FIV cu Dr. Dragos Albu 65
Raspunsuri - Pagina 7
liza79 spune:
Annika, la ora asta si dr. si Lucia probabil sunt la punctii... acum mi-am dat seama. Deci sigur or sa raspunda dup-amiaza. Eu am avut punctia intr-o miercuri la 8 dimineata, iar injectia mi-am facut-o luni seara la 8. Iar reflexo nu stiu daca e indicat sa mai faci dupa ET, mai bine intrebi cand te duci la punctie.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46
liza79 spune:
asa, asa, baga o relaxare care sa te tina asa, vreo 2 saptamani cel putin.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46
Annika spune:
mi-a raspuns dr. Albu ca o sa ma anunte ei la ce ora sa fac Pregnyl-ul ... nu i-am stresat o luna cat i-am stresat azi
echinox spune:
Annika,felicitari! Si bafta miercuri la punctie,iti tinem pumnii
Eu am punctia ovariana joi.Din pacate,nu am raspuns asa de bine la stiumlare,estradiolul nu prea a crescut, sunt doar 4 foliculi,numai endometru "arata chiar f bine" citandul pe dr Albu.Exista riscul (destul de mare)ca foliculii sa fie goi.Era cumva previzibil avand in vedere varsta si analizele prestimulare.Probabil urmatoarea etapa este FIV cu ovo donate.
Annika spune:
multumesc echinox ... multa bafta si tie joi. Eu zic sa fi pozitiva ptr ca mai sunt sperante...
eu acum trec prin alte chinuri, am de saptamana trecuta o infectie urinara, si dupa ce ca am asteptat 4 zile dupa rezultat a iesit negativ. Dr. Albu astepta rezultatul ca sa vada ce antibiotic sa-mi dea, dar in cazul asta mi-a zis sa continui cu Urinal, Cystone din astea naturiste ... as lua un antibiotic (ciprinol 250) pana la punctie da' nu stiu daca poate influenta negativ.
QiaoBing spune:
annika daca e iesit negativ pt ca asa si este, oricum nu are rost sa bagi antibiotic acum, o sa ai oricum in perfuzie la punctie si dupa o sa iei 5 zile Unidox care e bun si pt infectii urinare.
pt pregnyl tb sa iti dea mail sau sms Vaduva sa iti zica ora exacta cand il faci, poti sa te duci chiar la MedLife la camera de garda si il faci gratis. ai luat reteta de la Albu ? fara ea nu te inteapa nimeni.
la 36 de ore de ore de la pregnyl are loc punctia. si tu ai ce recolta acolo, endo e bun. intre pregnyl si punctie foliculii mai cresc, se maturizeaza ovocitele, mai creste si endo.
echinox cat ai estradiolul ? si eu tot 4 foliculi am avut din care am obtinut 4 embrioni, estradiolul nu l-am avut nici eu cine stie ce (nu am la indemana acum cat), cel putin asa au cometat alti dr.
Bafta !!!
Annika spune:
SARU'MANA QIAO ... mi-ai luat o piatra de pe inima
am primit mail de la Lucia ... trebuie sa fac pregnyl la 20:00
echinox spune:
Annika,Qioa multumesc !Sper si eu sa fie macar un ovocit care sa-si gaseasca perechea si sa ramana impreuna,eu le ofer cazare gratuit,si masa si casa.
Estradiolul 500 ,progesteron 0,3,endometru 10,7,foliculii 14-14,7mm
De azi am facut 1/2 Diphereline dimineata (fara Clexane),si seara Menopur 4 fl,a scos Puregonul.Maine Pregnyl ora 22.30.Si maine dimineata ma duc din nou la recoltare,dar nu stiu ce se mai poate schimba.
QiaoBing spune:
echinox cam micuti foliculii pt pregnyl, ovocitele nu sunt inca mature. cate zile de stimulare ai facut ? stiu ca si la Angelica cresteau greu foliculii si a lungit destul de mult stimularea. mai vorbeste cu Albu.