Bravo Viairo, Bumbitza, Muraturica si Cami! (57)
Raspunsuri - Pagina 21
Fleurdelise spune:
... Se vede treaba ca m-am relaxat dupa stresul cu botezul, stau numai pe forum...
Nu stau degeaba insa, am papat micul dejun, l-am alaptat pe bb. De curiozitate, l-am cantarit si am facut si proba suptului. 6.6kg inainte de masa si la supt au "iesit" (mai bine zis au intrat in stomacel) 170ml laptic mami. Haplea, v-am zis...
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
Cand esti la sanul meu, si ma privesti in ochi, simt cum imi prinzi nu sanul, ci inima.
dannett spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fleurdelise Dannett, sa va fie de bine botezul si pup mica printesa cu carlionti! Unde l-ati facut, Traian, Unirea, ca zici ca era cu hotel? Eu as fi facut la Onyx in Bucium sau la Casa Universitarilor in Copou, la terasa in ambele cazuri. Ah, ce ma apuca nostalgia... ************************** Mami de Eric Ioan (21.06.2012) Cand esti la sanul meu, si ma privesti in ochi, simt cum imi prinzi nu sanul, ci inima. |
Multumim!!!
La Unirea l-am facut. Onyx imi place si mie dar din cate stiu eu nu au sala mica cat aveam noi nevoie (cea rustica e prea mica). Iar la CUI, nu au hotel si era prea complicat cu bebe.
Fleurdelise spune:
M-am gandit la urmatorul text pentru predarea stafetei la bobocei.
Astept parerile voastre. Il voi relua si la capitolul urmator, daca nu ne mutam pana atunci. Apropo, cum se procedeaza, deschidem pur si simplu nou subiect dincolo? Diana sau cine se mai pricepe din fetele cu experienta, help! Vrem la "Bebelusul"!
"Dupa aproape un an de emotii, clipe magice, fericire si teama, greutati si obstacole pe care le-am depasit impreuna ca niste surori, odiseea noastra, a piersicutelor de miez de vara 2012, a luat sfarsit. Avem in brate comorile noastre, cei mai frumosi copii din lume in ochii fiecarei mame, si le daruim iubirea noastra infinita. Ei ne-au invatat ca exista dragoste fara limite.
Deja, piersicutele noastre cresc si e timpul sa ne mutam la topicul bebelusilor.Cu mult drag si simpatie, a sosit momentul sa va predam stafeta, scumpe viitoare mamici de bobocei de toamna 2012. Fie ca sa aveti cu toatele bebelusi sanatosi, frumosi si cuminti, care sa va implineasca si sa va umple vietile de bucurie! Felicitari mamicilor de bobocei grabiti care au venit pana acum pe lume, sa dea tonul unui sir de nasteri frumoase, de neuitat.
Fiecare prunc e o minune dumnezeiasca, bucurati-va de viata ce o aduceti fiecare in lumea asta frumoasa si nebuna! Ei sunt oaza noastra de fericire, urma existentei noastre pe pamant, martorii nostri in viitorul pe care noi nu-l vom mai vedea.
Sa fiti sanatoase si senine, sa nasteti usor! Noi va pupam si va asteptam la o noua etapa, o noua aventura alaturi de puii vostri, la povestea « Bebelusului »"
Cand esti la sanul meu, si ma privesti in ochi, simt cum imi prinzi nu sanul, ci inima.
Dianami spune:
Seara buna!
Revenim si noi cu forte noi dupa ce am crestinat pruncul mic, a fost frumos si emotionant .
Dupa ce culc copiii o sa deschid capitol nou, dar tot aici, stam pana pe 31, poate mai primim vreo veste de la fetele din lista.
Dupa aceea trecem la Bebelusi.
Va pup, ma duc sa pregatesc copiii de seara.
r_ocsy spune:
dannett : poti face linistita sport dupa 6 saptamani, eu imi propun zilnic dar nu gasesc niciodata o jumatate de ora libera
Carmen_80 spune:
Mi-au dat lacrimile, asa cum mi-au dat si cand am preluat noi stafeta. Foarte emotionant, Fleur! Bravo l!
Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana
ali24 spune:
buna gagici.
ce mai faceti?
oau cate botezuri au fost deja.felicitari
sa va traiasca mititei crestini.sa creasca mari sa fie sanatosi,frumosi si cuminti
fleur foarte frumos si emotionant mesajul.mi au dat lacrimile
pe noi de 2 zile ne doare burtica si vomitam aproape dupe fiecare papat.nu stiu ce o fi.sa aibe vreo legatura cu vaccinul?nu as crede dar cine mai stie.i am spus si la dr ca vomitam destul de des si a zis ca atata timp cat luam asa de bine in greutate nu crede ca sunt probleme.avem deja 6800
dana eu am mai slabit 1kg dar nu am tinut cura ca pana ieri am tot avut musafiri.si oricum am observat si eu ca daca nu mananc nu am lapte asa ca incerc doar sa nu abuzez ptr ca pe primul loc e bebe si lapticul lui sanatos.
revin ca imi mananca cineva mana
Fleurdelise spune:
Sase piersicute increstinate pana acum! De-acuma ii ocroteste ingerasul fiecaruia, alaturi de Doamne-Doamne, Maicuta Domnului, mama si tata! Spor la botezuri in continuare!
Ali, avem niste grasuni, si al meu regurgiteaza mai mult si mai des in ultimul timp dar, vb dr. tau, daca ia asa bine in greutate nu-mi fac probleme.
Va pup, trebuie sa iesim, desi n-am nici un chef, ca m-a supt bb de m-a rupt...
Cine-ti saruta genele-n somn,
Si cine-i acolo cand ingerii dorm?
Toate zanele bune sa te ocroteasca,
Toate florile campului sa te infloreasca!
Porumbita spune:
foarte frumos Fleur!!
ai dreptate Aruba, ai zis da neuronul meu percuteaza cu intarziere