FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 28
Raspunsuri - Pagina 6
fumi spune:
buna dimineata fetele,
ce faceti?
eu am primit ieri schema de tratament de la Svetlana si am multe semne de intrebare..am nevoie de ajutorul vostru
in aceasta schema apare doar Estrofem si Diphereline. E ok?
ce vitamine trebuie sa iau?
pupici
miracol11 spune:
Neata fetelor...
amaliaro, superb localul ales de Bogdan, are gusturi bune nasu' pentru bebeisa ai o zi frumoasa...
rodica, bafta azi...iti tin pumnii sa vii cu vesti bune!!
ma bucur pt voi fetelor, cand ma gandesc ca si eu in perioada asta aveam primele intalniri cu bebelul meu...of of...
fumi, bafta cu schema....o sa te lamureasca fetele...fii increzatoare...stiu medicii ce fac!!
o zi buna sa aveti!!
Astept un "miracol" curand...
rodica.marin spune:
Tusferi si Miracol va multumesc mult pentru urari.
Fumi cei de la clinica mie nu mi-au recomandat vitamine, dar eu a trebuit sa iau AC, pe care au uitat sa le treaca in schema, am realizat dupa ce ar fi trebuit incepute, pana la urma le-au inlocuit cu altceva. Sa nu patesti si tu la fel, pentru ca vad ca nu le ai trecute in schema.
irilac31 spune:
Neata fete frumoase
Fumi...da e ok, pana la punctia donatoarei atat vei lua...vei face dipherelinul in data cand iti spun ei, apoi pana vei incepe extrimaxul(estrofemul) vei fi inhibata, de la punctie vei incepe sa iei si progesteron. Schema de la donate e destul de simpla. ei nu-ti vor recomanda vitamine...nu stiu sa fi recomandat cuiva, noi toate am luat vitamine bune in preconceptie si trim I gen....femibion 1, acid folic, vit C, complex de B-uri, magneziu.....in functie de necesitatile fiecaraia de aici. eu te-as sfatui deja sa incepi vitaminele, eu de ex am luat vitamine cu 3 luni inainte de procedura ca sa se asimileze in organism. Mult succes iti doresc
Miracol iubita, incearca sa te detasezi putin, nu te mai gandi la ce ai fi facut in perioada asta daca...... ia lucrurile asa cum sunt ca iti faci rau singurica si vei ajunge sa dai in depresie daca tot te lasi legata de evenimentul asta.Stiu ca e greu dar incearca sa nu te mai gandesti, incearca te gandesti doar la bebelasii care te asteapta, cu cat iti vei reveni mai repede psihic cu atat vei putea sa-i iei mai repede acasuca.
Rodica, multa bafta la eco, asteptam vesti de la tine
Dorinta, Ella, voi nu mai intrati pe la noi?
Looana, tu cu ce iti mai umplii timpul?
Amalia, aseara mi-am uitat tel in camera si eu eram pe afara sa pazesc maimuta
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
23+
irilac31 spune:
DannyM cand faci beta? Da-ne si noua vesti despre tine
Raisa, tu ai zilele astea ET, multa bafta iti doresc, si sa se lase cu ochisori .Asteptam vesti si de la tine
Naida...iti faci incalzirea pt start?
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
23+
amaliaro spune:
Buna dimmi fetele!
Tocmai am sunat la contabilitatea unde fac histero si ma costa 395 de euro si voi ramine pina a doua zi in spital
Miracol pai e bine daca iti place locatia ca atunci sigur te vei distra de minune nasu Bogdan mi a zis sa invit toate fetele de pe form
Rodica bafta azi!
fetele vesele
amalia tsakoniati
tusferi spune:
Fumi, vezi ca ar trebui sa mai ai BCP adica birth control pills in instructiuni. Daca nu ai, intreaba daca trebuie sa iei si de cand pana cand.
Amalia, venim la botez toate, cu bebeii
Eu am fost la o consultatie la gineco azi, mi-a zis sa am grija cu durerile de orice fel si ca daca apar sa o sun imediat. Mi-a dat si numarul ei de telefon. Programarea pentru eco trans va fi abia pe 7 septembrie, pt ca doctorita mea e plecata saptamana viitoare, dar sper ca pe 7 sa si vedem ceva concret. Pana atunci, incerc sa stau calma si linistita. Ma mai duc la ea la o consultatie pe 4 septembrie. Mi-a dat sa mai fac o gramada de analize, am fost si am si recoltat. Am fost si la endocrinologie pt tiroida, trebuie sa refac si acolo niste analize si trebuie sa ma duc si la hematologie, m-am programat pentru marti... O multime de investigatii, ar trebui sa ma mut la clinica
Mi-a zis deja doctorita ca nu o sa scoatem de tot Utrogestanul, deci sa nu imi fac iluzii ca scap in sapt 12.
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tusferi Fumi, vezi ca ar trebui sa mai ai BCP adica birth control pills in instructiuni. Daca nu ai, intreaba daca trebuie sa iei si de cand pana cand. Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11 |
Tusferi, nu e obligatoriu sa ai BCP, eu de ex nu am avut....depinde de cum te sincronizeaza cu donatoarea
23+
irilac31 spune:
Amalia, probabil asa se obisnuieste la maternitatea respectiva, cu toate ca nu vad rostul sa stai o noapte internata doar pt o histero...
23+
miracol11 spune:
irilac31, multumesc pentru gandurile tale...ai perfecta dreptate....acum ma focusez pe analize si investigatii, si pe urma ma duc dupa bebeii ce ma asteapta!
tu cum esti?misca bebe?
amaliaro, eu ma bucur ca faci histero o sa elinimi orice risc si orice problema apare o sa ti-o rezolve in timpul investigatiei, sa mai faci si restul de analize ce iti lipsesc si pe urma iei bebeii acasa...si sunt sigura ca vor ramane cu tine din prima tura!!
tusferi, nu ai scapat de stres, incearca sa fii calma si sa nu iti pierzi controlul, multa bafta...in 7 septembrie...sigur vei vedea doi bebici !!pupici
eu ma grabesc sa ajung acasa sa fac de papa...ca ieri am chiulit si azi musai sa papam ceva
Astept un "miracol" curand...