Bravo Viairo, Bumbitza, Muraturica si Cami! (57)
Raspunsuri - Pagina 16
r_ocsy spune:
Neata !
Carmen : nu stiu ce se ureaza la botez ... asa ca iti doresc distractie placuta . Si noi mergem astazi la botez, la fetita unei prietene si mergem in varianta de 4 ... sunt curioasa cum ne vom descurca .
In rest pitica e bine, a dormit toata noaptea de la 10 la 7:30, acum doarme afara in carucior.
si va doresc weekend placut !
Carmen_80 spune:
Parca rasare soarele si pe strada noastra... S-a mai trezit la 5.30, apoi la 9 . I-am pus acum un supozitor sa nu-l apuce scremutul si agitatia in biserica si a adormit iar. Tine-ne Doamne asa... Daca e de la colief, ii mai cumpar un bax.
R_ocsy, multumesc, nici eu nu stiu ce se ureaza la botez :))), dar oricare ar fi ea, urarea, sa fie si pt Eric de Fleur.
Tu ce model de pitica ai de doarme atata? Nu s-a trezit deloc sa pape? E ff tare, dc stiam, comandam si eu modelul asta de pitic.
Am emotii :)))
Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana
Kimmy spune:
Buna dimineata!va invit la o cafea,desi eu cred ca nu apuc s-o beau .
Am intrat repede sa nu ma dati disparuta...la mine situatia e destul de obositoare.ma chinui tare cu laptele.mi-e frica sa nu-l pierd.de ieri iau si galafor si bag ceaiuri si alte lichide de ma transform in ceva fiinta marina in curand.spre seara e cel mai rau.chiar nu se satura si atunci stam cu tzitzi cu orele.chiar ma gandeam ca de cand am nascut-adica fix de o luna,acuma imi dau seama -,eu nu am dormit inca mai mult de 3 ore legate.azi o sa iau o cutie de lapte praf,ca sunt si singura cu amandoua.deschid doar in caz de maxima urgenta.ieri i-am dat si un pic de ceai,mai mult sa testez daca accepta biberonul,si a baut de zici ca era mana cereasca.
gata s-a trezit.de la 5 se screme si inca nu a facut kk
adarev spune:
Neata fetele. Fleur si Carmen distractie placuta azi. Noi am plecat la Tara. Suntem tot nevaccinati, sa vedem poate vine luni vaccinul. In seara asta mergem la o nunta.
Ada
Pusi spune:
Felur, Carmen,
Sa aveti o zi frumoasa.
Noi facem botezul in 15 sept.
Mami de Sara Ioana (21.07.2012)
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
Laura32 spune:
Buna fetele ,
Am intrat sa urez si eu distractie placuta crestinilor de azi ... Eric si Patrick
Noi suntem bine , Andrei doarme , noaptea a trecut cu treziri din 2 in 2 ore
Ada , distractie placuta la nunta
Sa aveti un w/e frumos si "racoros"
Multi
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
Laura32 spune:
Fetelor , a ramas cineva cu vergeturi dupa nastere ? daca da , " ce faceti cu ele " ? folositi o crema anume , ceva ?
Eu am ramas cu cateva si dupa ce ca mai am si o droaie de operatii , burtii mele vergeturi ii mai trebuiau
adarev spune:
Am mai dat o tura pe aici, pana nu plec la coafor. Copilul l-am lasat la tara, nu este departe la vreo 40 de km de Bucuresti. Am avut si vizitatori. Cum m-am imprietenit cu tot spitalul, azi am avut in vizita mamica si taticul unui prematuras, care s-a nascut la 28 de s si 5 zile si dupa 3 saptamani a murit. I-au facut pomana de 40 de sapt. si au venit sa-l imbrace pe Nectarel. Ma gandeam ca poate era pomana mai mare sa dea la unul care nu are dar asa, si noi o sa le purtam cu mare drag.Discutam cu ei, si chiar ea a avut un ghinion teribil. Ei se asteptau sa nasca prematur ptr. ca ea are o malformatie la uter. Erau la dr. Cioflan facusera miercuri si detomexazona si numai bine ca duminica au inceput durerile, noaptea, Cioflan nu a mai vrut sa vina si a nascut cu o pitipoanca de rezidenta care era de garda. Nu i-au facut cezariana, au tras de copil si el a avut hemoragii grave. Ea spune ca ar vrea sa dea spitalul in judecata. i-am spus ca nu are nicio sansa ca ei au avut grija sa se acopere de hartii. Oricum nasoala situatie. Laura, eu ma dau cu o crema preparata pe baza de ingrediente naturale, pe care mi-o prepara o tipa si nu am niciun fel de vergetura. Pupi fetelor ca plec la coafat
Ada
Laura32 spune:
Vai ce nenorocire Ada , Dumnezeu sa aibe grija de micul ingeras acolo in cer , ma ingrozesc astfel de vesti ... fereasca Dumnezeu pe toata lumea de necazuri
Dar ce Dumnezeu o fi fost si in capul lui Cioflan ?!? Din cate stiu eu , el pe w/e nu este in Bucuresti
Distractie placuta la nunta !
Foarte frumos Nectarel in poza de pe FB
ramonavlas spune:
Fetelor mele li s-a facut eco de sold dupa ce s-au nascut. La Raisa mi-au spus atunci ca are "solduri usor luxabile" dar oricum nu avem ce face pana la 3 luni. La 3 luni am mers la Cluj la eco si ne-a intrebat doctorul de ce am stat atat. A purtat ham 6 saptamani.
Concluzia: faceti cat mai repede, nu iradiaza, nu are efecte adverse.