Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 14

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Eu din cate stiu ecografistii sunt specializati. Ecografiile de cord au fost facute de un specialist, iar cele abdominale la altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_X spune:

Noi pentru eco de cord am fost la cardiologie pediatrica. Si am fost pentru ca se auzea un mic suflu. Dar nu sunt probleme.

Mami de Adrian, 31.03.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Carstea, eu am pus in recipiente de stocare avent, care-s gradate, si mi-a zis dr sa dublez cantitatile treptat, cam de-asta stiam cantitatile. In rest, am un cantarel mic electronic de bucatarie. Am zis ceva in neregula de mi-ai evaluat negativ raspunsul cu enzimele/vitaminele la fierbere???

Danaang si eu stiu ca Annadisi despre premargator, ca formeaza alti muschi decat e nevoie pt. mers, muschi de impins pe varfuri cu capul inainte, si ca s-au rasturnat copii cu ele, s-au dat cu capul si n-a fost bine. Sau s-au ciocnit de diverse, etc. Se recomanda bounce(r)/jump(er) [exersaucer/centru de activitate] in schimb, pt. mers.

Nici Miruna nu (mai) are probleme cu protruzia si nu i-am dat homeopate.


mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

fetele , Andi aseara iar s-a pus pe plans care e mai mult tipat. M-am chinuit o ora sa-l adorm. Il puneam la san, tragea doua guri, il lasa si incepea cu plansul . Asta noapte s-a trezit la 2.30 si iar a mai tras o repriza de plans. Azi iar... nu face asa de fiecare data cand il pun la san.
Ieri a facut kk de vreo 3 ori (cum face el normal), azi pana la ora asta n-a facut deloc.
E posibil sa fie de la morcov, sa-l doara burtica sau e de la dinti? ca eu nu mai inteleg nimic

ps: ieri a fost vesel, n-a avut nici o treaba pana aseara. azi la fel pana acum o ora.

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

Danaang, ma bucur ca vii cu vesti bune de la dr!
Ronina, intelesesem eu gresit. Da, la dovleac nu ma gandisem. Legat de diversificare.. eu zic zilnic: gata, de maine fac pauza de supa. Si ‘maine’ iar ii fac . azi am sunat pediatrul si i-am povestit ce face pisica mea cu supa si mi-a sugerat sa incerc carne. I-am luat piept de pui. Daca nici asa nu mananca… JUR ca fac pauza o saptamana. Chiar zicea si soacra-mea: mama, dar tu ai rabdare.. numai cate combinatii ai incercat.. asa k.. e buna aia cu ‘Doamne, da-mi rabdare!’
Mada, la multi ani frumosi inainte IMPREUNA!
Irina, cum mai e la sarata? Ma bucur ca Andrei abia asteapta sa mearga iar la gradi!
Monna, eu nu cred sa-l doara burta de la morcov. Si alexia a facut asa cateva seri la rand. Plans isteric si adormit in brate apoi.. s-a linistit. Nu am banuit-o ca ar durea-o burtica. Poti renunta o zi la morcov.. pt linistea ta.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annadisi spune:

Monna cand alaptam (pana la 3 luni jumate) am patit si eu exact ca si tine.La noi clar nu au fost dintii de vina,iar morcovul cu atat mai putin.Sa fi mancat tu ceva ce a schimbat gustul laptelui?
La mine a facut de cateva ori asa,catre finalul perioadei mele de alaptat,efectiv facea figuri la san,manca linistita doar noaptea cand era prea somnoroasa sa protesteze.
I-ai dat suc/supa/cereale cu biberon?sa nu fi prins drag de tetina...
anyway,va doresc zile/nopti linistite!

Pitica mea vrea sa stea in fund!Sigur ca n-o las,dar daca o tin in brate,culcata la orizontala,simteam/vedeam cum se incoarda si se chinuia sa se ridice.era tare funny.
Ce entertainment le faceti bebeilor ziua?Ca eu in afara de maimutareala nu stiu multe zau!A,da....si Duck tv asa cate putin (cand efectiv nu mai stiu ce sa fac).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Monna, si Miruna face asa de vreo 2-3 zile, dr. zicea ca-s schimbari majore in sistemul digestiv cand trec la diversificare. Si rontaie suzeta, degetul, musca din suzeta, dar nu se vede nimic pe gingie.

