Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 14
Raspunsuri - Pagina 15
monna3 spune:
Mirela bravooo! O sa vezi ca papa si maine ca e fetita cuminte
Mada tin pumnii sa scapati de efecte adverse . Ai vreo veste sa ne dai?
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
SuperMami_1 spune:
La multe lunite,Bianca!sa fii sanatoasa si norocoasa!de la Vlad.
Monna, asa e si la noi cand iesim la plimbare 80% din timpul petrecut doarme...zici ca s-au vorbit
Irina, noi de fapt stam mai putin de un an acasa, ca am prins si luna aia in care sta sau nu tatal, dar mama trebuie sa revina la servicisi trebuie sa ma organizez in asa fel cu diversificarea, ca la 11 luni ale copilului sa ramana doar dimineata si seara tzitzi...ori asta e cam dificil daca refuza alimentele noi si o tinem langa asa cu tzitzi.Crezi ca e posibil? eu n-am mai alaptat asa de mult timp...tu esti mai cu experienta
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
lelu spune:
La multe lunite,Bianca!
Scheme de diversificare .... pentru inspiratie, ca pana la urma noi facem si dupa cum simtim sau dupa cum accepta bebe
http://babygogoshel.blogspot.ro/p/diversificare.html
Maria papa pireul de legume dar fructe, nimic, niciuna nu e buna
ronina spune:
Buna fetele!
Niko: tare frumusel e Mihaita Cum sunteti, si-a revenit scaunul?
Carstea: vezi ca sub fiecare mesaj sunt niste butoane: aproba, dezaproba, raspunde la subiect etc. Cred ca ai apasat aiurea pe-acolo
Amy: vacanta palcuta!
Dara: of, bine ca ai zis de cartof, pediatra mea zicea la legume sa-i pun ca baza ori morcov ori cartof cu inca ceva si sa bag cartoful devreme. of of of.
Lady_X: pai da, asta e pasul 2, sa incerc altceva. N-am apucat inca sa iau pastarnac asa ca azi am incercat mar copt (ca dovleacul nu a fost gata la timp). Nu s-a mai strambat asa rau ca la morcov desi am nimerit un mar cam acrisor, a inghitit vreo 2 lingurite dar cu crize de plans ca nu vroia sa pape (am impresia ca ii e teama ca nu mai primeste sanul, ca tare se enerveaza desi gustul parea ca nu-i displace). Macar am vazut ca daca vrea poate inghiti, am scapat de o frica, trebuie acum sa gasesc ce-i place.
Dia: felicitari pt botezul reusit! Ce inaltuta e Lavinia
Annadisi: si mie imi place, m-am decis azi si l-am comandat, va spun maine sau luni cum e Si Bianca doarme extrem de putin, cred ca si caldura e de vina.
Danaang: eu am tinut o data 5-10 min dar nu mi s-au parut mai eficiente cu nimic.
Tala: of ce aiurea ca a vomat vaccinul
Gabrielarusu: nu cred ca-i o problema ca mai scoate cu limbuta, e normal pana la o anumita varsta. Noi vorbeam de Bianca mea care scoate tot si nu inghite nimic.
Monna: multumim! Chiar ca wow, nici mie nu-mi vine sa cred cum a zburat timpul.
Irinaelena: mda, bun motiv, dar din cate am citit are si lm ceva fier care chiar daca e mai putin se absoarbe cu procent mai bun decat din alimente. Din alimente procentajul de absorbtie al fierului e fff mic, stiu pt ca eu avut probleme mari cu anemia din pacate. Si asa e, suplimentul de fier e greu tolerat de stomac.
Happy: yaaay, bravo cu supica! Vezi ca pana la urma rabdarea da roade
Magddalena: incearca sa dai 'Back' cand pierzi mesajul, poate-l mai gasesti, la mine merge. Eu ultima data cand m-am simtit asa am avut o criza de fiere
Miha: multu, si Bianca il pupa pe Vladut si-l pofteste la o feliuta de tort
Lelu:
A ajuns tati cu tortul, ma duc sa-l vad
nikoniko spune:
Miha, Ronina, Monna
Dara, si eu zic ca a fost o greseala cartoful, asa ca astept cu interes borcanelele.
Azi am facut orez cu morcov (bleah) si a inghitit vreo 5 lingurite,a avut 2 scaune negre si urat mirositoare asa ca acum astept rezultatul de la coprocultura, si continuam cu debridat. Diseara pun poza de la ganglioni sa vedeti si voi cum mor eu in fiecare zi cate putin
nikoniko spune:
Stiam eu ca am uitat ceva...
Tala, pupici multi si sa stii ca eu in loc de vaccinuri, chiar cumpar jucarii
magddalena spune:
mai invatati-ma si pe mine cum sa fac
inainte de a pleca din tara Maya adormea seara la 9,9 30 si se trezea pe la 8,9 uneori 10,ce mai boierime,in tara adormea la 9-10 dar la 6-7 era cu capul sus si incepea gangureala.Am sperat ca ajungand inapoi in patul ei acasa la ea sa isi reia programul vechi da de unde,a adormit acum 20 de minute adica la mine nici 8 si dimineata la 6.7 e treaza,aseara am reusit sa o tin treaza pana la 9 cu mari eforturi si dim s-a trezit la 8.
cum sa fac sa o intorc la programul vechi,nu mai zic ca in patut nu mai doarme,doar in pat cu mine,acum asta e relativ,ca cu timpul o invat in patut cum am facut si inainte.
ziua doarme cam putin,o ora doua dimineata daca am noroc si dupa masa iara vreo ora,asta daca idioata de vecina de deasupra nu se apuca de maturat aspirat si restul,ca azi!!!!!azi dupa masa a dormit vreo 20 min.
deci ce sfaturi imi dati?sa incerc sa o adorm mai tarziu dupa masa pe la 3-4 sa stea treaza apoi pana mai tarziu ca dim sa nu se mai trezeasca la 7?sau sa las copilul in pace ca il chinui?
aseara imi era mila de ea ca maraia asa parca ingana pe cineva de somn ce ii era,off
eu noaptea nu ii mai dau biberon,inainte ii dadeam dimineata pe la 4-5 dar l-am scos,in schimb ma tocaie toata noaptea la san de ma ustura dimineata.O fi asta?cand se trezeste dim la 7 nu da semne de foame sete,rade si gangureste de numa numa,e cea mai fericita,ma gandesc daca iar fi foame ar plange nu?
am pus intrebari si tot eu raspund.. e caldura de vina!!!!
o seara placuta si racoroasa
happylica spune:
niko, mihaita iti seamana!
mada, si eu am observat ca daca ii schimbi locul copilului pt cateva zile.. i se schimba si programul. oricum ei au perioade. eu nu am incercat niciodata sa ii impun alexiei un program. de altfel, nici nu a avut program pana la 5 luni cand deja am inceput serios diversificarea. parca ar avea ceas. stie cand sa manance, cand sa doarma (seara, ca ziua.. ma fenteaza).
ronina, asteptam poze cu tortul. la multe lunite sanatoase!
dara76 spune:
Atentie
http://www.medipedia.ro/Articole/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/22848/Suplimentele-cu-echinaceea-nu-ar-trebui.aspx
mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)
J.D. spune:
Dara, uite ce am gasit
http://www.snazzybaby.com.au/combocarrier
Poate iti place. e mult mai ieftin decat cel pe care pusesei ochii. pe ebay e 35 lire.