Bravo Viairo, Bumbitza, Muraturica si Cami! (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Carmen, Fleur, Ilenutza - sa va traiasca micii crestini

michelle sa va fie de bine prima iesie

laura ma bucur ca sunteti mai bine!

nici V nu pare sa mai aiba colici insa vrea numai in brate

lohii si eu mai am si azi s-au facut 6 sapt.,,

si eu vreau sa vb cu preotul sa nu il bage cu capul complet in apa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Hola! Raportam si noi progrese importante, o bebelina mai calma, fara colici in ultimele zile, cuminte, o mamica relaxata, parca toate se aseaza in ordine. Bebe a dormit azi noapte o repriza de 8 ore, de la 9 seara la 5 dimineata. Eu m-am trezit pe la 2 sa pompez lapte, ca se intarisera sanii, daca bebe doarme asa mult. Dar nu ma deranjeaza. Am ajuns sa am iar provizii la congelator, in fiecare noapte pun cam 120 ml, deja am strans mai bine de 10 pungi.
Apropo, ma gandeam la ziua botezului cand o sa iau la biberoane laptic pt bebe, cat timp rezista laptele decongelat si incalzit, pus in geanta termoizolanta?

Felicitari noilor crestini, abia astept sa o crestinam si noi!

PS: am pus si eu poze noi pe picassa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA

Apropo, ma gandeam la ziua botezului cand o sa iau la biberoane laptic pt bebe, cat timp rezista laptele decongelat si incalzit, pus in geanta termoizolanta?

Mami de Ana Grace (23iul2012)

rezista fara probl pe durata botezului, daca le tii in geanta termo. eu tot asa am facut, in geanta am pus si 2 recipiente din alea cu gheata. cand iti trebuie scoti cate 1 si incalzesti la masa in apa fierbinte.

ps sunt verde de invidie pe programul Anei tale. al meu mi-a scos pe nas cumintenia de la botez. ultimele 2 nopti, treziri din ora-n ora, sunt terminata...

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

Cand esti la sanul meu, si ma privesti in ochi, simt cum imi prinzi nu sanul, ci inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

da pe timpul botezului dc nu alaptati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Eu am alaptat. Am avut grija sa-mi iau o rochita cu bretele subtiri ca sa am acces. Am avut la mine incalzitorul de biberoane si lp si i-am dat si completare.

Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana

Mergi la inceput

Sa mai raspund la ce am fost intrebata, direct sau indirect:
- Dana, Eric nu are colici. Eu mananc de toate, mai putin varza si fasole uscata, conopida, mazare. Fructe de orice fel (fara citrice, prea acide pt gustul meu oricum), chiar luasem prune dar cand te-am auzit pe tine nu am mai mancat.Cel putin piersici, cirese, struguri, pepene rosu am mancat si mananc pe saturate, fara efecte suparatoare la burtica lui bb. Fetelor, cand v-am auzit cu berea ... o sa bag si eu cate un pahar imediat dupa ce alaptez. ca aia FA nu imi place deloc, are gust de medicament... Pt intretinerea "productiei" trebuie sa mancam multe proteine, sursa nu conteaza. Eu prefer carnea, peste din cand in cand, oua, nuci si alune.
Ce mai evit e ciocolata (dar tot am mai mancat, rar) si maioneza.
A, la botez am baut toata seara cola, am alaptat, bebe super cuminte. Se pare ca nici cola nu mai e ce-a fost ...

Lohii am avut vreo 8 saptamani, timp in care mi-a venit si ciclul, mai intai "mica menstruatie" la vreo 2 sapt., apoi recent aia adevarata .

Vergeturi nu am nou formate, in sarcina sau dupa, doar pe cele de dinainte de sarcina, pe partea de sus a coapselor si lateralele sanilor, carora nu mai am ce sa le mai fac... Dar stiu ca sunt creme peste cremecontra lor si asa e, trebuie tratate din timp inainte sa ramana pielea asa (culoare alb sidefie).

