FIV cu Dr. Dragos Albu 65
Raspunsuri - Pagina 16
QiaoBing spune:
annika dar tu nu ai mail sau sms de la Vaduva cu programarea punctiei ?
nr de embrioni il discuti maine cu Albu si embriologul. e in fc de varta ta, daca ai prob de implantare, de starea embrionilor ... Apropo, ai aflat pana la urma cum erau azi puiutii ?
Annika spune:
mercic Qiao. Sa fie. Sotul nu isi aduce aminte nici cum il cheama, asta in conditii normale ... acum, nici cu buletinul in fata nu si-ar aduce aminte
sper sa nu uit faza cu apa
Annika spune:
n-am aflat... ca n-am dat telefon. sincer incerc sa stau cat mai detasata (o fi bine, o fi rau... nu stiu)- probabil ca de asta am si uitat ora
nu mi-a dat sms/mail ... m-a sunat si mi-a zis si eu am notat pe agenda de servici ... si acolo a ramas
maine imi dau iara hainute de la ei?
QiaoBing spune:
normal, tot in salonul acela te duci intai. e la fel, doar ca acum iti pune ceva, nu iti scoate sau, atfel zis, acum te "insarcineaza"
Annika spune:
Qiao ai avut dreptate mi-am adus aminte ca programarea e la 9 juma... dar ca sa fiu sigura m-am dus acolo la 8 juma ... era o linisteeee. Lucia a avut telefonul inchis- cel putin pana la 8:15 cand am plecat eu de acasa. E o atitudine f. corect si as vrea sa pot s-o aplic si eu: inchiderea telefonului de serviciu in afara orelor de program. Asta este sunt uitica si platesc ptr asta: 1 ora pe holurile clinicii. Mai mult am uitat sa iau medicamentele ptr pregatirea ET. Lucia a zis ca nu-i nici o problema daca n-am dureri sau crampe. Cat am stat acolo in asteptare am citit pliantele, am masurat lungimea si latimea podelei cu lungul piciorului si in premiera cu laba piciorului in diagonala.... ma rog, intr-un final a trecut si intru in salon. Acolo vine nenea Terry sa-mi spuna ca din cei 9 doar 4 sunt de calitate, si inca buna pe care recomanda sa-i transfer azi pe toti (datorita minunatei mele varste)... restul nu mi-ar recomanda sa-i congelez si am mers pe mana lor. Cei patru transferati sunt asa:
1x6 celule gr. I; 1x6celule gr. I-II, 1x7celule gr.I si 1x5celule gr. I-II
De acum suntem in asteptare pana pe 14 cand trebe sa fac beta.
Intrebare: am o durere surda, mai mult o jena, in zona de sub ombilic stanga dreapta. E normala?
echinox spune:
Annika,felicitari
Eu parca am jucat in filmul 4-3-2-1,adica 4 foliculi-3 ovocite-2 embrioni-1 grI si 1 grV(nu ne bazam pe el dar mi-au spus sa-l transferam ca nu se stie niciodata),nu a fost nevoie de ICSI.Mai departe...vom vedea.