Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
Alice_Elena spune:
Suzi, pai nu i-am pus decat morcov si albitura (pe care am scos-o) si galustele din gris + galbenus. Gris era prima data cand ii dadeam si galbenus i-am mai dat de vreo doua ori. Nici radu nu e supersoversificat ca nu prea mananca legumele. Fructele si iaurtul le mananca bine. La pranz a mancat bine doar pestele. Dar bucati nu blenduit
adc spune:
Ileana, sa va fie de bine iesirea. Buna alegere muntele! Cred ca ai scris de pe telefon. hihi. Si eu am incercat candva dar am renuntat instant
Luiza, sunteti bine, da? A fost infiorator in Timisoara ieri si alaltaieri, in schimb azi noapte nu stiu cum dar s-a racorit bine in casa, ma tem chiar sa nu fi fost putin prea rece pt Cristi care nu sta defel acoperit.
Alice, si Cristi la fel, mananca iaurt, fructe, biscuiti cu fructe, galbenus de ou, dar legume pas! Adica le inghite pana la urma, dar cu o lehamite...
Ma pregatesc si eu zilele astea sa ii dau prima data carne, am primit o gainusa crescuta in curte si cateva legume "bio". Poate am mai mult succes
Bulinuta, multa sanatate lui Rares, sper sa nu se confirme astmul si sa isi revina rapid. Concediu placut!
Aha, deci nu numai Cristi refuza laptele praf! Credeam ca sunt unicat pana cand au patit-o Luiza si apoi Anemaria. La noi l-a acceptat numai in situatii limita si cantitate mica.
dr_anca spune:
Buna!
Nu mai am timp sa postez. Ma bucur ca bulgarsii pleaca prin vacante de asta e si liniste.
Are vreun bulgaras alergie la laptele de vaca?
Am facut noapte alba dar ma bucur ca la mine in casa si nu in spital ca am hotarat sa nu mergem ne-am consultat la tel cu dr de fam si o colega pediatra. A mancat cu o zi inainte branzica din lapte de vaca facuta de mine cu lamaie. Pentru prima data si a mancat cantitatea cam din 200 ml de lapte. Asta vineri la pranz, ieri 6 scaune ultimul cu sange frumusel si rosu dar mult nu o fisura , asta pe la ora 20, voma in jet de 4 ori.
Stare generala bunicica, fara febra dar e alba ca varul, dimineata cand sa o adorm iar a scos tot laptele in jet.
A luat Nexium ca avem in casa dar fara succes, pana la urma am trecut la metoclopramid 2 pic.- nu prea ma incanta dar cand am vazut ca primul nu isi face efectul am trecut la el.
Sper sa ne auzim cu vesti mai bune ca de internat nu m-as interna ca ies cu alte boli pe cap.
Alice_Elena spune:
Anca, si te gandesti la intoleranta la lactoza? Mai bine ii faci o analiza sa fi sigùra ca e asta. Sau nu e relevanta cand sunt asa mici? si sper sa fie bine repede. Fara spital
Ileana, relaxare placuta!
Alexa_G spune:
Dr Anca multa sanatate, refacere rapida.
Eu i-am facut branzica din lapte de vaca la tara si nu a avut nimic. L-am fiert bine, si la fel ii dau branzica din 200-250 ml.
cicineata spune:
Se face analiza de intoleranta la lactoza, am facut-o si noi la Medlife.
Dr anca, atunci mancase prima oara branzica? cred ca trebuie antibiotic dat fiind singele din scaun si probiotice gen bifidus baby sa-si refaca flora. Sanatate.
bulinuta27 spune:
dr anca si filip a avut scaun cu sange si il banuiau de intoleranta la lactoza...au facut analiza, nu avea...de fapt era un e-coli in scaun, sanatate muolta multa!
multumesc pentru urari, rares e mai binisor, sper sa nu se confirme diagnosticul. plecam maine asa ca sunt cu bagajele pe cap
va pup si sper sa ne revedem sanatosi!
Alexa_G spune:
Multe lunite frumoase!
Matei Emanuel si Natalia Emanuela
Azra
Andreas Fabian
Mi-au plecat nepotii, mi-am recapatat PC uraaaa!
Fetele care plecati la munte racoreala placuta, va invidiez, as vrea sa fac si eu o excursie dar sotul e super ocupat acum cu sezonul nuntilor in week-end..... asa ca asteptam concediul ...
Mady la noi s-au vazut 2 puncte albe de pe la 4 luni jumatate, dar acum 3 zile au aparut doua liniute mai adancite in gingie. Din una a aparut ieri primul dintisor.
Am cateva intrebari ptr voi
- Bulgarasii vostri (cei de varsta apropiata) mai eructeaza dupa fiecare biberon? mai regurgiteaza? Noi suntem la stadiul de bebelusi mici la jumatatea biberonului trebuie sa-l ridic sa eructeze si pe urma la sf. daca nu eructeaza e jale, plange si se foieste..
- Abia am introdus carnita si nu am idee cam cata trebuie sa fie la o masa. Acum avem cate 2 lgt la o masa de legume de 120 - 150 g. Cam la cat trebuie sa ajung?
O dupa amiaza racoroasa!
Alexa_G spune:
Mady cum de ai doua mese de fructe? Nu poti inlocui fructele de seara cu iaurt? sau sa muti cerealele seara? Stiam ca nu sunt recomandate fructe la o masa asa tarzie...
frumoasa viteaza care vrea in picioare!
cretuana spune:
Buna Alexa G,am vazut ca si copilul tau are varus-equin si e tratat tot de Dr Damean la fel ca si baiatul meu.Acum are 1an si 2 luni si a recidivat si are nevoie de o alta tenotomie.Daca vrei sa impartasim idei scrie-mi te rog
mierloianamaria@yahoo.com