Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

off, cami, vai de tine!
sa-i traiasca fetitza lui pisuc!
roxy, bebesi s. esti tu?pe fb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

la noi ploua ca toamna, bate vantul, tuna....si in casa miroase a scortisoara.. si daca nu se scoala ai mei o sa termin prajitura singura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

cami vai ce saptamana ati avut...bine ca acum este mai bine. multa sanatate. si tie odihna, dormi ori de cate ori ai ocazia, sa recuperezi. ramai iar numai cu fetele?

ailed tot nu pot sa vad, se mocaie atata pana sa-l deschida si-mi da eroare. poate nu-mi merge mie ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ailed gata a mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

La multi ani Petra de Cami! Sa fii sanatoasa si voioasa!
Revin mai tarziu!Noi am fost la padure ca avem 3 sarbatoriti!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

poze aici pentru cine nu are FB,nu le las mult pe public,pana maine dimi nu mai am rabdare sa le pun si pe picasa, mi-au mancat o zi intreaga pozele astea printre alte treburi, spalat, intins, gatit.... pacatoasa de mine, dar casa era vraiste ...acum e cat de cat ok

va pup, fug la alte treburi, mai si de alergat o ora pe

Edit: am fost trasa de manecuta ca nu merge linku, am incercat sa il resetez si vad ca tot nu merge si m-a luminat domnu sot ca cica daca nu ai cont de Fb nu vezi, deci a naibii treaba... imi pare rau fetele fara FB, eu nu le mai pun pe picasa ca-s multeeee si imi ocupa mult timp, cateva ore sa le aleg una cate una din albumele de poze de le am din vacanta asta, in total am vreo 2 mii de poze cred... si sa aleg una cate una e a naibii de greu si mananca mult timp cine vrea sa ne vada si nu are cont de Fb isi face cu ocazia asta

sorry for the inconvenience!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Strumphy f frumoase pozele! Piscoata e delicioasa in pozele in costum de baie si in rochita verde ii sta f bine! Iar tu mami arati f bine,ai slabit enorm.
Delia prajitura arata divin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

BUNA!STRUMPHY super pozele ce mai sunteti frumoase amandoua si elegante, cum te simti cu burta, mai bine? in remediu foarte bun si rapid e ceaiul de chimen, e bun si la copii la mine functioneaza perfect si la A ii dau cand face mai moale! YASMI MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hey dorina!!! cum sa nu ma supar???!! pai de abia asteptam sa va vad in pozici...hai pune macar 5 poze pe picassa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

seara buna!!!

mada, roxy, a fost foarte frumos!! ne-am strans prietenii, vecinii si ai lor copilasi si uite asa ne-am adunat vreo 20 de pers tortul a iesit bestialllll de bun!!!!! m-am indragostit de crema de iaurt cu fructe

roxy, atunci cand a vomat L toata noaptea stiti ca va povesteam, de a doua zi a inceput sa faca moale pt 1 zi iar in noaptea urmatoare mi-a vomitat iasmi si a 3 a zi m a luat pe mine starea de greataaa groaznica!!! deci, poate ai luat si tu ceva de la anastasia ca ai spus ca a varsat. asa si L ca si A vreo 2 zile nu prea a vrut sa pape mai nimic... cum esti acum??

spiridusha multumesc de urari! mutare usoara si multa sanatate piciului!!

mada, cel mai bine este sa il convingi ca Nu exista bau-bau in realitate ci doar la desenele agresive......eu asa i am spus iasmninei....si vadca mai nou a inceput sa vb si L de bau bau de la gradi banuiesc, normal...

despre pisuc nu ne spuneti si noua cele fara FB>???? cand a nascut, cum o cheama pe bebelina???

alina, woww ce pove tu acolo....bine ca totul s a sfarsit cu bine!

miki, multa sanatate!! nu o fi alergie la soare?? (nu ma refer la bubitele de la caldura!! ) vreo 2 ani am avut si eu cand tstaeam la soare....nu ne arati si noua pozele de pe FB??

cami, la multi ani pt petra si multtaaa sanatate!

delia...pooop bucatareasa!!!

Mergi la inceput