Efectele inconstientei crase a USL(2)
Raspunsuri - Pagina 2
Deceneus spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui Marina Deceneus poti sa ma crezi tampita in continuare, sunt si blonda daca te ajuta, dar eu daca ar veni cea mai buna prietena a mea locuind la bloc si fiind angajata pe undeva la stat as intreba-o asa prieteneste de la obraz, fata (urasc adresarea asta dar merge in context) de unde mama naibiii ti-ai tras Audi ultimul racnet cu sofer? Mi-as pune asa o mica intrebare, de unde frate?
Si mai remarc in continuare cu tristete ca problema nu e de ce madama asta se urca in masina fiului unui personaj atat de controversat ci de ce a fost pozata. Eu sa fiu pozar si sa-mi castig existenta din vanzarea fotografiilor m-as gandi bine ce blonda sa aleg Sharon sau Mona, cine face azi rating in romanika? Marina |
@Marina - unul din aspecte l-ai semnalat tu al doilea eu, ca sa ne formam o imagine completa si corecta.
Intrebarea ar fi inutila dupa ce fapta a fost comisa.
Mie mi se pare ca "prietena" M Pivniceru avea o misiune foarte clara, cum a avut si Vantu in cazul lui Geoana.
Despre miting nu stiu nimic, nici ca ar fi existat.
capcaunul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui b.nica Eiii Capcaunule, ai coborat din munti? |
Da de unde! Am urcat de la mare.

Dar pentru ca l-am gasit tot pe cacarau cocotat in deal, nu zabovesc decat o zi, ca sa schimbam umbreluta, colaceii si 'cercefelul' cu cortul, rucsacii (rucsacurile, dupa celebrele norme doom) si sacii de dormit, si urcam in munti.
Sper ca la coborare sa nu-l revad (in veci) pe cacarau in deal.
b.nica spune:
Capcaunule si eu care te vedeam pe 6 august pe Ceahlau pozand piramida holografica! Ce vise am si eu!![]()
Iar asta de se puse interimar este asa de penibil ca si premieru' lu' peste despre care ce sa mai vorbesc, incat este clar ca si-au tras-o astia din USL la alegeri!
P.S. De taceau mai bine faceau!
catrinik spune:
| citat din mesajul lui Marina Si mai remarc in continuare cu tristete ca problema nu e de ce madama asta se urca in masina fiului unui personaj atat de controversat ci de ce a fost pozata. Eu sa fiu pozar si sa-mi castig existenta din vanzarea fotografiilor m-as gandi bine ce blonda sa aleg Sharon sau Mona, cine face azi rating in romanika? Marina |
Pt ca traieste "intr-un stat politienesc".
mrenescu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Deceneus
@Marina - vedetele sunt "vanate" de paparatii, iar politicienii si functionarii de rang inalt de cei care au interesul sa-i compromita. Cine avea interesul sa o urmareasca le M Pivniceru?Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
As zice ca PSD draga Deceneus, pentru ca "razbelul" intre cele doua tabere din USL deja a inceput. Asa mai subtil, dar a inceput. Dar ne, e doar parerea mea.
Eu zic asa: PNL si PSD nu mai =LOVE de ceva timp. PSD "si-a pus deja mainile in cap" cand vede cum le da Antonescu munitie zilnica criticilor USL. Asa ca PSD, cu era de asteptat, de altfel n-o sa-l mai vrea pe Crin drept candidat ci pe doctorul Oprescu ( asta deja se incalzeste pe tusa, facand pe primarul capitalei pana la alegrile prezidentiale).
Din cauzele expuse mai sus, PSD "saboteaza" PNL cum poate si pe unde poate - adica si pe coana Pivniceru care e combinata cu nea Vlasov ( Camera de Comert) care e socrul lui Cristian David.
Daca ma intrebi pe mine, "tiparul" cu masina lui Nastase este exact cel folosit in cazul Geoana-Vantu. Poti spune cu mana pe inima ca nu baietii lui din PSD i-au facut-o lui Geoana atunci? Tot baietii aia - il suspectez pe Dragnea sau poate pe Hrebe ca e mai artist - au facut si scenariul asta misto cu Andrei Nastase. Sau ai cumva impresia ca juniroul Nastase face taximetrie prin Bucuresti ca sa traiasca?
