FIV cu Dr. Dragos Albu 65

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

quiao super tare faza cu sosetutele

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in martie nereusit! FET in iulie nereusit!!!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

radeti voi, radeti .... da'eu le-am pus deja in geanta
intrebare: cand se plateste procedura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Annika ce culoare sunt ?
Platesti la final, adica dupa ET. Daca, Doamne fereste, nu s-ar obtine ovocite ai plati dupa punctie, daca nu se obtin embrioni faci o vizita special ca sa platesti. ai vazut ca tarilele difera in functie de pana la ce stadiu ajungi. eu va doresc la toate sa ajungeti sa aveti un beta baban si sa facem schimb de impresi la odisee.
Mai tii minte Angi cand nu vroiau gravidutele noastre sa se duca la odisee si le-am propus sa faca un nou topic "Odiseea alba" ?!? Acum sunt mamici de pitici, astept o noua serie la fel de fructuoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

si eu m-am gandit la faza cu preturile diferite ... da'am zis sa intreb sa nu ma fac o fata lunga acolo.
sosetutele mele sunt colorate: au varful si calcaiul ceva gen portocaliu si in rest sunt pline cu floricele verzi, albastre, roz si portocalii pe fond alb
daca era iarna as fi avut niste sosetute verzi cu degete

Mergi la inceput

am si eu cu degete ... ciclamen ! cu alea o sa ma duc cand nasc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Qiao esti criminala , te pup ca-mi esti tare draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

si eu am ciorapi cu degete....degetele si calcaiul sunt ciclamen....iar restul dungi de toate culorile...numai ca sosetele mele sunt d-alea pana la genunchi.
oare m-o primit undeva cu ele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Samira de primit te primesc dar cred ca e riscant, ii distragi atentia dr .
Sami te-am citit dincolo, iti inteleg frica, stiu ca ti-ai pus mari sperante in urmatorul fiv deoarece stii ca ai tratat cauza infertilitatii tale (adenomioza) si ti-e frica de un rezultat negativ. Fii optimista, alunga ac ganduri pt ca totul va fi bine. Eu te vad graviduta de Craciun

Qiao ai si o barza?

Mergi la inceput

sper da, am mangaiat puiul ala de barza din poza. cred ca a fost barzoi insa, luna trecuta nu s-a intamplat nici o minune

sosetutele mele eau pana la grezna, nu cred ca intrau in campul vizual al dr in timpul procedurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

fetelor, sunteti criminale cu sosete de distras atentia!! O sa ma duc si eu cu degetele sau cu sosete diferite, sa ne recunoastem!
Annika, tinem pumnii stransi si te asteptam cu vesti!
Liza, 10+ Doamne cand au trecut? Sa creasca mare si sa fie cuminte burtica!

Mergi la inceput