Annadisi, eu o "plimb" in vreo 3 feluri de balansoare cu vreo 3 feluri de bari cu jucarii si muzica, "vorbim", ne jucam cu manutele si piciorusele, imit sunetele ei, ne jucam pe masa de infasat, putina gimnastica, cam astea.


mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Dara: eu si Lady nu ziceam ca le-ar fi disparut la bebei reflexul de protruzie datorita homeopatelor ci ca am observat ca ar fi disparut atunci cand administram homeopatele. In sensul ca eu daca nu dadeam alea sa pot vedea diferenta de la o vreme, vazand ce face cu morcovul as fi fost convinsa ca inca n-a scapat de reflexul ala, dar asa... sunt in dubii.
Monna: incearca sa te linistesti, poate Andi te simte si intra si el in panica. Eu zic sa opresti 1-2 zile morcovul sa vezi daca se modifica ceva. La Bianca sunt uneori situatii in care pare ca i-ar fi somn si o tot alaptez in speranta ca adoarme, dar nu reuseste sa adoarma si ajunge sa fie prea satula si prea obosita, astfel incat ar manca sa adoarma, dar suge de 2 ori, simte ca nu mai poate si nu mai vrea, apoi in secunda 2 tipa de somn si tot asa. Crezi ca poate fi asta si la voi? Din cate stiu la diversificare e normal sa se modifice tranzitul. Verifica-i si gurita sa nu aibe afte.
Happy: si soacra-mea se tot mira, in prima zi imi zicea ea sa am rabdare ca va dura o saptamana pana sa manance, acum isi da si ea ochii peste cap ca nu credea ca nu va inghiti deloc 4 zile la rand Voi stati f bine, macar stii ca nu-i plac legumele dar stie sa inghita si nu are vreo problema fiziologica/neurologica cu asta. Eu sper sa am suficienta rabdare cat sa nu intru la idei din astea.
Annadisi: Biancai ii place tare mult sub carusel si cu o jucarie in mana sa aibe ce roade. Ii mai place sa-i cant si sa o ridic in sus, iar jos, iar sus. Acum ca e mai mare, ma intind pe spate, ridic genunchii si o asez in fund cu picioarele pe burta mea si spatele ei pe picioarele mele ridicate, o tin de sub brat si ridic in mod repetat burta si fac ca trenul. O mai pun in leagan dar nu tare-i mai place acolo, sau pe paturica de activitati ca acum da cu picioarele in toate cele agatate pe-acolo si trage de ele.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

pupam mamicile si strengareii.
Monna, si Mihaita face la fel cateodata. Din ras da in plans, si tipa. Eu cred ca l doare ceva ca nd face asa. Poate burtica, poate dintisorii se chinuie sa iasa,poate il ustura gatul. Nu cred ca e de vina morcovul si nici laptele tau.
Dara, multu pt info cu innohepul. Acum am inteles de unde durerile crunte de mijloc si genunchi, eu ma gandeam ca s de la greutatea acumulata in timpul sarcinii, desi am scapat deja de 20 de kile pana acum si mai am 7. Despre noi, am inceput diversificarea si e greu tare ca puiul mamii e un fandosit la mancare...Iar ganglionii se incapataneaza sa ramana de acelea#537;i dimensiuni, dar cu ajutorul lui DD trecem noi cu bine si de asta.
Pupici si zile racoroase si senine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Fetele, ce parere aveti de jumper-ul asta: http://www.strollers.ro/Centre_De_Activitati/Saritor--X-Factor_codeCAN-X-FACTOR.aspx
La Bright Starts Bounce vad ca scrie ca are 2 pozitii pe inaltime, asta pare ca s-ar regla mai fin, desi nu are prea multe jucarele. Insa are melodii si sunete.

Mergi la inceput