Bravo Viairo, Bumbitza, Muraturica si Cami! (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Noi am avut o noapte un pic mai agitata, bb s-a trezit des si a mancat putin cate 15-20min maxim. Cred ca a racit mititelul tot cu nasucul infundat mereu si de asta nici nu suge prea bine. Mai nou nu mai pot scoate aproape nimic cu batista bebelusului, cred ca au ajuns in gat mucisorii. Nu stiu ce sa-i mai fac, in afara de apa salina si fiole homeopatice Coryzalia de 3 ori pe zi. O sa-l iau cu mine la baie cand fac dus poate aburii ii mai descongestioneaza nasucul si o sa-i caut Oscilococcinum ca am auzit ca-i mai bun.
Maine avem vaccinul, sa vedem daca-l poate face in conditiile astea sau amanam.

Michelle, multumim pt link. Eu sunt obsedata de chestia asta cu blocarea cailor respiratorii, mi se ineaca cu lapte f des. Pana acum se descurca singur sa isi revina, dar trebuie sa stiu si eu exact cum se procedeaza in caz de nevoie.

Ali, sa iti traiasca micul crestin, sa va fie de bine petrecerea. De abia astept sa trecem si noi de aceasta etapa.

Maria, bine ai revenit, ai scris cuvinte bune pt toata lumea, dar voi cum mai sunteti? Ce mai face bb, cu merge cu alaptatul, surioara cum l-a primit etc.

Bumbitza felicitari, mersi Aruba ca ne-ai anuntat. Asteptam vestea si aici, cand ai timp.

Bea, bine ca nu e nimic grav, se mai intampla. Eu ce sa mai zic ca l-am scapat din carucior, rusine sa ne fie ca trageam amandoi de carut, dar l-a pazit Cel de sus si nu a avut nimic decat o sperietura de cateva secunde. Trebuie sa ne pastram calmul in astfel de situatii.

Fetelor, ne mutam acusi la Bebelusul, nu la Scutece inca, nu? (Scutecele-s de la 1 an, bebelusul pana la 1 an). A mai ramas Viairo, sigur a nascut si ea ca era programata pe 20, acum doar asteptam sa ne anunte. Iar daca o fata din cele care nu au mai intrat si nu mai e pe lista, vrea totusi sa ne dea vesti despre nastere, va sti unde sa ne gaseasca, ramanem tot "Piersicute".

In alta ordine de idei, nu stiu de ce poza noastra de la profil tot revine la cea veche, se updateaza doar cand vrea...site-ul sau nu stiu cine .

Mai pun pozici pe Picasa, toata ziua-l pozez...

Va pupicesc.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

Cand esti la sanul meu, si ma privesti in ochi, simt cum imi prinzi nu sanul, ci inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Felicitari Muraturica si Bumbitza!!!

Aseara tarziu a venit pe lume Robert, un urlacios de nota 10, 3800 gr si 54 cm. Incercam sa ne cunoastem si sa incepem colaborarea.

Va pup!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

felictari Muraturica, Viairo si Bumbita

eu mor de foame,nu am mai mancat de ieri seara, azi numa lichide si abia maine la 14 e colonoscopia

am fost cu victor sa facem ecografia de sold, totul ok
insa si ecografistul zice ca are usor tal vag

sa vedem luni la ortoped

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello fetele!

felicitari muraturica, viairo si bumbita! sa va traiasca micutzii si sa va aduca numai bucurii

noi suntem mai binisor cu colicii - luam ziua infacol+ceai baby calm si noaptea sab simplex. ii mai dau din cd in cd si bonnisan. a reinceput sa faca kk mai des - 2-3 ori pe zi si cred k si asta o ajuta sa scape de colici. a facut falcutze si ieri a implinit 1 luna oficial inca n-am reusit sa gasim un pediatru care sa ne satisfaca din tt pctele de vdr, dar mai cautam...

roxi25 - si pe mine ma tot bate la cap marcu sa o inscriu la ei la medlife la pediatru (la ea in speta, k akolo m-au trimis de la maternitate), insa eu stau in militari si parca nu-mi vine sa bat drumul pana la spital. mai am o consultatie inclusa in pachet luna asta, tot la marcu merg si mai am de mers la ei la ortoped la inca un control+echo de sold sapt viitoare. oricum nu prea imi convine sa merg la spitalul de pediatrie k akolo nu avem nici un fel de reducere pe abonament si pachetele disponibile pana la 1 an nu prea includ mare lucru. plus ca te obliga sa cumperi de la ei vaccinurile si sunt destul de scumpe...
laurici - nu mai zici nimik?
ada - ia-o mai incet draga mea. trebuie sa te mai si relaxezi putin k ai avut o perioada super grea in ultimele luni
aruba - si micutza mea mai da afara, nu rau, dar se intampla aproape zilnic. am inteles k dk nu e voma in jeturi nu e problema.

