FIV cu Dr. Dragos Albu 65
Raspunsuri - Pagina 15
pety1981 spune:
multumesc mult fetelor eu zic ca nu o fi dracu pe pamant si ca cumva tot o sa ma plimb cu un carucior si cu cel putin un bebe in el.
va doresc un suuuuper weekend la toate fetele si o floare in parte pentru fiecare! :)
sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza FIV in toamna
mutantica
elbereth spune:
Samira
Ma si miram, asa anunt dintr-odata, scris mare si cu rosu
-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate masculina inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit
Annika spune:
am uitat la ce ora mi-a zis sa vin maine mi-am notat la servici in agenda si am lasat-o pe birou ... sunt varza. tot ce imi aduc aminte e ceva cu si jumate. e ok daca o sun maine la 8:00 pe Lucia? nu-mi ia mai mult de 15 min sa ajung de acasa la clinica
arabika87 spune:
qiao azi mi-am adus aminte de ceva tu ai facut fiv in ianuarie nu? ei bine eu imi aduc aminte ca te-am vazut sigur tu erai...intr-un sacou si o fusta pana la genunchi parca bej sau crem si era si sotul tau cu tine. in ziua aia aveai punctia ca a venit asistenta si te-a dus sus...aaa si ai parul scurt pana la umeri cumva?
rlk_2009 spune:
annika, multa bafta maine! iti tin pumnii, sa fi zen asa cum esti de ceva timp si totul o sa se termine cu !
lumimar spune:
Annika,bafta maine!
cati embrionasi pui?
pupicila toate fetele
Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
QiaoBing spune:
Annika off, ai deja neuron de gravida, uituc nici sotul nu isi aduce aminte ? da maine dim neaparat tel, dar eu sper ca peste noapte sa iasa la lumina informatia. la mine multe lucruri se "lumineaza" cand dorm. Bafta, indiferent de ora !!!
sa nu iti umpli prea tare vezica. eu am baut cam 500ml cu o ora inainte, cand am luat si pastilutele. stomacul nu prea plin si a fost ok. vezi ca am impresia ca acum nu va mai tine 2 ore cu picioarele pe pereti, dupa jumatatea de ora in sala de punctii cred ca inca max 1 ora se mai sta, de la noul embriolog strain cu care coloboreaza citire. sa nu fuga sotul prea departe crezand ca are mult timp la dispozitie
arabika nu eram eu. nu m-as duce never la un fiv in sacou, eu incerc sa ma imbrac cat mai comod, sa ma pot imbraca/dezbraca usor, sa nu ma incomodeze nimic. aaa, iar eu am parul lung, pana pe la mijlocul spatelui cred ca era in ianuarie, acum l-am mai scurtat putin.
na, ca acum ma roade sa imi aduc aminte cum eram imbracata, stiu sigur de sosetutele colorate si ca aveam desuurile de culoare rosie tot ce se poate ca am avut niste pantaloni lejeri si grosuti si un pulover pe gat ... si sotul din dotare, of course