FIV cu Dr. Dragos Albu 65

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Bafta fetelor la punctie, va tin pumnii stransi si va urmaresc "din unbra".
Din pacate, eu m-am retras inainte de punctie, raspuns foarte slab
( 1 folicul ...care si acela era anemic}, analize proaste la estradiol, asa ca de vineri am incetat administrarea injectiilor.
Ma indrept spre donate...se pare ca nu pot scapa cu nici un chip de niste "blondutzi" cehi.

Mergi la inceput

scuze pt. "umbra"...din cauza vitezei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns echinox spune:

Qioa,am inceput de pe 11.08 cu Diphereline 1/2 fiola ,si de pe 15.08 cu Menopur 150 ui si Puregon 150 ui pana ieri (deci...destul de mult timp ,cred eu),de azi a scos Puregon si a dublat Menopur.Am citit pe aici ca dr Albu ar pleca pe 03.09 pt o sapt,nu stiu daca se grabeste cu punctia din cauza asta sau pur si simplu se gandeste ca mai bine de atat nu se poate.Eu l-am intrebat azi si mi-am spus ca ar mai creste un pic pana joi(punctia joi si sambata,daca e cazul si am ce,ET) si foliculii si estradiolul si meregem pe schema asta.Nu am incotro,fac ce mi se spune.Ma tot gandesc daca am gresit eu pe undeva,eu nu am program fix si tot timpul aveam in geanta injectiile,f rar aveam norocul sa fiu acasa si sa le fac in liniste,mai mult prin bude le faceam,si ma gandesc ca poate nu tot timpul a fost o temperatura de depozitare optima,plus ca noi suntem cam plimbareti si in fiecare we am plecat pe undeva(si ca sa scap de stress)...mare,munte,cu bicicleta pe carari
,cu barca...m-am straduit sa le tin la racoare pe unde am putut dar eu stiu ce temperatura a fost ... Sau pur si simplu nu am raspuns eu la tratament .
Stefana0909....cred ca ne-am intalnit pe la monitorizari si am mai vorbit...intr-o dimineata chiar jos la farmacie.Te urmez la donate,ne intalnim acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns echinox spune:

Qiao...scuze

Mergi la inceput

''Stefana0909....cred ca ne-am intalnit pe la monitorizari si am mai vorbit...intr-o dimineata chiar jos la farmacie.Te urmez la donate,ne intalnim acolo ''

Da, ne-am intalnit, ......si am si vorbit de mai multe ori!
Mai ai inca o sansa, asa ca profita de ea si spera in continuare!
Iti tin pumnii!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

Doamne ajuta la toate!
Sa ne strangem in brate puiutii in final, asta-i tot ce conteaza!
fete luptatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Da asa este mie mi-a aminat punctia cu o saptamina ,deoarece erau foliculi micuti !Off fetelor eu am ajuns la o concluzie :suntem la hazardul sorti,ce folos ca am avut embrioni de cal 1 ca mi-a bagat 4 ,daca nu sa prins nici unul ,altele cu calitate inferioara si cu 1-2 embrioni bagati au reusit .......daca Dumnezu vrea ............reusim ,daca nu ......NU.......putem sa ne agitam noi cit om vrea ..........!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in martie nereusit! FET in iulie nereusit!!!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

Asa este, Angi! Suntem in voia lui Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

maine la 8:00 am programarea pentru punctie ... azi am o programare la reflexoterapie ca sa fiu zen toata seara

imi poate povestii si mie cineva cum se va desfasura ziua de maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Annika, succes maine! tinem pumnii stransi
Echinox, si tie iti doresc mult succes, ai un pic de incredere, ca nu se stie niciodata...

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

Mergi la inceput