Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua din Italia!!!
Am venit din Ro de miercuri dar am stat la Milano la surori pana sambata seara iar ieri bagaje si mult somn.
Trimit si revin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello!

roxy, cum te mai simti? si eu tot de imodium stiu ca-i bun..incercat pe pielea mea Te plangeai de caldura, acum e mai frigut, nu?

delia, i-am pus si melodia aia , o canta dar tot ii e frica. L-am inbtrebat cum arat monstrii si mi-a spus ca sunt mici si merg incet, cand ii deseneaza sunt rosii cu maini ff lungi , si cand l-am intrebat de ce ii e frica de ei daca sunt asa mici, mi-a spus ca nu il lasa sa doarma

Alina, trimite-mi pe pm adresa ta. Sigur mai avem bentite Ti le dau cu cea mai mare placere

spiridusha, de cate ori aud pe cineva intrebandu-se cum va face fata cu doi copilasi, imi vin in minte doar vorbele lui Miki "te duci la ala care striga mai tare" Hai ca sunt sigura ca te vei descurca

miki, bubiteel de care zici imi suna gura/mana/picior, chiar daca nu a luat si picica. La noi a avut Cata fara sa ia si Cristi. Da e normala perioada de frica de intuneric/bau-bau/fantome etc...dar cat tine?!?Al meu nu are frica de fantoma din Scoobi, isi pune un prosop in cap si zice ca el e fantoma
Merg sa vad si pozele acusi.

cami, sper ca sunteti mai bine. ma gandeam eu ca ati patit ceva de nu ai mai araput pe aici

yasmi, ma bucur ca ati petrecut frumos. Ceva poze de la party nu pui? I-am spus ca nu exista bau-bau, dar el insista ca i-a spus lui colegul ca exista , i-am mai spus is ca daca sunt, exista doar la colegul lui acasa

irinuca, ma bucur ca v-ati distrat la nunta. Si eu am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai mult la serviciu si la cum va fi viata atunci... ca voi vedea copii doar 2-3 ore seara si ca nu-i voi mai cunoaste asa cum ii cunosc acum. Nu voi mai sti sa le citesc pe fata orice suparare...

strumph, a mai venit o vedere azi, cred ca ultima, Lisabona . Da viata mea cam asta a fost, nunti, petreceri etc Sunt un pic necajita ca pleca aiar soacra la munca in Italia, abia se obisnuisera si copii cu ea...se intoarce inainte de Craciun. Eu mai am ceva evenimente de trecut, mai precis nunta la care vom fi nasi in 13 oct, si apoi ma gnadecs la Craciun

ally, tu apari doar cand esti strigata?

copii mei dorm, sper sa mai doarma ceva timp..eu ma dau pe net si afara a inceput sa bata vantul..cerd ca vom sari iesirea in parc de diseara
ah..cred ca s-a trezit cata

pupici

Mergi la inceput

nu s-a trezit, mi s-a parut

Mergi la inceput

Miki, f frumoase pozele d ela mare, iar tu arati suuper

strumph, am vazut si pozele voastre, ma durea dej'tu de dat atatea like-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

madutza, si eu m-am gandit la boala asta ca stiam de la voi..dimineata m-a speriat soacra ca are raie ma rog, dr dermatolog, ca am ajuns azi dimineata, zice ca e alergie la ceva si trebuie sa-i scot cam tot din alimentatie eu nu stiu ce sa mai cred, ma inebuneste ca nu doarme noaptea de cat se scarpina..are pielea pe piciaore si maini ( fara burtica/spate) plina de cosulete aspre mici, mici dar nu rosii.. se scarpina extraordinar de mult in palme si se fac rosii de atata scarpinat, ba chiar vinetii su sunt f f aspre..cosulete nu prea se vad in palme..in gura/pe fata n-are nimic..in plus de asta, din cand in cand, cam de 2 ori pe zi, ii apar ca niste blande rosii pe corp, noi ziceam ca sunt ciupituri de tantari..dar apar, se scarpina pana se umfla alea de ajung rosii ca niste bube ..dupa care dispar..aseara am numarat 5 noi, chiar ziceam cum de il musca numai pe el toate ganganiile..si dimineata cand sa-i arat doctorului nu mai erau..dr zice ca sunt tot pe fond de macare/alergie...
acum nu stiu ce sa zic, sunt multumita ca am o crema acum pe care s-o folosesc la nevoie de mancarimi mari ca vreau si eu sa dorm putin
ia zi, acum dupa ce ti-am descris amanuntit, seamana cu boala asta ? bubitele nu sunt rosii, n-au vezicule..

