Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

hey dorina!!! cum sa nu ma supar???!! pai de abia asteptam sa va vad in pozici...hai pune macar 5 poze pe picassa...

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

hai ca am o idee la ora asta, cat sa nu ma pui sa mai pun poze si pe picasa... fa-ti cont si tu fictiv pe facebook daca nu vrei sa pui numele real, asa ca roxy pui si tu acolo X Y si apoi vezi tot ce misca pe Fb. dai Pm la lume si spui cine esti si gata, s-a rezolvat scriu de pe tel ca pun piscoata la nani. revin mai tarziu sa imi spui daca e buna ideea mea nu are farmec sa pun 5 poze pe picasa ca pe Fb am 120...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki am vazut acum pozele!!! ai 2 copilasi frumosi foc!! in neptun ati fost??unde v ati cazat?? si noi ne-am "plimbat" cu bici dinaia....plimbat in ghilimele ca ne-a iesit l;imbaa de un cot afara ca am fost pana in saturn

hai mah strumf.....pune acolo 5 poze sa va vaz si eu....nu vreau cont pe FB...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Mesajul de la Pisuc de pe fb:
"Pe 24 august s-a nascut minunea noastra mica Alma Nectaria, de 2900 gr si 48 cm cate seamana incredibil cu Petru cand s-a nascut!"

Mergi la inceput

irinuca multumesc!! ce imi place de mult primul nume: alma!!!! superb! pisuc sa va traiasca minunea!!!!!

Mergi la inceput

yasmi daca mai ai rabdare vreo 2 ore eu am inceput sa pun poze pe picasa, contul meu... sa nu incarc contul fluturasilor cu pozele mele:)) deci rabdarica abia am pus vreo 10, mai am 110:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hello tuturor!
Intru sa va salut si sa raportez ce mai e cu noi :)
Aseara am fost la nunta in apropiere de Giurgiu. Ne-am distrat si am dansat. am ajuns acasa la ora 7 dimi!!
Am ramas in Bucuresti, am dormit acasa la mine dupa vreo 3 luni. Ce sentiment ciudat! In casa mai sunt jucarii si hainute ale Dariei, dar nu este si printesa mea. Si acum imi dau lacrimile cand ma gandesc ca va trebui sa ma intorc la serviciu si sa traiesc in casa aia fara mandrutza mea.
Chiar vorbeam ieri la nunta cu prietenele mele care erau convinse ca o sa luam bona, ca nu vom putea sta fara Daria in Buc.

Lavi, Strumph a pus si comentarii la pozele ei pe Fb. Explica ce se intampla, unde erau. De aceea nu ar avea acelasi farmec daca ar pune doar 5 poze pe Picasa.
Nu vreau sa te conving sa-ti faci cont de Fb, doar iti spun ca sunt superbe pozele lui Strumph. Si ale lui Roxy. Si Miki. Si Pisuc ;)
Si eu am cateva poze noi pe Fb. Dar am si poze vechi, de cand eram bebe, din liceu, de la nunta :)
Te-am facut curioasa?

Roxy, la mine merge de minune Smecta in conditiile alea. Smecta se poate da si la bebei.
Si eu am avut un episod de asta 2 zile sapt trecuta. Daria a avut doar un scaun mai moale, dar i-am dat Smecta inainte de a deveni mai grav. Apoi a avut si sotul. Nu stiu care sa fie motivul,ca nu am mancat toti acelasi lucru. Poate e de la caldurile astea si consumul mare de fructe. Poate fermenteaza mai tare, nu stiu.

Delia, ma enervezi! Nici nu vreau sa deschid link-ul ala cu tortul ! :)

Madutza si Daria incepuse cu bau-bau. A venit strabunica pe la noi si i-a zis sa nu se duca in camara ca e intuneric si vine bau-bau. Cand am intrat seara in dormitor cu daria, era intuneric si ea imi zice incet "mami, bau-bau". Apoi am aflat de la cine stia si le-am interzis tuturor sa o sperie cu lucruri care nu exista. Dar nu o pot proteja de toti :(
Chiar nu stiu cum sa-l linisteti pe Cristi. Sora-mea imi spune ca si acum la 25 ani mai are cosmaruri cu bau-bau, atat de traumatizata a fost in copilarie de povestea asta. Doar ne-a crescut aceeasi bunica, cu aceleasi povesti, dar pe nime nu m-au afectat atat de tare.

