FIV cu Dr. Dragos Albu 65
Raspunsuri - Pagina 5
rlk_2009 spune:
Fetele multumesc, o sa vb cu dr de aici, deoarece dr White e in concediu pana imi trece mie cm
Cri-cri-cri ma hotarasem sa merg la laparo in 14.09 (ziceam eu ca atunci este urmatorul cm)...
..dar se pare ca iar aman , ca am alta data a cm acum...
Apropo imi puteti da PM cu mailul domnului dr Albu? Eu il am acasa pe cartea de vizita, dar eu sunt la serviciu acum!
I-as scrie sa ma aiba in vedere pentru o programare la laparo.
Maripet sa iti creasca mari puii si sa va bucurati de ei!
pupici gagici
aristica spune:
neatza, feteleeee...eu pana acum m-am conversat cu Mr. White doar prin tel., dar am nevoie de adresa lui de mail. Mi-o lasati si mie pe PM, va rog frumos
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
Annika spune:
am venit de la monitorizare: 9 foliculi
OS: D1 16.57, D2 13.09, D3 11.90, D4 13.23, D5 12.49, D6 10.72
OD: D1 16.80, D2 16.41, D3 14.62
Endo. 10.23
Mi s-a amanat punctia pana pe marti sau miercuri ... primesc raspuns clar dupa ce ies si analizele. Am ramas doar cu Diphereline si Menopur o sa-mi transmita pe sms pana cand.
liza79 spune:
bravo Annika! stai bine
si mie mi-a fost amanata punctia cu 2 zile, ca nu s-au maturizat foliculii, iar cu zilele astea in plus a iesit bine.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46
liza79 spune:
Annika, de ce te-ai intristat? Daca zici ca punctia va fi marti-miercuri, se mai schimba valorile pana atunci. Eu cand mai aveam 5 zile pana la punctie, am avut estradiol 647 si progesteron 0.3. Stiu ca fiecare dintre noi are experienta proprie, influentata de multi factori, si ca reactionam diferit la stimulare, dar poate te linistesti daca vezi ca valorile au fost similare cu ale altor fete. nu te mai stresa, ai nevoie de nervi tari in saptamanile urmatoare.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, beta ziua 12 - 46
cri_cri_cri spune:
Annika, e ok!!!
9 foliculi e foarte bine, eu am avut 7 si dupa punctie 6. estradiolul a crescut si o sa mai creasca ai sa vezi!!! de ce te-ai suparat? stai linistita ca stie dr A ce face, mai bine sa-ti amane punctia pana se maturizeaza foliculii decat sa-ti recolteze prea devreme, nu?
dragele mele va urez un week-end placut!
V-as fi ajutat cu placere dar adresa de email de la dr A nu am
---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 nereusit
Arabella34 spune:
super valori,nu te intrista.Vor creste si foliculuii pana la puntie...eu am avut 1200 estradiol si prog 0.1,da,0.1 a fost si a fost un fiv reusit,ca bagam 8-9 utro pe zi ca la 6 sangeram e o alta poveste!
fetele
Arabella,36 ani,visand la 2prin FIV 2
liza79 spune:
Cri, stai linistita, am trimis eu PM cu mailul.