Bravo Viairo, Bumbitza, Muraturica si Cami! (57)
Raspunsuri - Pagina 6
ilenutza spune:
Michelle, am ras cu pofta la faza cu ceza
S-a invalidat referendumul yupii
Acum stau la terasa, bb papa, eu la fel, ah ce imi place vara la terasa
Pacat ca nu pot face baie in mare
ali24 spune:
ola ola...
am revenit botezati si mai cumintei.nu stiu daca e doar coincidenta sau vom fi de acum mai cuminti.de ieri a fost mai neplangacios...a acceptat bibi si a stat cuminte in pat fara sa planga si ieri si azi.acum chiar a adormit singur ceea ce la noi e o premiera.sper sa avem noroc si sa ramanem tot asa cuminti.
botezul a fost superrrrr.la biserica a plans...cred ca i a fost cald si putin foame...dar dupa a fost cuminte.
toata lumea s a distrat,mancarea a fost buna,tortul frumos si bun(la tort am fost putin dezamagita cand l am vazut ca trebuia sa fie crem suflat cu auriu ,si mi l au adus crem simplu-dar la lume i a placut si mi a trecut)ursitoarele au placut tuturor...copiii au stat nemiscati...deci ma declar multumita
iuli la multi ani
muraturica felicitari
michelle1981 spune:
Ali - sa va traiasca micul crestin si sa aiba o viata binecuvantata!
Aruba - mi-am amintit ca intrebai de voma la bebelusi. Daca e vorba doar de regurgitare poti sta linistita daca ia in greutate normal.
Daca vomita in jeturi des poate ar fi bine sa o vada un dr totusi..
Am stabilit si noi data botezului - 23 septembrie. Mai e pana atunci insa acum caut modele de invitatii si marturii. Voi de care luati sau va plac?
michelle1981 spune:
Am gasit un articol care poate fi de ajutor
(De)blocarea cailor aeriene la bebelusi, metoda Heimlich
ARUBA spune:
Michelle: si noi tot pe 23 septembrie facem botezul. Vom face ceva mic, familiile si prietenii apropiati, 25-30 pers max, invitatiile le trimit pe mail, am pus un model aproximativ pe picasa, poate te inspira. Marturii nu iau ca nu imi plac de fel, nici la nunta nu am avut. Eu tot ce primesc ca marturii stiu ca ajung la cosul de gunoi. O singura data am pastrat o marturie, pt ca au ales sa dea pandantive mici din aur si mi-a placut ca am primit o steluta. Nu vom primi bani in plic, ci voi deschide o lista de cadouri la magazinul Mothercare pt ca au practica asta, Slava Domnului.
Chiar vroiam sa rog mamicile cu experienta sa imi lase si mie o lista de obiecte care le-au fost folositoare bebeilor pana pe la 1 an asa (de ex: balansoar, scaun de masa, premergator etc) ca sa stiu si eu ce aleg pe lista.
Azi e ft calma pitica mea, dupa ce show a tras ieri a dormit dusa azi noapte, iar azi la fel, doar a mancat si a dormit, doar o repriza de 30 min stare de veghe, cand vorbesc mult cu ea, ii zangan jucarii, ma asigur ca le urmareste cu privirea etc. Oare sunt nebuna ca deja ii vorbesc 90% din timp in engleza? Am si eu fixatia asta sa prinda de ft mica. Sotul meu zice ca e prea devreme la o luna, dar mie asa mi se pare mai bine
r_ocsy spune:
Buna fetelor ! Am de recuperat cred ca 2 capitole, ce bine ca reusiti sa va faceti timp si pentru net, mie una nu imi iese. Sper sa pot citi din urma ...
Sunt cu gaza in brate si cu un ochi la un film si unul pe net .
