externati in wknd sau vorba ta, daca se nimereste sa iti dea drumu mai tarziu de 13 ce te faci?! Asta te va obliga sa mai faci un drum... si vorba ta, e departe :(

Ioana, eu ti-am dat impuls sa scrii???? :D Sunt sigura ca mai sunt si alte burtici care citesc, dar totusi... nu scriu. Sa isi faca mai mult curaj!!

Am dat si eu Add pe FB la Bulgarasi siBulgarase, sper sa ma bage si pe mine cineva in grupuletul vostru! Am trimis mesaj. Asteptam...

Mai sunt burtici care fac drumuri pe la Regina Maria? Vazusem in trecut ca erau fete ce mergeau la dr. Hadi pt morfo. El e dr. meu. Si intentionam sa "nastem" acolo, saptamana viitoare facem contractul cu ei.

Mergi la inceput