cred k de maine nu voi mai avea timp de nimik a vb mami cu o dr si cica sa pun fata mai des la san k dk ma mulg n-o sa ma tina mai mult d 2 luni k nu se produc hormonii stimulatori si o sa scada productia pana va disparea de tot...pai a mea suge doar 50-55 ml la o tura de o ora-o ora jumate de stat la san si pe urma dupa 30 minute iar plange de foame pai si in ritmul asta io ce fac??? stau cu ea la san toata ziua??? k nici nu apuc sa termin de ragait k iar urla si trebuie sa o pun la san...asa cu bibi papa 120 ml si 3-4 ore n-am treaba cu ea...
o sa incerc timp de o sapt sa o tin la san ziua si noaptea sa ma mulg sa-i dau cu bibi (tre sa mai si dorm totusi!). vad cum ne descurcam si daca ia in greutate cum trebuie...dk nu, asta e! nici nu pot sa stau cu ea mufata tt ziua k nu mai fac nimik! sper sa iasa ceva bun...

va poop si dk nu ma mai vedeti pe aici...inseamna k alaptez non stop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Salutare!
Scuze de absenta, am fost coplesita de diverse de cum am ajuns acasa.
Noi suntem bine, pitica papa piept, in 3 saptamani a luat 680 gr si a crescut 5 cm. Nu are inca program de supt, noaptea doarme destul de bine, se trezeste cam la 3-4 ore iar spre dimineata mai des.
Irina a primit-o bine, o alinta frumusica si imi spune mereu ca i-am facut o surioara frumoasa in schimb e nerabdatoare sa se poata juca cu ea.

Felicitari proaspetelor mamici, sa va traiasca bb-ii!

Aruba, referitor la regurgitare, mie mi-a zis pediatra ca ar putea fi de la cantitatea mare de fructe si legume crude mancate de mine. Ilinca a avut zile cand regurgita si mai mult de 2 ori pe zi, acum am redus cantitatea de cruditati si nici pitica nu mai regurgiteaza.

Ali sa va traiasca micul crestin!

Am stabilit si noi botezul pe 23 august insa nu ne agitam foarte tare cu pregatiri, cu hainutele e mai complicat, sper sa gasesc ce mi-am propus.

Despre biberon si suzeta la bb-ii alaptati la san, am citit intr-o carte ca perioada optima sa li se ofere este intre saptamana 3 si 4, atunci sunt sanse sa le accepte fara sa refuze ulterior sanul. Evident biberonul doar ocazional. Eu i-am dat Ilincai biberon cu lapte muls si l-a acceptat si ii voi mai da cel putin o data pe saptamana. A mai baut formula in primele 2 seri dupa ce am ajuns acasa si nu am avut probleme. Suzeta i-am dat din spital o tine si acum cand si cand dar nu e dependenta.

Am si eu niste carti in format electronic in calculator, o sa le arhivez sa le pun pe transfer.ro (sper sa mearaga) zilele astea.

Am admirat piersicutele in poze, una mai dulce ca alta, si am pus si eu cateva pozici.

trimit acum si mai intru

Mami de printesa si www.pregnancy-duedate.com/tickers/9xlrjurzqtkpvwvr.png" target="_blank"> 40s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Neatza, nu dau cafea, va mai las sa mai dormiti.

Noi suntem la apogeu cu colicii, ma lasa nervii. Plange in continuu ziua, nu doarme aproape deloc, nu-i convine nimic, nici macar in brate nu se linisteste, iar noaptea se trezeste din ora in ora. Probabil Laura e terminata ca si mine. Diferenta e ca la mine e mama care ma ajuta cu el, dar amandoua suntem ko.

Fleur, la multe luni lui Ericut, ca ieri au implinit puii nostri 2 luni. Roxy, de asemenea Antonicai.

Azi am reusit si eu pe fuga sa dau comanda de tort si sa-mi iau rochita pt samb. Am reusit sa definitivez si meniul la rest si sa dau comanda de cado pt nasi. Am luat o cafetiera programabila si un storcator de fructe.

Felicitari Bumbitza, Muraturica si Viairo!! Sa va traiasca puiutii!!

Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Va ofer cu intarziere o felie de tarta cu mere de ziua lui Eric, ieri a facut 2 luni.
Carmen, sa iti traiasca Patrick, pupici multi sa treaca repede etapa "colici"!
Roxypuy, la multe lunitze Antonicii! Si spor la alaptat!