cu speriatul, la vlad e mai mult joaca cu imaginatia..asta pt ca il vad ca daca ii dai atentie incepe si fabuleaza despre montri, animale, colegi de gradinita, noi, iese un cocktail de povesti inspaimantatoare dupa care o da in ras..

ma gandeam ca poate merge sa adopti metoda de playful..stii, iei jucariile lui de plus preferate/masinutele, ceva.. si in joaca ele vorbesc cu mostruletii rosii si mici..dar voi de ce mergeti asa greu ? dar de ce sunteti asa micuti ? dar hai sa va ajutam noi sa mergeti mai repede..dar n-aveti prieteni, hai sa ne imrpietenim..dar daca sunteti asa micuti cine are grija de voi..bla bla-uri din astea..pana intra si el in joc dupa care bagi ceva hazliu si toata lumea se va tavali de ras, inclusiv monstruletii..
si din cand in cand va mai jucati si cu ei..

Mergi la inceput

delia, arata delicios prajitura, iar daca e si cu scortisoara e chiar pe placul meu , daca ii faci poze sa nu uiti sa le pui si pe alea cu Dodo in cratita cu gris cu lapte

Mergi la inceput

miki, al noi bubitele erau mici, rosii, fara lichid, apoi faceau coaja, dar au aparut la maini/picioare, gura si fundulet...acolo era cel mai rau. la maini si picioare apareau pe marginea talpii si a palmelor. Cand apareau nu treceau asa repede in cateva ore...treceau cateva zile pana dispareau. CRed ca daca nu i-a aparut nimic in gurita sau in zona genitala e altceva, fi cu ochii pe el. Pt mancarimi la mine merge mixtura mentolata, raceste zona si o calmeaza. Aaa si inainte de a aparea bubitele noi am avut febra 1 zi...

O sa incerc si joaca, l-am mai luat eu cu "monstruleti dragutzi" dar nu a mers figura , intr-o seara i-a fost frica si de un plus cu Winnie..pe care il are de cand avea 2 luni...brusc i s-a facut frica de el . Prin iarna i s-a facut frica de combina muzicala de la el din camera, am mutat-o de acolo, plus o carte cu o bufnita...am impresia uneori ca daca scapa de ceva care-l inspaimanta, isi gaseste imediat altceva de care sa-i fie frica
In seara asta vom cauta monstruletzii sa ne jucam cu ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

miki, al noi bubitele erau mici, rosii, fara lichid, apoi faceau coaja, dar au aparut la maini/picioare, gura si fundulet...acolo era cel mai rau. la maini si picioare apareau pe marginea talpii si a palmelor. Cand apareau nu treceau asa repede in cateva ore...treceau cateva zile pana dispareau. CRed ca daca nu i-a aparut nimic in gurita sau in zona genitala e altceva, fi cu ochii pe el. Pt mancarimi la mine merge mixtura mentolata, raceste zona si o calmeaza. Aaa si inainte de a aparea bubitele noi am avut febra 1 zi...

O sa incerc si joaca, l-am mai luat eu cu "monstruleti dragutzi" dar nu a mers figura , intr-o seara i-a fost frica si de un plus cu Winnie..pe care il are de cand avea 2 luni...brusc i s-a facut frica de el . Prin iarna i s-a facut frica de combina muzicala de la el din camera, am mutat-o de acolo, plus o carte cu o bufnita...am impresia uneori ca daca scapa de ceva care-l inspaimanta, isi gaseste imediat altceva de care sa-i fie frica
In seara asta vom cauta monstruletzii sa ne jucam cu ei

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

cred ca toti copii au ceva cu bufnita..si andra si vlad au avut perioade cand au fost speriati de bufnita..andra inca mai fuge cand aude melodia twinkle, twinkle...
cu mixtura l-am dat si eu in weekend, era alb tot..insa in afara de faptul ca pielea lui a devenit si mai aspra nu prea se vad imbunatatiri..
sa vedem acum cu noua crema, ne-a dat una cu hidrocortizon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

m-am apucat sa fac ghiveci, cu toate legumele calite inainte, o sa fie batalia de la calugareni la gura lui barbata-miu....
mada, am pozele cu laptele cu orez, dar aia cu praji cand vine soacra ca in wee a imprumutat sotul un cablu de la cineva...duminica nu-l mai aveam...
miki, eu zic ca e ceva ca o dermatita de contact... scabia se face doar printre incheieturile de la degete si sunt bubite mici si multe, am vazut eu la o fetitza cand eram mica si mi-au ramas in minte cum sunt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

pot sa va marturisesc ceva?
si eu am locuri unde imi e frica de intuneric..., chiar la varsta asta..., bine Maria nu stie asta,

Mergi la inceput