Fug la somn ca am dormit doar 3 ore in dimineata asta. Si la 7 (sper sa nu fie 5), se trezeste maimutica.
Noapte buna (mereu imi vine sa spun" apitu nani" :)))

Mergi la inceput

buna dimi

wowww dorina ce pozeee frumoase!!!!! iar voi, toti sunteti wowww ce viataaaa........imi place maxim de tine ca ai ambitie!! bravo!! se vad rezultate spectaculoase care au meritat tot efortul de a slabi!! sunt sigura ca vei da fff usor si cele 4 kg jos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neata si de la noi!
Azi printul meu a implinit un an si jumatate! Sa ne trwiesti puiule frumos care ne umpli sufletele cu cea mai mare bucurie! Iti multumim ca existi in viata noastra! Te iubim enorm!
Pisuc sa va traiasca minunea!
Revin mai tarziu.Pupici

Mergi la inceput

Buna dimineata !

azi chiar e buna dimineata ca a dormit piscoata mea neintoarsa, fara nici o treziere, toata noaptea!!! ...dupa nu stiu cate sapt/luni nu stiu cum de ..dar tare bine a fost! m-am trezit eu pe la 5 si am cascat ochii la ceas cand am vazut ca e 5 si ea nu s-a plans deloc ...am admorit la loc si m-am trezit la 6 si piscoata pe la 6 jumate deci m-am trezit eu inaintea ei , nu stiu de ce , dar ma simt fresh !!!

Mi-am baut cafeluta si am stat la o tacla cu sora mea pe mess de dimineata, sa mearga bine cafeluta, ca nu eram vorbite decateva sapt abia astept sa merg in ro sa imi vad nepotelele si sa o strang in brate pe aia mica

Aseara inainte de nani stateam in pat si ma gandeam ce zile zbuciumate am avut de cand ne-am intors din vacanta si nu am prea apucat sa citesc pe forum si imi lipseste update ul... m-am uitat la poze pe picasa si v-am admirat dar nu am apucat sa va zic nimic... am tot citit dar mare lucru nu mai retin, mi-a fost si creierul in vacanta nu numai trupul ...si nu peste mult timp iar plec aiurea 2 sapt si sper ca dupa ce revin inapoi acasa in Londra sa ma adun sa ma pun la casa mea pentru iarna la hibernat pana la Craciun...pe care abia il astept e august si eu astept pe Mos Craciun

maduta, l-ai vazut pe Mr. Postman azi? ma gandeam, ajung vederile la sapt distanta dupa ce am ajuns si eu acasa nu prea retin ce ai mai facut tu in ultima vreme, doar nunti, distractie... cristi cu bau bau... habar nu mai am

yasmi multumim sper sa ai si tu ocazia sa mergi intr-o astfel de vacanta , a fost superb! si ce ai vazut tu in cele cateva poze de ti le-am aratat e nimic in comparatie cu miile de poze de le am din vacanta asta luchi mai roade la oase cu snoopy ? Iasmina cum e la gradi? cand o dai la scoala, la anul?

irinuca, vad ca a inceput iar sezonul nuntilor la voi distractie dar si bani multi cheltuiti mai salveaza ceva si pentru bali voiam sa ne vedem cand vin in ro dar tu pleci exact cand ajung eu cand incepi munca ?

