FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 28

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

rodica, nu te speria, la ce beta ai avut un bebe creste SIGUR in burtica ta!!!cand pierzi un embrion, cam asa arata un chegulet, fara sange...in cazul meu , asa i-am eliminat pe toti trei....probabil ca l-ai eliminat pe cel de-al doilea care nu s-a prins...f bine ca mergi la medic azi...bafta si fii optimista!!

fumi, si eu am vazut ca asa se fac analizele astea, pe pachete...eu o sa i-au toate pachetele la rand

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fumi

inca nu am facut analizele.
am fost azi de dimineata la laborator cu un bilet de la ginecolog in care le cerea sa-mi faca profilul de trombo,dar cei de la Synevo m-au intrebat care pachet il vreau si m-am blocat ca nu stiam pe care-l vreau

Poti intra aici sa citesti mai multe despre trombofilie http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172965&whichpage=1
La Synevo poti face Profilul de trombofilie II, la care ai putea adauga PAI-ul si Factorul XIII.
Bafta multa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Fetelor am fost la ecografista si am vazut o galma de 4,4 mm. Avem si doua poze. Sangerarea a zis ca este de pe col, probabil o iritatie de la progesteron.
Dr. mi-a zis sa stau la pat pana la 7-8 saptamani.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

rodica.marin da iti traiasca "gilmuta"si sa va vedeti peste 9 luni sanatosi

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Rodica

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

Rodica,
stai cumintica la pat pentru bebelusul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Neata fetelor...
Rodica, ai vazut ca tot ai un bebel acolo?!...FELICITARI si stai cuminte in pat cum a zis dr....trebuie si sacrificii pt o minune ca asta!!

va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana reusit!!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

loretta, multumesc pentru informatii
restul fetelor si va doresc un week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fetele cucuietele
Gata am venit de la clinica iuby a facut spermograma ia iesit bine acum face ceva analize de rutina luni eu fac histeroscopia deci...am intrat in linie dreapta va pupicesc pe toate ma duc sa pap ca mie o foame...

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna fetelor!
Rodica nu e o galma e o mogoldeata!!! stai linistita la pat si totul va fi bine!
Amalia iubita nu stiu cum e la voi, dar eu un asemenea pret pt. o histero nu am platit niciodata.
Pt. histero diagnostica in 3 clinici private am platit intre 120 si 150 euro, fara anestezie si dupa aceea am plecat acasa.
Cred ca ei fac cam asa: acesta e pretul pt. histero operatoria, cu totul inclus (operatie + o zi de spitalizare), dar daca nu gasesc nimic de operat iti vor da banii inapoi?
Pt. ca tu ai nevoie doar de o investigatie, nu e sigur ca vor gasi ceva de operat!
Miracol iubita esti o luptatoare!
Cred ca noi avem destinul asa, cui ii da prea mult de nu poate duce de obtacole si probleme si cei care au viata lina si totul le merge din plin!
Curand visul tau va deveni realitate!
Irilac iei niste vitamine pt aceasta oboseala pe care o simti?
Eu nu am probleme de col, eu am problema de diabet gestational, am regim alimentar fara NIMIC dulce si controlul zilnic al glicemiei dimineata di la o ora dupa ce mananc, pt. ca am valori normale la glicemia de dimineata problema e la curba glicemica dupa o ora
DannyM nu ai facut un test?
toate fetele si va urez un sfarsit de saptamana deosebit!

Mergi la inceput