FIV cu Dr. Dragos Albu 65

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Felicitari Annika!
Sambata e ziua 4 - se socoteste din ziua punctie=Z1, deci miercuri-joi-vineri-sambata=4 zile. Asadar mergeti spre blasto.
Tin pumnii in continuare pentru tine si pentru toate fetele in focuri!

-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate masculina inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

cat dureaza procedura?
daca s-a facut fertilizare clasica si fertilizare ICSI le platesc pe amandoua in parte: 7.580 + 8.670?

Mergi la inceput

Annika FIV+ICSI = 8.670lei
Transferul in sine dureaza cateva minute, apoi vei mai ramane pe masa o jumatate de ora, dupa care te vei duce in salon si vei mai sta cu picioarele pe pereti inca un timp (pe mine m-au tinut inca o ora si jumatate).

eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate masculina inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

annika felicitariiii !!!
Ziua punctiei e considerata z0, o sa faci transfer de z3. e f bine asa, embrionii ar trebui sa aiba cam 8 celule atunci.

Mergi la inceput

Qiao ai dreptate! Nu stiu unde mi-a fost capul cand am socotit transfer de 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

de data asta trec cu vederea, dar sa nu se mai repete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

mercic Qiao ... ma speriasem, credeam ca trebuie sa dau dublu. Ati avut modificari de apetit de la urogestan? De azi dimineata mananc incontinuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

Annika unele clinici au fiv cu isci inclus . cele care nu fac cu isci diferenta este mica intre ele . cum ai scris si tu . parerea mea este insa ca atunci cand sunt probleme fiv cu isci este cel mai bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

Buna dimineata la toate fetele

Am fost ieri la domnuldoctor Albu pentru eco si interpretarea anlizelor.Am aflat ca spermograma sotului nu e asa buna,mai exact are o teratozoospermie cu 88% defecte ale capului, 45% ale gatului si 9 % ale cozii.Doctorul a zis ca nu-i o problema si ca se poate obtine chiar si o sarcina pe cale naturala.Eu am citit altceva si nu se pupa cu ce a zis doctorul.S-a mai confruntat cineva cu problema asta?
Pe 2 octombrie am programat laparoscopia si dupa o sa vedem ce facem cu fiv.
amargar mi-a dat si mie antibiotice si sotului inainte de laparo dupa cum ai zis si tu.tu ce antibiotice iei si cum le iei, pentru ca mie sincer imi pare prea mult ce mi-a dat mie 2 eritromicina/6 ore tinand cont ca am si o hepatita B ..
Calde imbratisari va transmit si super weekend!

sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza FIV in toamna
mutantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amargar spune:

Pety eu am luat metronidazol pt ca doctorita a recomandat neplacandu -i aspectul secretiei inainte de a avea rezultatele analizelor, mi a zis sa i dau si sotului dar avand in vedere inotatorii de calitate slaba nu i am dat si bine am facut ca in final nu mi a iesit nici o infectie. Eritromicina se da frecvent in doza de 2 tab la 6 ore, nu cred sa iti afecteze ficatul in cele 7 zile probabil de tratament. Oricum infectia trebuie tratata ca daca iti baga sol de contrast va fi mai rau ca se va raspandi infectia si va fi mai greu de scapat de ea. Si sotul meu are 8% forme normale acum decla 4%. numarul l am redresat.

Mergi la inceput