Bravo Viairo, Bumbitza, Muraturica si Cami! (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Carmen - sanatate multa puiului, sa rezolvati repede problemele sa nu se mai chinuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Danette,Michelle,multumesc!E tare frumos,cred ca o sa-l cumpar asta.Bun pretul la farmacia tei,doar ca eu nu stau in bucuresti.Oare se poate comanda si in alte orase?
M-am uitat intre timp si pe alte site-uri,si imi iese cam la 170-180 lei cu tot cu transport.
Fata mea doarme de 2 ore pe burtica .E drept ca a stat cam 2 ore la san inainte .
E tare ciudat,ca ea face kk foarte moale,totusi uneori se screme cu orele,de zici ca urmeaza sa faca o bomba atomica.

Carmen,sper sa nu fie nimic serios si sa se rezolve repede!Sanatate multa puiului!

Mergi la inceput

Kimmy - se poate comanda online de pe farmaciatei, am facut eu comanda inainte de a naste. E 17.75 RON transportul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare, salutare. Laura, sper ca esti bine. Astept un semn. Carmen, sanatate multa bebelusului. Aruba, si al meu mai da dupa masa afara. e periculos cand este in jet si de mai multe ori.Noi, am tras o sperietura azi noapte de nici acum nu sunt revenita. Iar s-a inecat cu mucozitatile alea din gat si urla saracul si era speriat, se vedea ca era infundat. Chiar nu mai pricep de ce se intampla doar noaptea.Eu, chiar nu stiu ce as mai putea sa-i fac .toata lumea spune ca este normal. Vreau si eu o alta [pediatra ca pe profa nu prea indraznesc sa o intreb si sa fiu asa de deschisa.Avem si noi 3100 de grame. A luat in trei saptamani acasa 1100 de grame. V-am zis eu ca Nectarel e deja batran.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Laura, bine ca ai mai scris ca ne ingrijoram pt tine . Parca e ceva mai bine la voi, daca n-au trecut de tot colicii, macar au program fix . Si noi ne impacam bine cu Gripe Water, ii dau cand sughite sau se chirceste de burtica, ii place f mult (cred ca e dulce mama-mama).Am si Infacol si Ovol (un echivalent al Infacolului) dar nu ii prea dau. Singurele lui manifestari "colicoase" sunt in timpul zilei cand se chinuie un pic sa scoata gaze+kk. Interesant ca aceste eforturi au loc de regula in timp ce suge. Input-output, ce mai...

Carmen, imi pare rau ca puiul are probleme intestinale, acuma bine ca le-ati descoperit. Ati inceput tratament? Da Doamne sa ii treaca repede.

Ada, zici ca i-ai facut si aerosoli si tot are mucozitati in gat? Ca eu nu stiu ce sa-i mai fac, toata ziua bag apa salina si aspir iar noaptea dorm iepureste sa nu se innece prin somn (nu s-a intmaplat niciodata pana acum).

Kimmy, ma bucur ca la voi merge bine alaptarea si ca pufitza ia bine in greutate. Sa stii ca la noi functioneaza bine chestia cu ragaitul intre cei 2 sani, suge mai eficient decat o ora si mai bine la un singur san. Noi am incercat ambele variante si asta cu 2 sani e mai buna, in maximum jumate de ora si-a luat portia de lapte, cateodata chiar si 15-20 min. In plus e f buna metoda cand bb e mai lenes, mai somnoros si adoarme cu tzitzi la gura. Il ridic, il ragai, se trezeste si redevine vioi si atunci il pun la celalalt san. Daca ii mai e foame, il ia, daca nu, gata la patut.Alaptatul in pat e mai comod pt tine, poti atipi, etc, dar sa stii ca nu e asa eficient, ca si bb adoarme des si uita sa mai suga. Noi stateam asa si 2-3 ore, si cand in fine ma ridicam incepea sa urle de foame . Asa ca am cam abandonat metoda asta, noaptea il duc sa-l alaptez tot la "locul nostru" pe canapeaua din living, cu perna de alaptat. La noi alaptatul a devenit un ritual frumos, reversul medaliei e ca eu nu pot alapta oriunde, afara in special, si umblu cu biberoane de lm dupa mine.

Rocsy, am citit si eu despre bb ce s-a dus...e greu sa nu observi prima pagina...nu vreau sa ma mai gandesc la asta .

Sa fim sanatosi cu totii!

