Bulgarasi de ianuarie-februarie2013, cap 17

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

Buna dimineata fetelor! :)
Da... m-am tot gandit daca sa va scriu ori ba... ce-i drept va citesc de vreo 3 capitole si mi-a placut mult de tot de voi. :) Vorbiti de zici ca va cunoasteti de-o vesnicie. Pe fetele de la Minununi de noiembrie-decembrie le citesc de ceva luni bune pt ca eu am DPN la sfarsitul lui dec. insa dr. meu acum vreo 2 saptamani mi-a zis ca are un feeling ca ne vedem in ianuarie la nastere :)) deci ... e foarte posibil sa ma incadrez perfect in odiseea voastra... daca ma primiti Si chiar daca as naste mai drevreme sper sa nu va suparati pe mine :D Am vazut ca sunteti multe burticute miiici ... hihi

Sa ma prezint putin ca sa nu va suparati pe mine ca am dat buzna asa in casuta voastra Sunt Elena din Buc :D Mai mult nu stiu sa va spun, ne cunoastem pe parcurs. Sper sa tin pasul cu voi pt ca sunteti f f active! Dar oricum mereu citesc din urma cand intru, deci recuperam pe parcurs daca e ceva.. :D
Va pupacesc si va doresc o zi minunata cu burticute usoare!

P.S. Si da, inca un baietel va invadeaza putinele fetite :))) Tre sa facem baieti frumosi ca sa ii aleaga fetele pe ei... ca daca nu ... pff... :D

cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Mena, am la profil o poza la munte cu sotu, amandoi cu ochelari de soare, Diana Gidei from Galati, multumesc!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

ARDNA felicitari pt caruciorul albastru, poate ai ovulat mai tarziu si bebe e mai mic.
Dankutza eu sunt la Rotaru, ai auzit ceva negativ despre el? Eu sper sa nu ma oblige sa fac cezariana. Eu vreau natural.
Monica felicitari pt baietel.
Carmen fresh de portocale
pe toate!

12+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata burtici!

Mena, felicitari!

Eu m-am enervat ieri ca m-am uitat sa vad ce trebuie sa facem pt actele juniorului. Si, pt ca nu suntem casatoriti, trebuie sa mergem amandoi sa dam cu batul, la starea civila pe raza careia se afla maternitatea. Adica, in ianuarie, eu lauza, cu bebe dupa mine (ca singur cu bunici acasa nu il las) trebuie sa ma tarai sa zie "Da dom'le, amaratul asta e tacsu'". Tampenie mai mare nu am pomenit!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Blue-sea, aici se poate face si inainte de nastere asa o declaratie, poate merge si in Ro sa faceti inainte? Daca nu, macar aduna ce formulare ai nevoie de pe acum.

Eu sunt cam ametita, de azi incep sa iau si fier (am lasat citeva zile numai cu medicamentul de tiroida, ca sa ma reobisnuiesc cu el). Cum la ultima oara cind am luat fier am avut alergie, imi tititie fundul de teama sa il iau . Incerc azi sa il iau sub forma de sirop, cica nu acctioneaza asa de repede, in schimb da mai putine efecte secundare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ELEnNa_12

Buna dimineata fetelor! :)
Da... m-am tot gandit daca sa va scriu ori ba... ce-i drept va citesc de vreo 3 capitole si mi-a placut mult de tot de voi. :) Vorbiti de zici ca va cunoasteti de-o vesnicie. Pe fetele de la Minununi de noiembrie-decembrie le citesc de ceva luni bune pt ca eu am DPN la sfarsitul lui dec. insa dr. meu acum vreo 2 saptamani mi-a zis ca are un feeling ca ne vedem in ianuarie la nastere :)) deci ... e foarte posibil sa ma incadrez perfect in odiseea voastra... daca ma primiti Si chiar daca as naste mai drevreme sper sa nu va suparati pe mine :D Am vazut ca sunteti multe burticute miiici ... hihi

Sa ma prezint putin ca sa nu va suparati pe mine ca am dat buzna asa in casuta voastra Sunt Elena din Buc :D Mai mult nu stiu sa va spun, ne cunoastem pe parcurs. Sper sa tin pasul cu voi pt ca sunteti f f active! Dar oricum mereu citesc din urma cand intru, deci recuperam pe parcurs daca e ceva.. :D
Va pupacesc si va doresc o zi minunata cu burticute usoare!

P.S. Si da, inca un baietel va invadeaza putinele fetite :))) Tre sa facem baieti frumosi ca sa ii aleaga fetele pe ei... ca daca nu ... pff... :D

cu nazdravan => 21+ , DPN 30.12.2012

Bine ai venit, Elena!!! Inca un cuculet? Yupy!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 20+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Elena bine ai venit! Scrie repede 10 mesaje ca sa te vedem la timp.

12+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Bine ai venit, Elena!
Si eu mai arunc un ochi la Minuni ca sa stiu ce ne asteapta

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Neatza fetele : eu m-am delectate cu 2 briose immense cu ciocolata de lla Mega de dimineatza …acum suntem si eu shi bebe agitatzi

Mena : felicitari ..ai ajuns la jumate ..peste 2 zile o schimbam shi noi

Mys : nu pot sa cred ..stiam de cazul lui de la Tv de prin campanii ..era tare mititel shi simpatic ..m-am intristat asa tare … adevarul e ca sanatate e tot ce trebbie sa ne dorim
La Multzi Ani fericitzi totzi 4 in continuare … noi am facut un an anul asta …i-am facut eu un tort … nu prea a iesit dar …cumva a trebuie si sarbatorit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Elena - bine ai venit !

Mergi la inceput