Bulgarasi de ianuarie-februarie2013, cap 17
Raspunsuri - Pagina 11
majia spune:
Buna dimineata fetelor,
Servesc si eu o cafelutza cu mult lapte in compania voastra.
Elena, bine ai venit si sarcina usoara!
Aschiutza, eu ma de la fier, ma deranjeaza problema in ultima vreme .
Blue, chiar ce tampenie. Aici trebuie inregistrat copilul in primele trei zile, iti dai seama ce ar insemna sa trebuiasca sa vina si mama. In alta ordine de idei, noi am mai discutat subiectul si ... ti-am mai zis ca o sa va fie mai greu cu copilul nefiind casatoriti din punct de vedere hartogaraie . Sa nu te superi
Mena, felicitari!!!! Ai ajuns la jumi .
18+
majia spune:
Mys, nu cunosc povestea puiutului. Sa le dea Dumnezeu putere parintilor lui! Intradevar sanatatea este cea mai importanta...
18+
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Blue_sea Neata burtici! Mena, felicitari! Eu m-am enervat ieri ca m-am uitat sa vad ce trebuie sa facem pt actele juniorului. Si, pt ca nu suntem casatoriti, trebuie sa mergem amandoi sa dam cu batul, la starea civila pe raza careia se afla maternitatea. Adica, in ianuarie, eu lauza, cu bebe dupa mine (ca singur cu bunici acasa nu il las) trebuie sa ma tarai sa zie "Da dom'le, amaratul asta e tacsu'". Tampenie mai mare nu am pomenit! 18+ |
Blue tu nu esti din Bucuresti? Sa stii ca la mine a fost un pic mai complicat decat doar datu' cu batu'. Sunt analizele pt certificatul prenuptial, radiografia(care cica nu mai e obligatorie) si certificatul care se ia de la medicul de familie si se depune in termen de 14 zile si in alte 10 zile(parca)tre sa zici DA. Acuma...sincer sunt si medici mai destepti un pic si care nu te fataie atata pe drum si pentru o suma iti dau certificatul fara sa te mai plimbe. Suma e undeva de 100 de lei. Plus ca tre sa mergeti la starea civila a sectorului/orasului de care apartineti. Nu ar fi mai usor daca ati face asta inainte? e doar o parere, nu arunca cu rosii.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
anca.b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mys Im in 4 coffee Matei a avut pb cu burtica si ne-a dat trezirea la 6 in tipete , bietul de el are gaze Maine aniversez 4 ani de caZnicie nu stiu ce sa pregatesc, sa iau un cadou ceva?! Pls sfat Mami lui Matei si 18+ http://matei-sansalaviata.blogspot.com |
la multi ani!!
Anca si Stefan (13.01.2008) si 20+ cu
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Bine ai venit, Elena! si felicitari pentru baietel! nu-ti face griji, am un feeling ca vom fi mai multe cu bulgarasi de decembrie...
Mena, felicitari pentru jumatatea sarcinii!
PS...ma bag sa schimb si eu saptamana, ca nu mai am rabdare pana maine
Anca si Stefan (13.01.2008) si 21+ cu
Povestea Nasterii
Bubblegum spune:
Am citit de Bibi.....Dupa asa o drama sa mai vina si un astfeld e final, ingrozitor!!
Elena, bine ai venit, sarcina usoara si bebe la termen!
Chiar ca o colectie de cuci, noroc cu Lidia si cele doua fetitze ale ei ca asa am ajuns si noi la un total de 5 fetite contra 13 baieti.
Blue da n-au si ei vrun notar 'portabil', 'deplasabil' ceva care sa vina la domiciliu sa iti ia o declaratie? Zic si eu poate o exista. Va fi si ianuarie, vant vijelie, iesi din casa, te tarai pe drum cu bebe etc....
18+
vikisor spune:
buna fetelor
eu azi am avut o zi super incarcata pana acum pe langa treburi de la munca (multe ), mi-am printat si analizele pe care le-am facut pana acum ca sa le am cand ma duc azi la doctor si sunt ceva
Elena, bine ai venit printre noi
mys, eu cred ca aniversarea casniciei nu trebuie sa treaca neobservata... nu neaparat iti cumperi cadouri... dar cumva trebuie sa o marchezi: iesiti la un restaurant, la o plimbare, faceti ceva impreuna acasa... un ceva sa va aduceti aminte de ziua aia speciala pentru voi
20+ cu printesa
Blue_sea spune:
Bubbles, nu exista asa ceva. In plus, noi stam in Snagov, iar progenitura trebuie declarata in sectorul unde e maternitatea
18+
Blue_sea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mena1906
Blue tu nu esti din Bucuresti? Sa stii ca la mine a fost un pic mai complicat decat doar datu' cu batu'. Sunt analizele pt certificatul prenuptial, radiografia(care cica nu mai e obligatorie) si certificatul care se ia de la medicul de familie si se depune in termen de 14 zile si in alte 10 zile(parca)tre sa zici DA. Acuma...sincer sunt si medici mai destepti un pic si care nu te fataie atata pe drum si pentru o suma iti dau certificatul fara sa te mai plimbe. Suma e undeva de 100 de lei. Plus ca tre sa mergeti la starea civila a sectorului/orasului de care apartineti. Nu ar fi mai usor daca ati face asta inainte? e doar o parere, nu arunca cu rosii. UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin In love with my little kid :X |
Mena, noi nu vrem sa ne casatorim . Doar sa declaram juniorul.
18+
ELEnNa_12 spune:
Multumesc pentru primire fetelor!!
Daaa, incerc sa acopar cele 10 mesaje ca ma dispera faza cu moderarea ca voi nu ma puteti citi " in timp real".
tweetisor, mi-ai facut o pofta cu brioseleeee, astept sa se trezeasca domnul meu ca ma duc la Lidl si sper sa gasesc ceva asemanator
Am vazut ca voi luati fier separat :( mie dr. nu mi-a dat nicio vitamina in plus fata de Natalvit, ce iau inca de la inceputul sarcinii. La inceput vomitam mult, si sufletul din mine uneori, si ... sincer, nu prea cred ca le pastram. Cam din luna a3a am reusit sa asimilez si eu ceva vitamine. Dar in rest toata perioada sarcinii n-am luat nici o pastila in plus. Nici macar un No-spa. Hmmm, ma mai vad cu el in septembrie, pe 13, si atunci il intreb daca nu tre sa-i dau si eu mai multe vitamine la ploduletul meu
Va pup!! Merci inca o data pt primire!
cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012