Bravo Viairo, Bumbitza, Muraturica si Cami! (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Buna dimineata!

Eu am fost la mare fara pitica. Am lasat-o cu mama. A fost foarte frumos mai putin faptul ca eu aproape nu mai pot sa merg. Ma doare in sptate pe la coloana cand calc cu piciorul stang. Trebuie sa merg la medic sa vad ce am.

Bebelusa a fost cuminte azi noapte doar ca a vomitat cam tot laptele pe care l-a baut pe la 4. Dar vad ca nu a mai vomitat de atunci si acum doarme linistita.

Pupam piersicutele botezate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Daconst, in Germ e f simplu si usor sa calatoresti , totul curat, conditii, etc.
De aceea lumea nu se sfieste sa plece oriunde cu bbii

La noi a bagat-o cu totul in apa si cum nu a zis nimic nasa s-a speriat
Ieri la scaldatoare nu a zis nimic pt ca ii place la baie de numa

Pozele profi dureaza si la noi
Ce super ideea cu pozar foto in maternitate..

Eu am doar 6 kg in plus dar de azi nu mai consum decat o felie pe paine pe zi si fara dulciuri

Fleur, multumim, sa va fie si voua cu folos crestinarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza,haideti la cafea!!!
Eu acum o savurez.

Ilenutza,unde pot vedea pozele voastre?
Da sa e,aici se calatoreste mult cu bb-ii si la primul eram la fel de curajoasa.Acum nu am incotro,ca baiatul cel mare are vacanta si merge toti peste tot impreuna.

Fleur,multumim de aprecieri.
Nu mi-ai zis ce sa nu mananc la alaptat?Adica ce e mai periculos la colici,ca vad ca voi nu va plingeti deloc.
Eu un frumusel Eric si seamana leit cu mami.
Bine ca am vazut pozele voastre ca mi-am amintit sa aduc lumanare din Ro ca aici nu gasesc asa mare.

Laura,la voi s-au calmat colicii?Ii dai si LP?

R_ocsy,la fel si la mine,nu produc deloc mai mult lapte decit trebuie oricit as vrea.

Kilograme mai am vreo 13 in plus,dar as fi fericita sa dau macar 10 jos pina la botez.

Ali,tu cum mai stai la capitolul asta?

Biribu,tu?Ma pun sacitesc din urma ca am scapat un capitol intreg deja.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

neatza mamici si bebici! raportam si noi o noapte linistita, trezit obisnuit pt papa si apoi nani la loc. aseara a adormit cam greu k era super obo, a stat cam mult treaza dp masa, dar am pus-o lg mine in pat si a adormit intre perne.
ile - felicitari pt crestina, sa va fie de bine botezul :* am preferat sa pun slujba la ora 19 pt k cealalta ora propusa de parinte era 13 si era prea dvrm. am vrut sa leg biserica de restaurant k sa nu pun oamenii in standby si in plus prefer sa petrecem k lumea pana la ziua k de aia am pus botezul sambata :) noi suntem mai pasari de noapte asa, parca nu intra spritzul pe lumina vba sotzului :)
legat de ritualul scufundarii - i-am spus deja parintelui k prefer sa nu o scufunde total, ci doar pana la subsuori si sa-i puna putina apa pe cap. mi se pare brutal bagatul cu capul la fund si nu-i vad rostul. la catolici este asa de elegant...in plus, vba sotzului nu cred k Sf Ioan l-a scufundat pe Domnul Iisus cu capul la fundul Iordanului!
laurici - din pacate de verge stiu k numai dk mai sunt inca violacee mai exista sanse sa treaca. dk s-au fkt albe tesutul e deteriorat definitiv :( vezi k e un ser reparator f bun de la herbagen, cu extract din melc care face minuni la cicatrici, celulix, verge etc. io am avut varianta crema. serul e mai scump cam 1 mil si ceva dar merita! io as vrea sa incep si niste impachetari aks, ceva creme anticell, poate masaj la salon, electrostim...sa vdm ce zice dr
azi vrem sa mergem prin mall la ceva shopping cu pitik :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Neata fetele ,

Dana , eu ii dau doar 90 ml de lp pe zi cand iesim afara dimineata , atat , restul este tzatza , dar am cumparat eubiotic si chiar a facut minuni la mine http://eubiotic.ro/biotics-baby.html
Iar la capitolul mancare primele 3 sapt am mancat "mai ferit" dupa aceea liber la orice mancare , fruct si un pahar de bere , oricum el tot plangea si daca nu mananc aia si aia laptele asta ce mai contine , eu nu sunt fan seminte si alte nebunelile sa zic ca imbunatatesc laptele asa . Acum am inceput si eu sa beau ceai de lactatie si am stocat deja 300 ml sunt super tare , fara ceai nu iese nimic in plus fata de ceea ce mananca Andrei
Chiar vreau sa fac provizii si sa renunt la lp cand iesim afara la plimbare , mai sunt zile cand este mai liber prin jurul meu si ii mai dau tzatza , dar zilele astea sunt prea putine

Fleur , eu nu vreau cu totul in cazan ca s-au intamplat ft multe tragedii in Romania in ultimul timp si bb -usii au murit , pt ca ei trag aer cand ii baga in apa , mai ales daca este si un preot tanar mai bine ma lecuiesc . Oricum este bine sa gandesti pozitiv .

Roxy inca sunt violete nu s-au albit , dar iti multumesc pentru pont ... o sa ma uit dupa acest ser .

Bebe a fost cumintel , mi-a dormit de la 10 pana la 2 prima tura si dupa aceea din 2 in 2 ore prezent la masa .

Pup fetele , ma duc sa-mi iau micul dejun

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Neatza si de la noi. Raportam o noapte cum ne-am dori multe. Adormit la 23.00. Trezit intre 4-4.30 pt papa si schimbat pampers, adormit la loc, trezit la 8. De atunci chiraiala, f putin somn, ceva plans... Acum iar papa. De azi sunt motherless pentru o lunga perioada.

Ilenutza felicitari si tie pt botez.

Pe Patrick nu l-a scufundat cu totul, ci doar pana la subtiori si i-a pus apa in cap cu mana. Fireste ca i-a placut, ca se simtea ca la baitza. Si dupa aia panica maxima... Si chiar era un preot tanar, dar l-a manevrat cu foarte multa grija.

Roxy, ce faci cu pitica la botez? O tineti cu voi? Lui Patrick i-a placut la galagie, a dormit, insa la un moment dat se facuse fum in local si nu-mi mai placea. L-am tinut o perioada pe terasa, apoi am grabit tortul si retragerea...

Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Carmen, Fleur, Ilenutza - sa va traiasca micii crestini

Noi in weekend am iesit prima data la terasa in formatie completa de 4, am fost si la o mini ferma cu parc de joaca, deja a doua oara in aceeasi formula
Clara ori nani ori la san, nu prea sta treaza.

Eu beau doar ceai de chimen, fenicul si anason, dar cat au fost calduri zilele astea am bagat si bere

Mergi la inceput

Fleur , in prima poza de pe picasa este fetita Carminei

Mergi la inceput

Fleur , in prima poza de pe picasa este fetita Carminei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilenutza