FIV cu Dr. Dragos Albu 65

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

pety,noi avem dupa cea mai recenta sperm din mai 88%forme anormale si in 2 ani si 2 luni n-am ramas niciodata insarcinata.acum depinde si de ce nr de spermatozoizi aveti.noi avem total 39 mil.sau cel putin asa era in mai.acum asteptam sa vedem cum mai stam.

amargar,ce a luat sotul tau pt a creste nr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

multumesc velvet,am inteles...sotul are 48 milioane deci stm un pic mai bine.

sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza FIV in toamna
mutantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Doamne ajuta,pety!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

pety sotul meu a avut o prima spermograma facuta la sandor cu normospermie, am obtinut o sarcina naturala, dar dupa a facut spermoframa la medlife si i-a iesit teratozoospermie si de atunci tot pe acolo ne invartim, ajunsese la un mom dat la 3% forme normale (terato severa). noi stam f bine la nr, dar vorba aia, multi da' prosti
lui i-a aparut la spermocultura un enteroccoc cu care ne tot luptam inaintea fiecarei proceduri cu 10 zile de antibiotic, dispare pe moment cat sa fie curata proba pt FIV. Initial am facut IA, dar cand a ajuns la severa am facut FIV cu ICSI.
cazuri de sarcini naturale chiar si cu 500.000 gigei s-au mai vazut. stiu cazul lui babyblue, ca a ramas natural dupa un FIV nereusit in niste conditii nu tocmai favorabile (o gasesti pe prima pagina la mamici)
Annika ce vesti ai despre puiuti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

Qiao, nu mai stiu nimic ... ar trebui sa ma anunte ei, sa dau eu telefon sau mail? de ieri cand mi-a zis Lucia ca s-au fertilizat 9 din 10 nu mai am nici o veste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Petty in functie si de celialti parametri ai spermogramei (concentratie, mobilitate, procent de forme normale) se poate obtine sarcina in mod natural. Daca ne dai toate detaliile despre spermograma sotului, poate ne lamurim mai bine
Conform normelor WHO din 2010 uite aici parametri considerati normali pentru obtinerea unei sarcini in mod natural (diagnostic de normospermie):

Volum sperma: 1,5 ml
Cantitatea totala de spermatozoizi : 39 Milioane
Concentratia spermei (prin calcul): 15 Milioane/ml
Procentul de spermatozoizi mobili: 40% (50%)
Proportia de spermatozoizi cu deplasare progresiva: nu se mai face, ca pana acum, diferenta intre spermatozoizi cu deplasare progresiva, rapida si lineara (de tip A sau de tip B,conform OMS). Procentul de spermatozoizi cu mobilitate progresiva trebuie sa fie de cel putin 32% (50%).
Procentul de spermatozoizi viabili: 58 % (
Procentul de spermatozoizi prezentand o forma normala (morfologic): 4 %
Surse:
http://en.wikipedia.org/wiki/Semen_analysis
http://./afectiuni-frecvente/infertilitatea-masculina/spermograma/

-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate masculina inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Annika si pe mine m-au uitat in prima zi. da-i un sms Luciei sa iti spuna cum stai. e dreptul tau sa fii informata despre puiutii tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

gagici cu lipici....am de facut un anunt de ultima ora:

DUMINICA,ORA 12 AVEM INTALNIRE LA MAMA IN CENTRUL VECHI
pana acum suntem inscrise pe lista aristica,adriana si eu.
cine mai doreste...cine mai pofteste...sa-si anunte prezenta.

Mergi la inceput

azi e vineri sau sambata ? eu sunt in concediu si habar nu am pe lume sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ahaaaaaaaaaa.....deci aici mi-am postat anuntul pe care credeam ca l-am postat la Babute si nu-l mai gaseam!!!
ma scuzati....am gresit borcanul....dar invitatia e valabila daca vreuna dintre voi vrea sa vina.

Mergi la inceput