Bulgarasi de ianuarie-februarie2013, cap 17

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Neata burtici!

Mena, felicitari!

Eu m-am enervat ieri ca m-am uitat sa vad ce trebuie sa facem pt actele juniorului. Si, pt ca nu suntem casatoriti, trebuie sa mergem amandoi sa dam cu batul, la starea civila pe raza careia se afla maternitatea. Adica, in ianuarie, eu lauza, cu bebe dupa mine (ca singur cu bunici acasa nu il las) trebuie sa ma tarai sa zie "Da dom'le, amaratul asta e tacsu'". Tampenie mai mare nu am pomenit!

18+

Blue tu nu esti din Bucuresti? Sa stii ca la mine a fost un pic mai complicat decat doar datu' cu batu'. Sunt analizele pt certificatul prenuptial, radiografia(care cica nu mai e obligatorie) si certificatul care se ia de la medicul de familie si se depune in termen de 14 zile si in alte 10 zile(parca)tre sa zici DA. Acuma...sincer sunt si medici mai destepti un pic si care nu te fataie atata pe drum si pentru o suma iti dau certificatul fara sa te mai plimbe. Suma e undeva de 100 de lei. Plus ca tre sa mergeti la starea civila a sectorului/orasului de care apartineti. Nu ar fi mai usor daca ati face asta inainte? e doar o parere, nu arunca cu rosii.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mena, noi nu vrem sa ne casatorim . Doar sa declaram juniorul.

18+

Scz, neuronul meu gravid a coborat in uter.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanakkk

Buna fetelor!
In sfarsit mi-am facut curaj sa scriu.Va citesc pagina cu pagina de cand am avut test pozitiv (si a fost cu 5 zile inainte de ziua menstruatiei!).Am cel mai probabil o fetita de 15 saptamani si 3 zile, DPN 11.02.2013.
Am asteptat eco de 3 luni sa ma asigur ca totul e ok (am avut o sarcina oprita in evolutie acum 6 luni si am fost stresata/ din cauza unui fibrom pe care l-am operat). Am gasit la voi puterea de a lasa frica la o parte...multora dintre voi le-as ridica statuie pentru curajul cu care ati trecut prin diversele teribile incercari si pentru lupta de a avea un bebe.Sunteti niste eroine...
As povesti multe ...dar ma pastrez pentru cele 10 mesaje (sa ma vad in timp real)
Va pup

Bun venit si bebe sanatos si la termen. Asteptam experientele tale si daca vrei, ne vdm si pe FB.

FETELEEEE, avem o pasaaaaa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ELEnNa_12

Pfff, cred ca mai am un mesaj de scris si apoi GATA! Scap de moderare! Sper!

Chiar mersi mult pt primire fetelor Ma asteptam sa fiti mai reticente la nou venitele intarziate

Sa ma treceti si pe mine cand se face un nou capitol, sau cand se poate, acolo la prima pagina
Va zic si UM dar nu are relevanta ca ovulatia s-a produs mult mai tarziu decat trebuia...SURPRISE!! UM: 05.03.2012

Menaaaa, si pe bebe meu il va chema Edward :D nu stim inca al 2lea nume care va fi, eu vreau sa-i pun Laurentiu dupa sotior, dar el nu prea vrea, asa ca inca ne mai gandim! :)

cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012

Ce frumos!!! Avem tizi . Eu ma gandeam sa mai fac repede un baiat. Am o lista de nume de baietei care imi plac si ar fi pacat sa se piarda. Daca vrei iti dau cateva sugestii. Numele Florin este de la tata si de la bunic. Sotul e singurul mostenitor al numelui de familie si bebe va fi Enache Florin al 3 lea .

Mergi la inceput

Fetele, ati mancat peste in sarcina? Eu m-am ferit in primul trimestru, apoi am mancat doar pastrav care nu are ce sa faca rau dar nebunia mea cea mai mare e tonul la conserva in ulei sau apa sau suc propriu cu lamaie si salata sau fara salata, simplu cu paine, in orice combinatie. Mi-a fost greu sa stau deoparte de nebunia asta asa ca ieri am mancat o conserva. Am citit ca e chiar recomandat o data la aprox 2 saptamani tonul dar ca excesul cauzeaza otravirea puiului cu mercur. Acum sunt speriata ca bebelinu meu nu "a vorbit" azi cu mine decat f putin dimineata. Sper ca nu i-am facut vreun rau ca ma impusc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Eu am tot mancat peste, si conserva de ton in salata, si somon fume, si pastrav pe gratar si pane etc (in we am mancat peste 2 zile la rand ) si nu am patit nimic, bebe e bine merci, inoata in voie

Ca tot vb de mancare, mi s-a facut pofta de o paine prajita cu unt cu usturoi , ma duc sa pun painea la prajit

Mami lui Matei si 18+

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Blue, in ce sector nasti? Poate gasim o pila , mama de ex e la sect 5 (pe raza caruia se afla sp Municipal)2. Dak n-au notari mobili poate merge sa faci o procura sa semneze altcineva in locul tau....

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Ioana bine ai venit!
Ralu am patit-o si eu in we. cu un suc de fructe( mar, para, morcov). ma asteptam sa ies fuior la baie si de unde, gastrita mea n-a mai facut urat ca alta data. Oricum am observat si eu ca deja am tranzit mai lent.
Mena si eu am mancat peste. Eu zic ca e chiar sanatos.

12+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

Astazi schimb saptamana
Felicitari fetelor pt carucioare
Elena, Ioana bine ati venit , sarcini usoare
Ralu_15 si eu am patit la fel carne de porc mici mancam ffff rar si doar gustam ca nu imi cadea bine acuma mananc numa carne de porc si mici la greu si nam nimic.
Mena o conserva nu are ce sa dauneze, si mie imi place tonul la nebunie cu foarte multa lamaie...deja mie

UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 18+ CU +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Legat de peste, am intrebat si eu medicul despre pestele la conserva sau proaspat (noi nu prea mancam carne, deci..)si a spus ca nu este o problema, atata timp cat nu mananc in fiecare zi, sunt atenta la termenul de valabilitate, aspectul conservei,etc..iar la pestele proaspat e mai simplu :))! Si legat de alte preparate mi-a zis cam la fel, ca pot manca orice imi face bine dar nu in cantitati industriale si sa nu fac abuz!

19+ cu

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Elena, si eu merg la RM si tot acolo voi naste. La Haidi merg pt morfo.

Bubbles, maternitatea este in sect 1. Ma gandesc sa sun sa vad daca pot sa ii fac "vinovatului" o procura la notar. Poate merge asa.

18+

Mergi la inceput