Bravo Viairo, Bumbitza, Muraturica si Cami! (57)
Raspunsuri - Pagina 18
ilenutza spune:
Ne-am crestinat si noi, a fost f cuminte, a avut 3 tinute de printesa de la nasica,
Am trimis cateva poze in cont inclusiv ghivecele de bombo
Eu am lohii inca
Avem 5 sapt si nu i-am dat nimic de colici
Roxi asa tarziu e botezul, ora 19? Noi am facut la 14 la bis si apoi rest.
Laura32 spune:
Buna seara ,
Sa va fie de bine botezul fetelor si sa va traisca micii crestini , eu ii pup pe toti
Roxy , am inceput sa ma dau si eu cu ulei de masline amestecat cu vitamina A , nu mai sper in vre-o minune ca sa treaca , cred ca doar pe la vreun salon sa scap de ele
Baiatul meu a inceput sa fie mai cumintel , parca si colicii sau mai ameliorat sau poate din toate nebunelile ce-i dau la ceva a reactionat mai bine , ca acum vre-o 4 zile am mai cumparat cate ceva pt colici .
Ada , cum a fost la nunta ? Nectarel a fost cuminte la tara ?
Fleur , acum am inteles eu de unde vin atatia mililitri de lapte , eu nu mai m-am stimulat cu nimic suplimentar , dar de ieri am inceput sa mai fortez si eu lactatia ca am nevoie de provizii luna asta ca pe la sfarsitul lunii am o nunta la Ploiesti , pana acum am strans 150 ml la congelator .
Am crezut ca am lapte atat cat are nevoie bb si nu mai este cazul sa mai stimulez si eu lactatia , dar imi dau seama ca daca vreau provizii la congelator fara ceaiuri nu reusesc sa strang
Partea proasta este ca imi curg sanii , haine bag non-stop la spalat si miros numai a lapte , am inebunit pe niste dusuri cred ca daca nu intru in baie de 10 ori pe zi ... nu intru deloc
Si imi pun bustiera cu tampoane de san si tot degeaba tot ma mozolesc si nu ma suport deloc .
Deja astept si eu botezul sambata si sper sa am si eu baiatul cuminte , asa cum a fost si la voi . Azi am fost si am comandat tortul , sper sa-i placa lui Andrei , are o gargarita pe tort
Va si va doresc o noapte fara treziri dese
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
Daconst spune:
Felicitari pentru botez si sa va traiasca micutii restini.
va astept cu poze.
Noi n-am hotarat nimic despre botez...decit nasii.
Prin octombrie cindva,sa arat si eu cit de cit uman.
Fleur,si eu as vrea lapte garla...dar cred ca mi se trage de la faptul ca nu prea mananc.Dar nu ma mai suport asa.
Pina acum reusesc sa alaptez dar nu sa si stochez ceva.Si asta ma enerveaza ca nu prea pot pleca de acasa.
Miha,care erau ideile de simulare,ca eu le-am ratat,cred.
Si inca ceva,ce trebuie sa evitam sa nu faca bb colici?Ca eu am scapat la prune si nectarine si nu va spun cit am tras cu Leon.
Noi am fost plecati mult si bb a fost super.Pe munte cu telescaunul,apoi cu vaporul...la strand.
Bb a fost linistit de numa peste tot,in schimb cind stam acasa e jale...nu stiu ce sa mai cred.
Se pare sa si asta e ca ma-sa ca nu are stare.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
Bumbitza spune:
Seara buna! Fleur si celelalte mamici care v-ati crestinat copiii, sa va fie de bine!
Noi suntem bine, inca in perioada de acomodare, ma straduiesc sa stabilesc cel mai ok program pentru toata ambele motzate, sper sa-mi si iasa la un moment dat pt ca amandoua imi solicita toata atentia.
Micuta mea e cuminte tare, papa titi, doarme, sper s-o tina tot asa. Se mai supara cu kaki, dar trece repede.
Nu stiu cine intreba de Espumisan, eu stiu ca 25pic la fiecare masa. Maine vine pediatra si chiar o voi intreba ce si cum pt ca si noi tot pe Espumisan mergem deocamdata, dar ii dau doar ocazional.
Imi dau si eu cu parerea ca botezul e mai bine sa-l puneti pe timpul zilei. Va zic din propria-mi experienta pt ca la cea mare l-am facut de la 19:00 incolo si a fost tare obositor, atat pt pitica pt ca n-a dormit in patutul ei linistita, cat si pt noi. Dar fiecare face cum crede
Noapte linistita sa aveti!
mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 38+ cu piersicuta dulce foc
Laura32 spune:
Fetele cu botezul gata .... preotul la bagat pe bb cu totul in cristelnita ? adica si cu capul ?
