FIV cu Dr. Dragos Albu 65
Raspunsuri - Pagina 18
stefana0909 spune:
Qiao, da, am discutat si varianta de Fiv pe natural, dar recomandarea lui a fost sa mergem pe donate, chiar daca ovulez in fiecare luna, el e de parere ca foliculul nu are ovocit, sau daca are, e de o calitate indoielnica.
rlk_2009 spune:
Neata, fete dragi!
Ce mai faceti?
Liza a crescut burtica?
Annika cum te simti? Sper ca esti zen!
Qiao, Elbereth, Angi, Arabella, Cri
liza79 spune:
Liniste mare pe-aici. Eu sunt bine, mai trag cate o sperietura de la durerile de burta (nu s-a intamplat de multe ori, dar na, sunt stresata ) Burta creste, ma incapatanez sa nu schimb hainele, asa ca umblu cu pantalonii descheiati si cu bluze lungi, nici n-am anuntat oficial la serviciu inca.
Raluca
Annika, Echinox, cum mai sunteti?
Si multi si pentru toate celelalte fete, nu mai nominalizez ca sigur uit pe cineva
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 12+
Annika spune:
deocamdata sunt ok ... super zen as putea zice. sa vedem cat de zen o sa fiu saptamana viitoare pe vremea asta... atunci o sa fie marea incercare.
liza79 spune:
Annika, asa e, mai greu e in ultimele 3-4 zile, motiv pt care majoritatea isi fac beta cu vreo 2 zile mai devreme decat e programat Eu iti doresc sa fii zen vreo 8 luni si ceva de acum incolo
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 12+
Annika spune:
mercic Liza de urari
tu cum te-ai simtit in perioada urmatoare ET-ului? Eu ma simt de parca maine-poimaine imi vin rusii.
liza79 spune:
Annika, m-a cam durut burta dupa ET, si cateva zile am avut probleme cand urinam, pt ca m-am tinut cateva minute ca n-au venit asistentele cu plosca la timp. Am fost balonata si cele 2 saptamani pana la beta, si inca vreo 2-3 saptamani dupa, si am avut dureri mai mari in partea dreapta, de am crezut ca e extrauterina - de fapt era ovarul drept care gazduise 12 foliculi si care nu si-a revenit prea repede. Plus sani foarte durerosi, cum aveam si inainte de ciclu.
QiaoBing spune:
liza ma uita la semnatura ta si nu imi vine sa cred ce repede trece timpul. inca putin si o sa aflati ce comoara ascuzi, cu botosei roz sau bleu
stefana chiar si din donate, o sa fie cel mai frumos si iubit copil, pt ca o sa fie al vostru 100% - o sa vorbesti cu el si o sa ii canti cat o sa fie in burtica, o sa fi prima care il vede la nastere ...
pt fetele in asteptare ... rabdare, rabdare si ZEN !
echinox spune:
si eu sunt destul de linistita....am impresia ca perioada asta cu stimulare,punctie,ET a trecut asa se repede ...cateodata ma intreb daca mi s-a intamplat mie cu adevarat
asa ca simptome...daca ma analizez mai atent...parca sunt mai balonata,parca am niste senzatii mai ciudata dar nu stiu sa le exprim,sanii sunt ca atunci cand ar trebui sa vina cm,dar cu siguranta ,si asta ma streseaza un pic,urinez mai mult si mai des,nici nu ajung bine la serv ca trebuie sa ma duc la buda...cred ca toate astea sunt de la utrogestan.
Annika spune:
ma regasesc atat in ceea ce zice Liza cat si echinox: durere de burta dupa ET,balonare, dureri mai mari in partea dreapta, sani durerosi, ca inainte de ciclu... iar cireasa de pe tort e faptul ca ma duc noaptea de 3-4 ori sa urinez. ma duc si in timpul zilei mai des decat de obicei dar macar nu ma trebuie sa ma trezec din sooooooooomn