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

Cand esti la sanul meu, si ma privesti in ochi, simt cum imi prinzi nu sanul, ci inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Pt muci, voi puneti bbii pe plan inclinat? Eu asa o asez i-am pus o perna sub saltea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Porumbita,nu ai inteles gresit...si mie imi pare foarte ok.....daca o platesc pe oricare alta care ne ajuta sa o platesc si pe mama ;daca nu ar avea nevoie,nu i-as mai da...si daca as fi eu la limita limitei de supravietuire...iar nu i-as mai da,dar n e cazul;nu...sa nu se inteleaga care cumva ca nu mai stiu ce sa fac cu bni,caci iar nu e asa de roza situatia

Adarev,ce bine de voi ca sunteti acasa!!!!!! Rudy a inceput clasa 1 luni,am copil mare...eu incep maine cursurile cele 2 luate sesiunea asta...Mama pleaca pe 12 luna viitoare ( nu se lasa induplecata,are obligatii acolo)...si voi vedea ce-oi face,sigur in cel mult o luna dupa plecarea mamei imi chem pe cineva,o verisoara de-a mamei care a mai fost la noi.Nu te mai scuza caci de asta suntem aici ca grup de suport moral;si eu avui un circ cat toata florida weekendul asta;Domnul tata s-a dus vineri la Tampa( desi eu i zisesem ca sa nu mearga ca atata timp cat el nu a dat niciodata telefon acolo desi i pusesem toate informatiile necesare la dispozitie sa afle despre Laila ce face....ba mai mult nici nu a venit sa il trec ca tata pe certificat...) sa vada fata...dar binenteles nu l-au lasat,ba mai mult nici doctoul nu a vrut sa stea de vorba cu el despre starea fetei;i-a spus franc in fata ca atata timp cat nu are nici un fel legal demostrat ca el e tatal...sa plimbe ursul;nu i-a picat bine...si s-a pus omul sa trimita mesaje email,tot el....la prieteni de-ai nostri,sa le spuna ce a patit el si sa-i acuze ca sprijinindu-ma ei pe mine moral...defapt ei sustin destramarea familiei noastre;au ajuns mesaje si in Romania,trimise de el...de am fost nevoita sa sun lumea si sa calmez spiritele ...in fine,de-ale vietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Salutare, de multicel nu am mai dat nici un semn. Ne-am mai obisnuit si noi unul cu aktul, parca e mai calm acum, e baiat mare, ce mai. Si el regurgiteaza si e infundat si nas. Eu am folosit batista bebelusului si culmea ii place. Pt colici, care vad ca sunt ziua, ii dau infacol, dar nu am vazut efecte miraculoase. I-am schimbat laptele, am trecut pe Nativa de la nestle, insa face kk tot rar, o data la 2 zile, deci fara efect si asta.
Va pup