Eric a serbat ziua prin somn, nani de la 6 seara acum e 11 si tocmai a papat...5 minute si iar a adormit. Sper sa nu ceara de-acuma din jumate n jumate de ora, ca nu se satura.
Gabriela, bine ai revenit si felicitari pt frumusica!
Cu biberonul inteleg care-i treaba (desi al meu l-a acceptat din ziua a 4 a, nu a refuzat niciodata sanul), dar cu cruditatile nu prea vad legatura de cauzalitate cu regurgitatul. Adica bb regurgiteaza pt ca laptele are un anumit gust sau o anumita aciditate de la cruditati? Sau cum? Daca mi-ar spune dr. asa ceva, as ruga-o sa-mi si explice pt ca, mie cel putin, mi se pare absurd. Am mancat cruditati normal ca inainte de nastere, bb regurgiteaza destul de rar si putin cantitativ, mai ales cand isi schimba pozitia mai brusc (de ex cand il ridic sa ragaie mai scoate si laptic).
Cred ca am timp prea mult sa despic firul in 4...
Mai bine ma duc sa ma culc ca acusi imi da desteptarea bb.
Va pup!

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

Cand esti la sanul meu, si ma privesti in ochi, simt cum imi prinzi nu sanul, ci inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna dimineata fetele!
Felicitari muraturica, viairo si bumbita! sa aveti bb sanatosi, voinici, voiosi si necoliciosi!

Felicitari Fleur si Carmen pt flacai si Roxy pt domnisorica
dau fetelor si un bibe piersicutelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata ,

Scuze pentru absenta dar nu am fost intr-o stare prea buna . Va las o cafeluta

Bebe Andrei , a fost un pic mai cumintel zilele astea , a mai lasat-o pe mami sa se odihneasca , avem ore fixe la colici , ne-am mai si constipat dar reusim sa trecem peste toate
Am mai testat chestia asta cu iesitul seara afara si se cam adevereste , asa ca stam in casa si nu mai ne plimbam pe inserate ca reactioneaza mai bine in casa .

Felicitari fetelor care au mai nascut intre timp , sa le traiasca puii si sa se bucure de ei

W/e asta se mai crestineaza niste piersicute , sa fie intr-un ceas bun , urmam si noi celalalt w/e , va prind din urma .

Ali sa-i fie de bine micului crestin botezul , asta astept si eu sa vedem daca o sa fie mai liniste dupa binecuvantare .

Nu am ajuns nici acum la controlul de 6 sapt , sper sa reusesc dupa botez .
Inca sunt in ceata cu vaccinul optional si termenul se apropie si am inteles ca mai trebuie si comandat inainte
Si Andrei este ft fornait ii tot pun ser fiziologic , poate imi v-a recomanda pediatra altceva. Imi transpira cam mult ,deja astept sa ajung cu el la control , nu imi place nici buricutul cum arata , este un pic cam rosu in interior . Cu regurgitarea suntem si noi in schema dar numai cand incep crizele de colici si se incordeaza atunci scoate si lapticul afara , dar atata timp cat ia in greutate ( avem 5140 gr) , ne declaram multumiti . Noaptea ne trezim din 2 in 2 ore papam putin ca de obicei ca ne ia un somn rau de tot si nu mai putem sa continuam , asa ar fi dormit si mami mai mult

Dana , tu esti bine ? ce face bb ?

Ada , ma bucur ca ai mai apucat sa te odihnesti si tu mai bine .

Fleur , hai ca mai ai putin si Eric devine un crestin ...si Carmen cu bebe Patrik .

Eu merg pe gripe water si vad ca este binisor , nu vreau sa mai incerc altceva ca deja am cumparat farmacia cu zamarci de colici

Pentru fetele din Bucuresti , cica sunt niste torturi foarte bune la cofetaria Altfel , pentru cine este interesata va las link-ul http://www.cofetariaaltfel.ro/Categorie.php?Id=2 , eu am decis sa comand la ei , tortul de la pg 9 din litere ( Andrei) mi se pare dragut mai ales ca noi avem lume putina si nu facem tortul mare .
Deja astept sa scap de botez si sa ne luam de grija , nu am ajuns nici acum sa-mi iau ceva de incaltat si timpul trece repede .

Va pup

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Offf .... mai fetelor ! E a doua oara cand plang saptamana asta cand vad chenarul negru de pe DC , acum o minunatie de baiat s-a dus la ingerasi . Sunt asa de sensibila la vesti dintr-astea !!!

Mergi la inceput