Cand esti la sanul meu, si ma privesti in ochi, simt cum imi prinzi nu sanul, ci inima.

Mergi la inceput

Si eu am alaptat la botez, in masina, o singura data, in rest i-am dat din bibe.
E mai comod sa fie si bibe cu lm la indemana. Dezavantaj: se pot angorja sanii (la mine au curs non stop, am mai povestit, noroc ca am avut tampoane bune si au absorbit tot)

Carmen, Eric a stat in sala de restaurant tot timpul , pt ca in Canada, din fericire, fumatul e interzis complet in localuri, inclusiv la terase . Sper sa se adopte si in Ro o astfel de lege odata si odata. Fumatorii ieseau la aer in fata restaurantului, cu paharul sau cafeaua in mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Porumbita: eu una am mai zis ca nu agreez ideea de alaptat in alta parte decat acasa / in vizite, dar in camere curate si conditii similare ca acasa. In parc sau in locuri publice e exclus pt mine, psihic nu pot. Plus ca eu alaptez numai cu protectie de mamelon, si trebuie sa dezvelesc total sanul ca sa o montez, plus ca trebuie sa o sustin in permanenta cu o mana ca sa nu se inece bebe cu ea sau sa se deplaseze. Chiar sustinuta cu mana, cand trage mai tare sau se smuceste la san tot trebuie sa ma opresc si sa o demufez pe pitica sa o rearanjez. Nu vad cum as face asta in public fara sa imi arat sanul cu totul.
Iar la botez nu o sa alaptez pt ca una la mana nu va tine mult evenimentul, am programat biserica la ora 13 si sper la 18-19 sa fim acasa, si in al doilea rand nu situ cum o sa ma imbrac, dar nu cred ca va mai fi vreme de bretele si decolteu la rochie, si nu vreau sa ma dezbrac de tot sa alaptez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Buna fetele!
Scuze de lipsa atata timp..
Am avut si noi botezul vineri (Fleur retinusesi bine), pregateli, lume multa si agitatie in casa.
Si noua ne-a bagat-o cu totul in apa. Sotul s-a speriat pentru ca de unde statea el nu ii vedea fata si dupa ce a pus-o in brate la nasa s-a oprit deodata din plans. Nu s-a intamplat nimic. Teoretic preotii stiu sa le tina si nasul si gura asa incat sa nu traga apa. Bineinteles ca sunt si exceptii, nici nu vreau s ama gandesc :(
Toata slujba a molfait-o de brat pe brat pe nasa, ii era foame mititicai. Dupa impartasanie insa s-a relaxat si a adormit imediat, ne-a lasat s afacem si sedinta foto.
La restaurant a stat o perioada cu noi in carut sau in brate si apoi, dupa ce a adormit bustean, in camera de hotel pana la sfarsitul petrecerii.
Am alaptat-o fie pe o banca retrasa dupa ce am iesit de la biserica, fie in camera de hotel.
Tot nu am reusit sa ma mobilizez si sa ii stochez lapte pentru biberon. La coafor am fost impreuna cu tati care a plimbat-o in carut pe trotuar.
Mi-a dormit si mie aseara foarte bine, nu fi de deochi, cu o singura trezire la 4.30 apoi la 8 fara ceva si iar somn pana la 10.

Fetele cu cezariana, ati intrebat l acontrolul de 6 saptamani pe dr daca e ok sa faceti gimnastica? Imi pare asa de rau ca am uitat...nu ca as avea cum sa merg la o sala, dar macar acasa niste abdomene..

Mergi la inceput

Dannett, sa va fie de bine botezul si pup mica printesa cu carlionti!

Unde l-ati facut, Traian, Unirea, ca zici ca era cu hotel? Eu as fi facut la Onyx in Bucium sau la Casa Universitarilor in Copou, la terasa in ambele cazuri. Ah, ce ma apuca nostalgia...

Mergi la inceput