FIV cu Dr. Dragos Albu 65

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sar'na din inima pentru adresa
annika estradiolul va mai creste, iar progesteronul trebuie sa fie scazut, endometrul este bun, foliculii sunt o.k - prevad un fiv reusit. Ar fi trebuit sa dansezi la valorile astea, nu sa plangi. Pupici si capul sus!

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

[annika[/b] felicitari pt productie. stau f bine. daca de progesteron plangeai, e bine ca el sa fie < 1 pana la punctie. acum estradiolul tb sa creasca, dupa va incepe sa creasca progesteronul
beafta in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Hello girls!
Crystyne bine ai venit! Speram sa pleci cat mai repede din clubul "asteptatoarelor" cu bagajul stocat pt 9 luni in burtica
Annika e bine fata draga! Si o sa fie si mai bine pana la punctie. Cu incredere inainte!
rlk cred ca stresul are o "bucata" de contributie la venirea neasteptata a cm-ului. N-ar strica totusi sa vb cu dr, sa vezi ce parere are. Stiu ca uneori asa se intampla: apar tot felul de piedici si lucrurile trebuie amanate atunci cand nu te astepti . Sper eu totusi ca aceste amanari isi au rostul lor si ca pana la urma va veni momentul "potrivit" pentru toate.
Liza tin pumnii pt bitest (wow! deja vorbesti de bitest )

-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate masculina inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Da asa zic si eu dar abia am primit schema de tratament ...nici macar nu l-am inceput pentru ca sotul este prin alaska asa ca mai amanam un pic dar sper sa-mi iasa din prima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Multumesc Elbereth Mai intru pe-aici pe la voi deocamdata, ca la odisee nu stiu de ce inca nu mi-a venit sa intru... poate mai incolo

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

doamne speciale si dragi mie,
sa stiti ca va citesc constant desi nu prea ma lasa colicii sa mai si scriu (maripet, draga mea, astia nu se lasa dusi cu una cu doua).
liza, nici mie nu mi-a venit sa intru la odisee, dar pana la urma am facut-o si nu mi-a parut rau deloc, ba dimpotriva (am aflat o multime de lucruri folositoare de la doamne care au mai fost mamici si m-am incurajat cu "debuntante" asemeni mie).
acum insa, nu mai am timp de nimic... iar cand am putin, intru sa va vizitez si sa ma rog pentru reusita fiecareia dintre voi, apoi il folososc pentru .
ari, qiao, !!!

va rog, as vrea si eu pe pm adresa de mail a albisorului... cu multumiri anticipate...
la anul... ma bate un gand... sau voi incepe sa frecventez si topicul pentru adoptii...

doamne luptatoare

mami de Gabriel
_
9 ani am asteptat o minune, 6 ani am luptat sustinut impotriva infertilitatii: trompe obturate, anovulatie, ovare polichistice, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

pup doamne dragi
bafta multa pt luni la punctii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

multumesc pentru incurajari si scuze ca n-am mai raspuns ... dar de vineri seara nu stiu din ce motiv nu m-am putut loga pe forum.
m-am mai linistit ... am fost la mare si m-am rafatat la spa-ul de la hotel Cocor cu refelxoterapie
am fost azi iara la monitorizare.
endo 10.7
OS: D 21.51, D2 18.65, D3 18.46, D4 16.31, D5 18.43, D6 12.09
OD: D1 19.73, D2 20.04, D3 18

Cat de mari trebuie sa fie foliculii? Dar endo?
Miercuri e programata punctia. Azi trebuie sa fac Pregnyl-ul, dar spre rusinea mea am uitat sa-l intreb cand sa-l fac dimineata sau seara? L-am sunat dar normal ca e ocupat si nu mi-a raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Annika, stai foarte bine , la ce masuratori zici tu acolo, foliculii sunt maturi, endometrul e ok. Pregnyl-ul se face la o anumita ora, pe care ti-o indica dr. Sun-o pe Lucia si intreaba daca nu dai de el. Oricum, parca imi aduc aminte ca punctia se face in jur de 36 de ore dupa injectia cu Pregnyl... Dar mi s-a spus la ultima monitorizare ora la care sa imi fac.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

mercic Liza... am sunat-o si nu raspunde nici ea ... i-am trimis sms dr. Albu mai devreme si tot nici un raspuns ... mai astept ... o sa-i trimit sms si Luciei.
Tocmai am facut calculul la cele 36 de ore ... mai am timp ... cred ca mai bine as cauta ceva reflexoterapie si pe aici prin Bucuresti. A fost tare bine mai ales ca mi-a facut de relaxare

Mergi la inceput