Sotul meu nu este incantat sa-l bage ci totul
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bumbitza Imi dau si eu cu parerea ca botezul e mai bine sa-l puneti pe timpul zilei. Va zic din propria-mi experienta pt ca la cea mare l-am facut de la 19:00 incolo si a fost tare obositor, atat pt pitica pt ca n-a dormit in patutul ei linistita, cat si pt noi. Dar fiecare face cum crede Noapte linistita sa aveti! mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 38+ cu piersicuta dulce foc |
Eu vreau sa se termine foarte repede
Fleurdelise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura32 Fetele cu botezul gata .... preotul la bagat pe bb cu totul in cristelnita ? adica si cu capul ? Sotul meu nu este incantat sa-l bage ci totul Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012) |
Laura, da il baga cu totul in apa, inclusiv capsorul, cel putin traditia asa e. Eu nu mi-am facut nici o probl, apa e curata,, sfintita, si oricum cristelnita din argint sau din cupru (in cazul nostru) neutralizeaza orice ar putea fi nociv. Al meu s-a bucurat tare de scaldat...gandeste-te ca e si cald in perioada asta. El credea ca e ora de baitza...undeva in deplasare.
Inaintea noastra a fost alt botez, la baietelul unui vecin. El a refuzat sa fie cufundat copilul in cristelnita, doar stropit pe cap, preotul era suparat pe ei si nu s-a sfiit sa-i dojeneasca. Dar, in definitiv, fiecare are dreptul sa ceara cum vrea pt propriul copil...si preotul are dreptul sa faca asa cum stie el dupa canoanele bisericesti. In nici un caz un preot serios nu i-ar face rau copilului, am auzit un singur caz cu ani in urma la stirile de la ora 5, de copil scapat de popa in cristelnita .
Ilenutza, sa va fie si voua de bine botezul si felicitari pentru micuta printesa crestina!
Daconst, asa e, la prima tentativa palida de a tine dieta, laptele mi-a scazut, asa ca am taiat-o scurt. Deocamdata e mai importanta hranirea lui bb decat silueta mea, dar sa stii ca nici eu nu ma mai suport. Am mai putine kg decat inainte de sarcina dar parca s-au redistribuit aiurea, pe burta si la fatza, am facut o gusa de speriat . Tanjesc dupa sala, sa vina berbantul sa i-l pasez dimineara cate o ora-o ora jumate pe bb. Orice deplasare a mea fara el, insa = lapte stocat la biberon inainte.
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
Cand esti la sanul meu, si ma privesti in ochi, simt cum imi prinzi nu sanul, ci inima.
Fleurdelise spune:
M-am delectat cu poze pe mail (Ile) si pe Picasa.
Diana, am vrut sa-ti intorc aprecierile dar am vazut ca ai scos albumul, mi-am amintit apoi ca ai zis ca asa vei proceda.Pupuri si de la noi minunatei voastre familii, in special frumoasei Irinuca.
Ilenuta, mi-a placut lumanarea, noi am avut una f simpla. Ai o printesa delicata!
Maria, ai un baietel delicios !
Daconst, Leon e un scump si ce haios il imbraci !
Tot nu stiu cine-i bb fetitza din primul album intitulat August 22, probabil ca mami nu are timp sa intre.
Hai ca pun si eu cateva poze de la botez, din astea "neoficiale" ca alelalte facute de profesionisti mai dureaza.
Pup gasca.
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
Cand esti la sanul meu, si ma privesti in ochi, simt cum imi prinzi nu sanul, ci inima.
ramonavlas spune:
Buna dimineata! Va invit la cafea, ceai!
S-a mai racorit afara in sfarsit.
Noi am mai avut o trezire la 2.30 .
r_ocsy spune:
Neata !
Ma bucur sa aud ca au fost bebelusii cuminti la botez , noi cred ca il vom fixa in prima saptamana din octombrie ... cred.
Eu nu sunt de acord cu scufundarea totala a bebelusului in apa, consider ca e o metoda barbara si foarte periculoasa pentru copil. Preotul care a botezat-o pe Sofia a introdus-o putin in apa, prima data picioarele, a doua oara pana la abdomen, a treia oara pana la subrat si i-a pus apa in cap cu mana .... si eu am fost tare multumita .
Carmen : modelul meu de "pitica" e mai rar , avem deja 10 nopti in care nu ne mai trezim deloc pentru papa in timpul noptii, de la 10 la 7 doarme dusa .... cred ca ii place somnul .
Lohii am avut pana la 5 saptamani.
Eu pot sa beau litri intregi de ceai pentru lactatie ca tot nu am o productie in surplus, nici vorba de facut rezerve. Vorba lui Kimmy, daca cumva nu se trezeste si ar fi ora de papa , mi se umezeste putin bluza si atat; momentan ma bucur ca bebe nu ar da semne ca nu are ce manca, si atata timp cat e satula si creste eu nu imi fac griji .