FIV cu Dr. Dragos Albu 65

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Echinox, chiar ma gandeam la tine....nu stiam ce ai mai facut.
Ma bucur mult ca ai avut rezultate si iti tin pumnii in continuare si tie si Annikai!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns echinox spune:

Multumesc mult stefana
Sper ca trendul descendent din ultimele zile sa se opreasca la 1 si ultimul rezultat sa nu fie 0.
si eu m-am gandit la ce ai mai facut,ai vorbit cu dr Albu,ai luat vreo hotarare ?
Annika multumesc
Cei de la ML au fost super ok si mi-au spus ca,in conditiile in care am obtinut un singur embrion gr 1,chiar daca l-au implantat si pe al 2 lea,il considera ca pe un FIV pe ciclu natural iar costul va fi in consecinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Bafta multa fetelor,sa se lase cumult doriti
Tinem pumnii pt beta babane...

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

aaaa ... da uitasem si la mine ... nu am platit ICSI... ci Fiv clasic, desi au zis ca embrionii implantati sunt obtinuti atat clasic cat si cu ICSI
va multumesc tuturor ptr urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Da, am vorbit cu dr. Albu, singura solutie data de el in cazul meu, este donarea de ovocite. Am discutat si despre o alta abordare a tratamentului, in sensul de marire a dozelor de injectabil. Mi-a spus ca ar exista sperante, dar organismul meu s-ar putea sa fie afectat...ceea ce chiar nu imi doresc.
Mi s-au recomandat mai multe clinici din Cehia, de catre niste cunostinte care locuiesc acolo, printre care si Reprofit.
Deocamdata, am trimis cererea spre Reprofit.
Astept un raspuns din partea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

hello
eu sunt inca cu ochii carpiti de somn, am fost ieri la o nunta si nu imi imaginam ca o sa stau pana dimineata.
am intrat sa felicit fetele, sa fie lipiciosi puiutii si sa ii vedeti la gradinita
stefaba si eu am discutat cu inca 3 dr, un fiv cu doze mai mari are sanse la el de slabe, orgabismul se poate sa nu reactioneze deloc. de unul pe ciclu natural ai discutat ? nu mai stiu daca tu ovulezi natural
annika nici eu nu am luat pastilutele la ultimul fiv. am asteptat 2 ore si jumatate pe holuri sa intru la o discutie stiind ca nu am ce transfera si pana la urma mi-au zis ca ala micu a inceput sa se divida si in 5 min era pe masa sa il iau acasa. am inghitit pe fuga atunci, probabil ca si-au facut efectul in cel putin 1 ora, scopul lor e in primul rand sa relaxeze uterul sa nu aiba contactii in timpul transferului si dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

hello, si eu am venit de la nunta . de fapt am fost plecata cateva zile la Fundata (unde al meu sot m-a carat pe munti si dealuri... sper ca nu s-a suparat mogaldeata din burta) si ieri am aterizat si la o nunta la Sarata Monteoru. acum ne odihnim ca maine incepem iar serviciul.
Fetelor, va doresc asteptare usoara si vesti bune peste 2 saptamani.
toate fetele

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns echinox spune:

Va multumesc tuturor pt sustinere
Stefana,si eu am inceput sa citesc din urma din cap ovo donate,si tot spre Cehia ma indreapta gandurile,peste 2 sapt,in functie de rezultat,trebuie si eu sa iau o hotarare.Iti doresc mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

O saptamana minunata, fete dragi!
Annika, Echinox asteptare usoara, puiuti lipiciosi si necoliciosi! Doamne ajuta la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Va doresc o saptamana usoara .Am si eu o intrebare.Din cauza emotiilor capitol la care stau foarte prost am uitat sa iau in prima zi de cm anticonceptionalele aveti idee este de rau? Emotii am pt.ca am inceput tratamentul si asa sunt eu mai prostita ma emotionez din orice.
Va multumesc anticipat si mult succes fetelor in asteptare.

Mergi la inceput