Bravo Viairo, Bumbitza, Muraturica si Cami! (57)
Raspunsuri - Pagina 22
Laura32 spune:
Super Fleur , m-a emotionat la maxim mesajul , a fost un drum lung si uite ca am ajuns si la finalul lui . Sa-l pastrezi ca sa nu-l pierdem ca mai avem pana la sfarsitul lunii . Nu ma pricep dar oare nu trebuia inchisa odiseea daca suntem piersicute de iulie/august ? Intreb si eu ca pana la sf lunii si la bobocei vor naste o gramada de fete .
Ce de crestini avem deja , deja astept sa intram si noi in randul lor , hai c pana sambata nu mai este mult
Plimbare placuta Fleur . Cand vii acasa ?
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
Daconst spune:
Vin si eu sa ma pling...nu stiu ce sa ma fac cu bb ca parca e tot mai rau cu plinsul.
Cum spunea si Kimmy am patit si eu...plinge si la tzitzi mai nou.se indoaie de picioare,se zbate...nush ce are.
s-a calmat putin cu foenul,dar nu pt mult timp.
Ali spuneai ca bb s-a linistit de la bibi...era cu LM?
la lucas am patit la fel...cind l-am trecut pe LP,a fost alt copil.era linistit si dormea.acum leon e ca si al tau,nici in carut nu sta decit daca doarme.
gata m-am plins destul...merg sa mai beau o supa si un ceai sa mai creasca productia.poate e si puseu de crestere.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
stiam ca am uitat ceva...
cu sportul,eu stiu ca nu e bun cind alaptezi pentru ca trec toxinele in lapte si are si alt gust se pare.dar fiecare face cum crede.
Fleur,
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
ali24 spune:
dana ma refeream la suzeta.cand nu o avea tot timpul cauta dupa tzitzi dar de cand io dau morsoaca pe ea si nici nu mai papa asa des.
da fleur avem 2 grasunei.de mine rad toti prietenii zic ca sunt buna de lapte ca o vacuta.
revin
ali24 spune:
laura ce frumoasa e poza de la avatar.cum stai cu spatele?pe mine ma doare rau.cateodata mi se taie rasuflarea de durere.cand ma ridic din pat sau cand il iau pe bebe in brate trebuie sa fac niste miscari speciale sa nu ma doara asa rau.tu ai luat ceva ptr durere?