Mary vazusi pozele de la mare se pare ca v-ati distrat pe cinste si v-a mers la suflet mie mai tare mi-a mer la suflet poza cu tortul

Alina06 ce fetita dulce ai!!! sa fie sanatoasa si sa creasca mare! vad ca ti-ai facut copie fidela Luca a crescut, e tot tati! dar mai multe poze vrem noi nu numai 2-3

Andreea, ai flacau mare! nu stiam ca se aniverseaza si la jumatati de an glumesc, fiecare zi ar trebui sa fie o sarbatoare ca suntem bine, sanatosi si impreuna cu cei dragi dupa vestile rele de pe DC din luna asta, chiar m-am gandit mult... nu mai spun cat am plans cand am aflat de Monica...si de Bibi

Somleac v-am admirat sub palmieri sper ca v-ati incarcat bateriile si v-ati simtit bine cu totii

Miki vazusi pozele pe Fb ieri, super! imi pare bine ca ati ajuns la mare!! andra e delicioasa cu iaurtul pe fata

Ailed astept pozele cu dodo a ta cu zatul de cafea si oala cu orez

Lidia , pai tu pui poze pe furis si nu spui la lume!? vad ca ati avut un concediu frumos in Moldova! ahh ce dor mi-e si mie de locurile alea cum te simti cu burtica? Diana e din ce in ce mai frumoasa

Alehiam, voi pe unde v-ati mai plimbat? ia sa vedem pe unde ati mai hoinarit astept pozeeeee

Alexino, ai o dulceata de fetita!! e o barbie un pic mai mare!! a inceput sa se vada burtica?

Roxy, vad ca iar ai tuns-o pe Anastasia! chiar crezi ca i se indeasa si intareste parul ? nu vrei sa ii prinzi si tu moatze ?? mi-a placut poza cu ain geanta de voiaj

Ally tu nu ne mai spui nimic ? hai ca stiu ca sunteti inapoi acasa in Italia astept impresii si poze din vacanta din ro

Simona, nu ti-ai reparat laptopul? sau mai bine zis, ai spart pusculita sa iei unul nou ? eu te astept la povesti ca mi-e dor de tine

cami imi pare rau de patanii sanatate fetelor si tie multa putere si energie sa faci fata la cle 2 fete cucuiete

Yvyana, iar ai disparut!! hai la povesti!!!

lalely, am vazut poze pe Fb cu motul printului, e un dulce si un frumos! are niste ochiiiiiiiiii tu ce faci? tot foarte busy la munci ?

spiridusha, mutare usoara si sa va fie bine acolo unde va mutati cred, adia stiu sigur ca o sa fie inmiit mai bine decat cu soacra Cristi e flaccau mare, l-ai anuntat ca va avea un fratior? sau e prea mic pentru asta?

iar am scris un roman, mi-a luat ceva timp sa imi aduc aminte din urma ce citisi cat am fost eu plecata sper ca nu am omis pe nimeni, daca da imi cer scuze

ma duc sa bag ceva sub nas ca isi cam cere drepturile stomaccul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele,

Sunt la munca,dar m-am rupt putin sa va citesc...imi face atata placere,numai ca nu am destul de mult timp sa intru...Sper sa mai reusesc cateodata sa ma conectez seara cand ajung acasa,desi sunt franta.
Cand fac naveta in Bucuresti ma trezesc la 5 dimineata si ajung acasa seara la 19.00,deci va dati seama cat sunt de obosita si fara chef..Cateodata abia daca il mai urmaresc pe David,parca fac totul din inertie!!!!

Strumf,multumesc de apel...Nu cred ca mai vrei un comentariu in plus,dar mai lasat masca cu pozele de pe FB.Superba excursia,dar tu si sotul tau aratati demential...Felicitari!!!!!
Legat de printul meu,inca nu am pus pozele profi cu el,le astept saptamana asta..abia astepttttt!!!!

Alina06,da mami este endo..nu am nici un dubiu!!!Doctorul la care merg de cand am descoperit nenorocirea asta mi-a facut eco si sunt sigura ca nu se inseala.Problema este ca este pe ovarul meu intreg,deci nu stiu ce sanse mai am sa sper la o noua sarcina!!!
Sport zici??????
Pai eu nu am timp nici sa respir,dar apoi sa fac sport...
Incerc sa vad cum ma mobilizez odata sa tin regim...nu stiu cum am tinut prima data,caci acum parca trag asa de timp.....Ma doare in partea stanga mereu..simt nenorocirea aia de chist,dar acum am inceput sa am intepaturi si in dreapta si imi este teama sa nu am ceva si acolo....:(((Off....nenorocirea asta ma dispera!!!

Mergi la inceput