FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 28
Raspunsuri - Pagina 7
amaliaro spune:
Da Miracol frumoasa sa ne dea DD si noua asa comori la nasu ia placut mult
amalia tsakoniati
fumi spune:
multumesc pentru ajutor fetelor
rodica, iri, tusferi, miracol
am primit si AC de azi pana in 10.10, in 8.10 trebuie sa fac diphereline, iar din 15 incep cu estrofem.
Sa inteleg ca utrogestanul se ia doar dupa ET?
am citit ca unele dintre voi ati luat si Prednison? cine v-a recomandat?
toate fetele
Amalia venim la botez!!
miracol11 spune:
fumi, eu am avut in schema de tratament Prednison, si am inceput sa i-au unu pe zi de 5 mg cu 3 zile inainte de et....asa am avut schmema....asta in contextul in care ma credeam foarte sanatoasa si fara nici o mutatie sau trombofilie
Astept un "miracol" curand...
miracol11 spune:
Fumi draga mea, eu vreau sa le fac cam toate...mutatii si trombofilii plus celulele NK...am primit de la fete mai multe liste cu analizele ce le-au facut ele...le-am "centralizat"...si incep sa le fac pe etape...sa vedem ce iasa...
multumesc frumos pt gandurile tale frumoase, la fel iti doresc si tie!!...iti doresc din suflet sa reusesti si sa nu simti gustul amar al esecului....eu am invatat din greseli, si acum vreau sa fie totul bine a doua oara!!
Doamne ajuta!
Astept un "miracol" curand...
rodica.marin spune:
Tusferi am crezut ca vei merge la control dupa amiaza.
Astazi dupa ce am fost la tualeta cand m-am sters pe hartie am avut un chegulet de sange si toata ziua am avut dureri ca la ciclu.
fumi spune:
inca nu am facut analizele.
am fost azi de dimineata la laborator cu un bilet de la ginecolog in care le cerea sa-mi faca profilul de trombo,dar cei de la Synevo m-au intrebat care pachet il vreau si m-am blocat ca nu stiam pe care-l vreau
tusferi spune:
Rodica, bine ca ai programare la dr azi sa ii spui de problema asta. Eventual scriei si Svetlanei, vezi poate trebuie suplimentat progesteronul. Nu te descuraja, te rog!
Fumi, Utrogestan o sa incepi sa iei din ziua punctiei donatoarei. Or sa iti spuna ei cand te duci la prima vizita.
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11