Trec zilele asa de repede una dupa alta, nu imi vine sa cred ca peste 2 zile Natalia va avea doua luni ...( mai sunt 10 luni pana la un an ) iar noi ne luam la revedere de la odiseea sarcinii si ne mutam la scutece peste cateva zile ! In continuare mancam doar la san, de cateva zile si-a scos masa din timpul noptii, de la 10 seara pena la 6-7 dimineata avem somn linistit ; sper sa isi pastreze obiceiul , si Sofia il avea la fel si de la 4 luni a inceput circul noaptea .
Pitica a inceput deja sa ne urmareasca cu privirea, ii place sa stam la povesti si ne si raspunde, gangureste asa de dulce , imi vine sa o mananc cand o aud si mai ales cand ne zambeste cu gura pana la urechi. E innebunita dupa Sofia atata timp cat nu o trage sau strange de maini, atunci se strica relatia; ce sa facem, Sofia o iubeste la nebunie si ar dragalio non-stop, singura problema e ca in manifestarea ei de iubire pune prea mult patos si trebuie sa fiu cu ochii pe ea cand o strange in brate pe sora-sa, ea nu isi da seama dar poate sa o stranga prea tare.
Botezul il vom face in prima saptamana din octombrie , pana atunci incepe Sofia gradinita, trebuie sa ma ocup de finalizarea actelor dar cu timpul stam mai prost saptamana asta mai ales ca bona mi-e in concediu ! As fi plecat si eu la mare dar inca am foarte multa treaba la cabinet, cand se mai linisteste atmosfera imi iau concediu macar o saptamana, nu cred ca vom ajunge la mare anul asta dar as da o fuga pana acasa.
Va doresc o zi minunata in continuare !
pe toata lumea !
ARUBA spune:
Am uitat sa o felicit pe Bumbita! am vz pe Facebook ca a nascut ieri!
Felicitari Bumbita, bun venit Maria!
maria0408 spune:
Felicitari Bumbita
Bun venit Maria sa cresti mare
Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu
r_ocsy spune:
Felicitari Muraturica !
Bine ai venit bebe Aurora !
Felicitari Bumbitza !
Bine ai venit bebe Maria !
roxi25 spune:
buna, fetelor! revin si eu cu vesti
suntem acasa de 2 saptamani si incercam sa ne acomodam; m-am recuperat destul de greu dupa cezariana, dar acum sunt ok, nu mai am dureri
bebe e fomist si nerabdator cand trebuie sa manance; ii dau si san si lp de la topfer, nu am suficient lapte si nu se satura; noua neonatoloaga si pediatra ne-au recomandat pt lp sa folosim apa pt bebelusi de la humana sau hipp; bebe mananca la 2-3 ore, chiar si 4 ore noaptea; pediatra ne-a recomandat sa nu-i dam lp mai devreme de 2 ore pt ca lp se digera mai greu; oricum, cam asa vrea si bebe
si bebelusul meu este fornait, are muci, ii punem de 3-4 ori pe zi ser fiziologic; pt aspirare i-am luat intai o pompita de la primii pasi, dar nu am avut succes, apoi i-am luat un aspirator nazal electric si e mult mai bine, nu-l supara pe bebe, cred ca-i place zgomotul lui, parca vibreaza; cel mai rau e cand mananca din biberon, scoate niste sunete f ciudate; i-au luat si exudat din nas si a iesit ok
si eu am nascut la medlife si i-au facut vaccinul bcg in maternitate, insa nu stiu ce marca
roxypuy, pediatra recomandata de neonatolog e la spitalul de pediatrie medlife, care e aproape de unde stau eu, in tei, ajung cam in 10 minute; astfel, am gasit o alternativa pt pediatrul care nu vine acasa, am fost pana acum de 3 ori si nu am asteptat niciodata, am intrat exact cand aveam programare, cabinetul e la parter si nu ai contact aproape deloc cu alti copii, decat cand traversezi sa intri in cabinet
felicitari noilor mamici, multa sanatate voua si bebelusilor!
nastere usoara, viairo!
multi ani fericiti, iiuli!