Bravo Viairo, Bumbitza, Muraturica si Cami! (57)
Raspunsuri - Pagina 8
r_ocsy spune:
Fleur : ai dreptate, ne mutam la Bebelusul - primele 365 de zile .... am ramas eu setata pe scutece ca acolo sunt cu Sofia .
r_ocsy spune:
Ne-am ratat astazi plimbarea de dimineata, doarme tun de la ora 6, mai tarziu de 11 pe caldura asta nu o scot, ramane sa ne plimbam dupa-masa.
Si Natalia doarme pe burta, citeam ca Mirunica a lui Carmina doarme la fel. Mandra mea are 2 pozitii de somn, pe o partea ( dreapta/stanga ) dar nu mai mult de 2 ore, dupa care atata se foieste pana se invarte pe burta si eu trebuie sa fiu pe faza ca de cele mai multe ori isi uita o manuta sub ea ( totusi in ultimul timp am remarcat ca a inceput sa isi scoata manuta singurica ... creste gaza, creste ).
Kimmy spune:
Buna dimineata!Va invit la o
Noi am avut o noapte putin mai usoara,a papat din 2 in 2 ore.Lux pentru mine.Tind sa cred ca a trecut printr-un puseu zilele trecute.Ziceati si voi,ca este unul la 3 saptamani.
Intre timp am mai completat colectiile de picaturi de colici si de suzete-astea tot nu le vrea...-
Ieri am fost la dr la evaluare.Totul bine,are 4300,adica aproape 1 kg in plus fata de greutatea de la nastere .Deci tot tzitzilitul asta nu a fost degeaba .Am alaptat-o si la cabinet,si asustenta m-a certat sa n-o las sa faca pauze asa de dese,ca trebuie sa muncesc eu sa mance mai mult la o masa,ca de aia papa asa de des...dupa primul san s-o ragai si s-o pun si la celalalt san .I-am zis ca eu stiam ca e bina sa goleasca primul san,ca laptele consistent e mai la capat,si ea a zis ca nu e adevarat,si ca nu e bina sa las pauza asa mare,ca sa nu stea laptele.Asta a fost prima faza care m-a facut sa-mi pierd putin increderea in ea.Bine ca eu stiu mai bine
Fleur multumesc inca o data ,sa stii ca am mai luat-o si in pat cu mine,desi initial nu am vrut.Cand e clar ca are colici,si vrea alinare,o iau si ii dau tzitzi in voie ,altfel papa vreo 10 minute maxim,o pun in patut si doarme mai departe.Ea adoarme la san de obicei din pacate.Deci diferenta mare intre ea si Timea.
Vroiam sa va intreb pe cele care aveti patut pliant daca ati gasit carusel care se poate monta pe el.Eu tot caut si nimic...doar modele care se pot monta pe patut din lemn.A inceput si Emma sa se uite in jur si sa fie mai curioasa si mi se pare aiurea sa se uite la peretii goi.
Felicitari Viairo,Bumbita si Muraturica.Va doresc recuperare rapida si bebeii sa fie sanatosi si papaciosi!
Pupici la toata lumea!Sa avem o zi cu bebei necolicosi!
Carmen_80 spune:
Si totusi am avut o noapte cum de mult nu a mai fost. Dupa trezirea de la 2.30, care a fost prima, s-a mai trezit la 6.15. Dupa ce a mancat a avut un concert de vreo juma de ora si a adormit. Se tot trezeste, plange un pic si adoarme la loc. mi-e asa mila de el... Ieri am luat si colief, sa vdm...la cat costa ar trebui sa faca minuni. Espumisanul nu mi se pare ca a facut ceva bun... :( offf nu mai trec odata... Mi-e frica de ziua botezului.
Intrebare: a facut cineva infarixul pana acum? Au avut bbii vostri reactii adverse? Dc da, ce si cat au tinut?
Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana
Dianami spune:
Salutare!
Felicitari Bumbitza, Viairo, Muraturica, sa va bucurati de bebelusi!
Am modificat prima pagina, odiseea se apropie de sfarsit, astept inca vesti de la cele 2 fete care au ramas in listuta (sau de la altele care au nascut), noi oricum vom sta aici pana la sfarsitul lunii si vom preda stafeta (trebuie sa ne gandim la un text frumos )
Noi am facut ieri vaccinul (Infanrix hexa, gratuit de la MF), bebe e f bine, nu i-am mai pus paracetamol preventiv, nici compresa, nimic. Doar alaptat cand a vrut (a luat 500 g in 2 saptamani, de la ultima cantarire).
In rest suntem pe drumuri cu ultimele pregatiri, poate ajung sa-mi iau si eu ceva de imbracat, imi vin toate hainele dar nu la burta, muschii sunt f slabiti inca .
Va pup, ne mai auzim.
Gabriela82 spune:
Fleur, cred ca mai degraba aciditate ar da laptelui, eu mancam de ex cam 3 piersici odata sau 2 piersici si un strugure. Nu stiu daca chiar are vreo legatura dar de cand am redus cantitatea nu a mai vomat pitica asa de des.
Cu botezul am vrut sa zic 23 septembrie.
Ptr lista, eu am avut cezariana la 41 de saptamani, cine se pricepe si are timp sa modifice si la mine.
Fetelor cred ca nu am apucat sa va multumesc pentru sustinerea inainte de nastere si urarile de dupa. So, multumesc frumos!
si Fleur parca tu m-ai intrebat de ce mi s-a parut asa de greu cu cezariana, pentru ca am avut termen de comparatie cu nasterea precedenta care a fost vaginala si fara epidurala si a fost mult mai bine, atat nasterea cat si recuperarea.
Si Ilinca doarme pe burtica bine cand o pun eu asa sau infasata cat sa-i tina manutele cu un scutecel subtire din material ca de cearceaf nu finet.
Kimmy si pe mine ma intereseaza un carusel ptr patut de plasa, daca gasesti sa ne dai de stire.
dannett spune:
Kimmy, noi pe asta il avem:
http://www.amazon.com/Tiny-Love-Mobile-Animal-Friends/dp/B003U6HCGQ
Momentan l-am pus pe patutul pliant, dar merge si agatat de landou, bouncer etc.
Carmen_80 spune:
Se pare ca durerile piticului nu sunt numai de la colici . Ieri am fost la un control la rm si ne-a recomandat aa recoltam proba de scaun. Am dus ieri si aZi a iesit unul din rezultate. A zis dr ca ar fi o iritatie/infectie in intestin. Azi mai facem 2 analize sa vdm exact de la ce e.
Micutul urla ca din gura de sarpe, noi credeam ca-s colicii si de fapt el avea alte dureri :(((( mi-e asa mila. Bine ca s-a gandit ca ar putea fi altceva....offf
Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dannett Kimmy, noi pe asta il avem: http://www.amazon.com/Tiny-Love-Mobile-Animal-Friends/dp/B003U6HCGQ Momentan l-am pus pe patutul pliant, dar merge si agatat de landou, bouncer etc. Mami de Ecaterina (06.07.2012) |
https://comenzi.farmaciatei.ro/product_info.php?products_id=10026369
Noi avem patut de lemn la Bianca si pliabil la Clara.