FIV cu Dr. Dragos Albu 65

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

multa bafta si tie echinox!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amargar spune:

felicitari annika! sa auzim numai vesti bune

Mergi la inceput

aveti idee cam pe cand ar trebui sa primesc telefon/sms/mail de la Lucia cu ceea ce urmeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

anika super productia ta ,multa bafta iti urez !Maine te va suna LUCIA sau embriologul sa iti spuna evolutia lor !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in martie nereusit! FET in iulie nereusit!!!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

super productie, annika! multa bafta in continuare!

Mergi la inceput

s-au fertilizat 9 din cele 10 ovocite: 4 normal si 5 cu ICSI. ET programat pentru sambata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

Bravo, Annika! Dumnezeu sa fie cu tine sambata si sa te alegi cu cel putin un licios in burtica!
Pupici gagici!

Mergi la inceput

BV ,FELICITARI!!!!!!!!!
Simbata embriotrasferul ,inseamna ca ti baga blastocisti?

4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

pai sambata ar fi ziua 3. blastocisti nu sunt de ziua 5?

Mergi la inceput

Da scuze eu sunt pe o alta planeta am crezut ca azi este miercuri si ca ieri marti ai recoltat !

Mergi la inceput