Mama de Tudor, nascut la data 26.07.2012
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Aruba, uite aici o lista de unde poti alege diferite lucruri utile sau de joaca pt bebe
Balansoar
www.costo.ro/images/detailed/1/balansoar-bebe-lovinhug-swing-graco-1162.jpg" target="_blank">Leagan
www.nichiduta.ro/detalii-produs-586/scaun-de-masa-2-in-1-transformabil-/" target="_blank">Leagan si scaun de masa 2 in 1
www.amazon.com/Fisher-Price-Rainforest-Melodies-Lights-Deluxe/dp/B000FFL58Q/ref=sr_1_28?ie=UTF8&qid=1345663726&sr=8-28&keywords=jumperoo" target="_blank">Saltea de activitati
www.ookee.ro/jucarii-muzicale/7990-fisher-price-bara-cu-activitati-pentru-bebelusi.html" target="_blank">Bara de activitati
Premergator
Premergator si balansoar
www.allshops.ro/files/clients/86/4429/p/51/premergator-vtech-primii-pasi-938543.jpg" target="_blank">Antemergator
www.onestop.ro/premergator-chicco-masinuta-4-in-1--pid25203" target="_blank">Premergator masinuta 4 in 1
www.amazon.com/Fisher-Price-Luv-U-Zoo-Jumperoo/dp/B0042D69V0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1345663672&sr=8-2&keywords=jumperoo" target="_blank">Jumper
www.amazon.com/Bright-Starts-Bounce-A-Bout-Activity-Center/dp/B001JQMGC4/ref=sr_1_31?ie=UTF8&qid=1345663726&sr=8-31&keywords=jumperoo" target="_blank">Bouncer
www.amazon.co.uk/Hauck-Jump-Door-Bouncer-Stripe/dp/B004FJD0L8/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1345664250&sr=8-8" target="_blank">Bouncer pt tocul usii
www.amazon.co.uk/Smart-Trike-1915500-Recliner-Black/dp/B0051DWDU6/ref=sr_1_2?s=kids&ie=UTF8&qid=1345663940&sr=1-2" target="_blank">Smart Trike
www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Gymtastics-Bounce-Spin-Zebra/dp/B000EULX9I/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1345664027&sr=8-6" target="_blank">Bounce and Spin Zebra
www.amazon.co.uk/LeapFrog-Learn-Groove-Musical-Table/dp/B000EIV1RO/ref=pd_sim_by_1" target="_blank">Masuta activitati
www.amazon.co.uk/Summer-Infant-Stage-Super-Seat/dp/B000YZAG7I/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1345664027&sr=8-9" target="_blank">3 stage seat
www.savadecor.ro/2010/04/scaun-fresco-loft-bloom.html" target="_blank">Scaun de masa, simplu sau asa
www.amazon.co.uk/Winnie-the-Pooh-Booster-Seat/dp/B005GOXN0O/ref=sr_1_20?s=baby&ie=UTF8&qid=1345664135&sr=1-20" target="_blank">Booster seat (inaltator pt scaun) sau www.amazon.co.uk/Babymoov-Compact-Booster-Seat-Brown/dp/B004JLNX5A/ref=sr_1_37?s=baby&ie=UTF8&qid=1345664164&sr=1-37" target="_blank">asa
Masina de mers cu picioarele
www.pentru-copii.org/product/15/3131/Masinuta-Bebe-Winnie-The-Pooh.html" target="_blank">Masina pt impins dar si mers cu picioarele
www.piticshop.ro/articole_sportive/triciclete_si_trotinete/tricicleta_cu_pedale_din_material_plastic-p10035406" target="_blank">Tricicleta
www.nichiduta.ro/detalii-produs-2888/trotineta-mini-scooter-pilsan-toys/" target="_blank">Trotineta 4 roti
Masinuta electrica
si altele..

E dragut modelul invitatiei, simplu, si textul mi-a placut, te superi daca il imprumut?

Am vazut si eu noile poze, sunt minunate piersicutele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Noi am facut azi vaccinarea de 2 luni: Rotavirus, Prevnar-13 si inca unul combinat pt tetanos si altele. 2 intepaturi in picioruse si Rotavirusul oral. A plans tare cateva sec la fiecare injectie si s-a facut grena la fata, i s-a inrosit si albul ochilor de am crezut ca i s-a spart vreun vas de sange.La una din injectii a nimerit un vas de sange si i-a curs un pic. In fine, pe ansamblu s-a comportat f bine mititelul meu. Acasa i-am dat sa suga, l-am schimbat si ne-am dragalit un pic, dupa care a adormit bustean, epuizat de atatea emotii cred. I-am verificat piciorusele si locurile intepaturilor abia se cunosc, oricum e prea devreme sa zic ca nu sunt efecte secundare. Sper sa nici nu fie!
Cele care ati facut sau v-ati documentat despre asta, stiati ca rotavirusul din vaccin se elimina in scaunul bebelusului si trebuie sa ne spalam si dezinfectam f bine pe maini dupa fiecare schimbare de pampers? Eu ma spal si cu sapun si cu dexidine, un antiseptic cu care se spala medicii inainte de operatii si pacientele inainte de cezariene, aici (de asta am o sticla in casa).

Ilenuta, eu i-am pus de la inceput un plan inclinat sub cearsaf, pe post de "perna". La muci nu are efect insa, la regurgitat probabil ca da, ca i se intampla destul de rar.

Delia21, funny ca sa nu zic altfel barbatul tau. Nu inteleg de ce si la ce are pretentii din moment ce nu s-a declarat ca tata al copilei. Si daca tine atat la familia voastra, de ce nu v-a insotit la Laila, sa fiti impreuna ca o familie? De ce nu se comporta ca un tata? Intrebari retorice, raspunsurile le stii probabil foarte bine (as zice ca si eu, aflata intr-o situatie oarecum asemanatoare, le stiu). Cainii latra, caravana trece, tu vezi-ti de viata ta.

Ma duc sa ma intind in camera cu puiul, sunt si eu obosita, si psihic si fizic, ca dimineata am facut curatenie in tot apartamentul.

Uitasem sa o felicit pe: Viairo. Bine ai venit Robert!

Diana, cine a mai ramas?

Va pup, somn usor!

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

Cand esti la sanul meu, si ma privesti in ochi, simt cum imi prinzi nu sanul, ci inima.

Mergi la inceput