Deceneus spune:
| citat din mesajul lui mrenescu Daca ma intrebi pe mine, "tiparul" cu masina lui Nastase este exact cel folosit in cazul Geoana-Vantu. Poti spune cu mana pe inima ca nu baietii lui din PSD i-au facut-o lui Geoana atunci? Tot baietii aia - il suspectez pe Dragnea sau poate pe Hrebe ca e mai artist - au facut si scenariul asta misto cu Andrei Nastase. Sau ai cumva impresia ca juniroul Nastase face taximetrie prin Bucuresti ca sa traiasca? |
Este si asta o varianta plauzibila, dar M Pivniceru nu are nimic de-a face cu referendumul si cu revenirea sau nu a lui Basescu la Cotroceni. Pentru Cotroceni este suficient ca membrii CCR sa voteze pentru invalidarea referendumului.
Sunt actiuni paralele.
Daca minsterul justitiei revine PNL in locul M Pivniceru poate fi alta propunere a PNL. Din acest motiv nu cred ca in cazul respectiv este o actiune a celor PSD. M Pivniceru probabil ar fi propus pentru DNA procurori apropiati si propusi de PSD, conform intelegerii din coalitia USL.
mrenescu spune:
Nu inteleg inca pe deplin scopul pentru care s-a dorit ca Mona sa fie scoasa din joc. Dar mie mi se pare ca am mai vazut "modelul", cum am mai zis. Adica s-o suspectez pe fosta sefa de cabinet sau ce a fost tanti aia ca se plimba prin oras cu masina lui Andrei Nastase? Sau ca o chemase doamna Dana pe la ea ( dupa cum a declarat) si in drum spre casa s-au hotarat s-o ia si pe Mona?
Si sa ne mai gandim si ce tembeliziune a facut fotografia - RTV - actionar Sebi Ghita care a beneficiat de muuulte contracte cu statul si e stiut ca PSD-ist... E suficient sa te uiti la televiziunea asta seara de seara ca sa constati ca sunt clar anti Basescu. Si-i apuca grija fix pe ei sa dea imaginile cu Pivniceru. Neah, aici e mana PSD, cu siguranta!
danielag spune:
| citat din mesajul lui Deceneus @Marina - vedetele sunt "vanate" de paparatii, iar politicienii si functionarii de rang inalt de cei care au interesul sa-i compromita. Cine avea interesul sa o urmareasca le M Pivniceru? |
[b]Deceneus, Mona Pivniceru a mai fost fotografiata de jurnalisti si inainte de a fi propusa ca ministru. In 2011 cei de la Kamikaze au publicat www.kmkz.ro/investigatii-2/ancheta/mona-pivniceru-locuieste-in-lux-pe-banii-camerei-lui-vlasov/" target="_blank">un materialin care aratau cum foloseste Mona Pivniceru pe post de locuinta o cladire din Bucuresti a Camerei de Comert. Camera de Comert condusa de avocatul Vlasov. In textul articolului ai si niste posibile legaturi CCIR - Vlasov - Romexpo - Dan Voiculescu si chiar Adrian Nastase.
In momentul respectiv Mona Pivniceru era judecator la ICCJ si presedinta a Asociatiei Magistratilor. Acum e membru CSM (demisionat), judecator la ICCJ (daca stiu eu bine) si e propusa ca ministru. Nu vad ca ar fi neinteresanta pentru niste jurnalisti de investigatie. Ba dimpotriva.
mrenescu spune:
Tot despre Mona Pivniceru, Romania Libera zice ca ar fi avut un scop precis pentru a se intalni cu Alexandrescu. Aceasta din urma trebuia sa-i dea o nota de fundamentare pentru gratierea d-lui Nastase.
http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/de-ce-s-a-intalnit-mona-pivniceru-cu-mariana-alexandrescu-in-masina-familiei-lui-adrian-nastase-aflat-in-inchisoare-274160.html
In vremea asta, d-l Nastase se joaca de-a epistolele din inchisoare. Posteaza pe blog si citeste mult, cica. Si e incantat ca primeste feedback pozitiv.
O intrebare catre Administratia Penitenciarelor: de cand condamnatii au acces la internet?