FIV cu Dr. Dragos Albu 65

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor,cam liniste pe aici...asteptam vestile bune!
Si sa mai animam putin atmosfera,va invit la o feliuta de tort cu fructe de padure...
si un pahar cu suc de morcov cu mar si catina..ca dehhh...a mai imbatranit babutza cu un an!!!
Va pup pe toate si asteptam betele mari...

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

Lumimar, la multi ani , sa fi sanatoasa, iubita si sa ti se implineasca toate dorintele!
Fetelor, e linistea de dinaintea furtunii, pentru ca urmeaza numai vesti cu beta mareeeeee de tot, nu-i asa?
Cri-cri-cri, te rog mult spune-mi ce fel de trimitere ai luat de la medicul de familie inainte de laparo?
Ce ti-a scris pe trimitere: pentru gineco, pentru laparo, nu stiu ce sa ii cer medicului de familie ...
Va pup si va doresc weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

La multi ani Lumi draga sa fii sanatoasa, iubita si fericita !
Pupam ambele fete dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

Lumimar, la multi ani cu sanatate, bafta cat suprinde si sa fii iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns echinox spune:

Lumimar,la multi ani! Sa ai parte de tot ce este mai frumos si sa te bucuri de cei dragi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

La multi ani Lumi! Sa iti dea DD sanatate si multe, multe bucurii... dar mai ales putere si ani multi sa iti cresti printzesuca maaaree, maaareee... sa te vedem cu nepotzeii pe genunchi... Si... tot cu voia bunului DD... un surior sau o fratioara daca se poate pentru printzesuca!

doamne luptatoare si tin pumnii pentru beta mari, burtici sanatoase si pruncusori vioi!

mami de Gabriel
_
9 ani am asteptat o minune, 6 ani am luptat sustinut impotriva infertilitatii: trompe obturate, anovulatie, ovare polichistice, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Lumimar, la multi ani! sa fii sanatoasa si iubita!

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Lumi,la multi ani,multa sanatate si fericire!

Ali bebe e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor,va multumesc frumos
Si eu va doresc sa aveti parte de tot cei mai bun si frumos in lumea asta
Visul cel mare sa se realizeze si sa fiti implinite si binecuvantate cu bebei frumosi si sanatosi!
Va pup cu drag pe toate !

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

La multi ani, Lumi!
...si pup consateanca draga, chiar daca momentan stau in oras - tu sa ti loc pe banca

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput