FIV cu Dr. Dragos Albu 65
Raspunsuri - Pagina 9

QiaoBing spune:
Annika or sa te duca intr-un salon la sectia de FIV, e cu 5 paturi, televizor, baie cu dus, conditiile sunt ok. te imbraci doar cu camasuta de la ei - vezi ca e cu arici si nu mai stau prinsi asa ca daca nu ai grija sa o tii o sa fii f sexy. vine asistenta si iti pune o branula - e bine sa golesti vezica inainte de aceasta operatiune, pe urma e mai incomod cu branula in brat si cu perfuzia dupa tine (eu am experimentat si asa la un mom dat). cand iti vine randul, o sa te duca asistenta jumatate de etaj mai sus in camaruta de punctii - f prost amplasat, dar asta e. acolo mie mi se pare mereu frig, asa ca imi iau niste sosetute in picioare (am circulatie periferica proasta. sosetele le spal cu sapun de casa si le limpezesc bine sa nu aiba nici un parfum, chiar daca nu cred ca conteaza, dar sa stau eu cu inima impacata). o sa misune o gramada de lume pe langa tine - asistenta, o infirmiera, vine anestezistul, plus Albu care e pregatit ca de operatie. iti pun niste sensori pe piept pt monitorizare, inca 2 vorbe cu anestezistul si pana sa zici miau esti nani pui. cand te trezesti esti gata, te ajuta sa te dai jos si te sustin sa te intorci in salon pe picioarele tale unde astepti sa se termine perfuzia si sa te simti sigura pe picioarele tale si gata, pleci acasa cu retetele de la Lucia cu ce ai de luat in continuare. eu m-am simtit destul de ok dupa anestezii, doar dupa prima mi-a fost greata si am dat la boboci acasa dupa ce am mancat ceva, pe urma mi-am revenit.
baftaaaaa !!!!
echinox ai repetat analizele ? am gasit: eu la ultima monitorizare am avut estradiolul 766, progesteron 0,2 si foliculi 19,84, 17,16 16,46 15,73. Si in cei 2 mai mici au fost ovocite mature, dar banuiesc ca din ei au iesit embrionii care au fost mai slabuti, de grad II. Ceilalti 2 au fost de grad I, respectiv I-II. Eu am stat insa prost la endometru 6,93. Iti tin pumnii sa fie macar unul voinic si lipicios.
stefana offf, imi pare rau. e bine insa ca avem variante. sa vezi cu blondut frumos o sa faci

Annika spune:
sar'na Qiao... f. buna informatia cu sosetutele
... si eu am probleme cu circulatia periferica.
sa recapitulez:
- nu ma dau cu oja, cu parfum si nici cu deodorant cu parfum si alcool
- nu mananc nimic incepand de asta seara
- nu beau nimic maine dimineada
- iau de acasa doar sosetute
am uitat ceva?

QiaoBing spune:
e perfect !
maine dimineata nu bei, dar nici nu mananci, sa fie clar
aaa, si sa ai insotitor, o sa astepte pe hol (sa isi ia ceva de omorat timpul) si o sa te duca in siguranta acasa. nu e recomandat sa conduci dupa anestezie generala.

echinox spune:
Am repetat analizele azi ,estradiolul a mai crecut un pic,dar nu cine stie ce =584,a crescut si progesteronul=0,4(nu stiu daca e de bine sau de rau).M-am uitat inca o data pe eco de ieri si am vazut ca sunt 3 valori value,m1,m2 iar value pare sa fie o medie intre m1 si m2,adica la mine m1 ar fi intre 16,18-13,04,04;m2 intre 14,10-12,93 ; value 15,14-13,eu cand l-am intrebat ieri pe Dr Albu mi-a spus ca sunt cam micuti cu valori 14-15mm dar spera sa mai creasca,cel mai mic a aparut mai tarziu,adica l-a masurat de abea la a 4 monitorizare.Vom vedea.Diseara la 22.30 fac Pregnyl.
Stefana,imi pare ca a trebuit sa te opresti dar,cum spunea si Qiao,este incurajator ca ne putem gandi si alte variante.Multumesc pt incurajari
Annika ,bafta maine ,iti tinem pumnii

angelica28 spune:
Fetelor multa bafta maine ,tin pumni strinsiiiiiiiiii!!!!!!!!!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in martie nereusit! FET in iulie nereusit!!!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

liza79 spune:
hai ca imi si imaginez scena - in camasuta aia care numa inchisa nu sta, in fundu' gol si cu sosetute, calare pe masa la punctie acu imi vine a rade, da atunci eram cu ochii bulbucati si cu tensiunea marita. de-abia dupa mi-am dat seama ca n-a fost mare branza... a, si eu am bagat si un pui de somn in rezerva dupa ce am terminat
. m-au lasat pana m-am dezmeticit singura.
ps. fetelor sper ca nu v-ati suparat pe mine, mai facem si noi haz de necaz...
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

QiaoBing spune:
lasa, ca rasul face bine, detensioneaza. sa mai pun paie pe foc la fiv-ul din iarna m-am dus cu niste sosetute mai groase, una roz si una bleu, am si poze
m-a intrebat asistenta daca vreau fata si baiat, numai ca la mine mesjul era altul pt barza: fata, baiat, nu facem mofturi, numai sa se opreasca si la noi. cat am stat cele 30 de min dupa ET pe masa am auzit ca comentau si radeau de mine, dar putin mi-a pasat. acum nu am avut sosetute mai subtiti acelasi model in 2 culori diferite ca imi luam iar.

liza79 spune:
tare scena cu sosetutele...
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 10+