Bravo Viairo, Bumbitza, Muraturica si Cami! (57)
Raspunsuri - Pagina 14
Porumbita spune:
balanta bravo te descurci minunat!! mie imi e greu cu amandoi singura seara la baie si cel mare are totusi 3.5 ani;
eco de sold se face pana in 4 luni, asa ne a zis pediatra
ilenutacum ghivece pt bomboane? poze?
arubasi victor regurgiteaza de cateva ori pe zi ca e haplea rau la mancat; dar pediatra a zis sa nu ma stresez
ca_milla de sete da i apa, nu ceai, desi dc ai LM e ok doar ala
fleur tu i ai facut glicemia lui Eric? ca sapt trecuta cand i a luat sange din vena lui victor am solicitat si glicemia printre altele si vad ca e cam mare..acum stau cam ca pe ace pana vine raspunsul diabetoloagei..
eu azi ar trebui sa fac molifta, dar sa vad dc ajung ca la 14 tr sa fiu la birou...
noi folosim microundele pt incalzit... ...e mult mai comod...
LM insa il incalzesc (mama sau sotul) in Bain Marie
ca vorbiti de bone, pe mine ma ia cu durere de cap ce preturi am citit aici pe DC; insa cand am intrebat in parc am vazut ca sunt mai "normale" preturile...
eu abia acum m am apucat sa caut restaurant si pe 23.09 as vrea sa il facem... cam cu 30 de pers
ilenutza spune:
tremurul buzitei e clar de la lipsa de calciu
[b]Balanta[/b de ce nu incerci sa dai anunt in ziar si sa scrii si suma, programul.Poate o sa ai succes, faci si tu o selectie la telefon.
Dar asa poate gasesti o femeie cumsecade care are nevoie de bani
Eu am prietene care asa au procedat, ulima a dat anunt pt 250 lei o zi pe sapt mancare si calcat, plus o curatenie generala la sf lunii si mi-a zis ca a sunat-o un numar de peste 30 de persoane
Eu asa vreau sa imi caut bona pt ca bonei pe care o aveam de 5 ani i se urcase la cap si credea ca i se cuvine sa tipe la mine la telefon sau sa ii dau bani in plus cand statea in plus dar sa o si platesc cand statea acasa si copiii erau la mama ( adik cam 2 luni din 9) si tot asa.
Am ajuns la concluzia ca de fapt putorile oricat de mult ar primi tot nu ar fi multumite pt ca de fapt ele nu vor sa munceasca ci doar sa primeasca.
Asa ca mai intai sa arate ca munceste si pe urma sa ceara 15 mil pe luna.In fine, la subiectul bone pot sa pove mult si bine.
Laura32 spune:
Buna dimineata ,
Raportam o noapte ok , somn de la 20.30 pana la 12 noaptea , mancat putin si somn pana la 3 care a venit cu o schimbare de pampers , iar somn pana la 6 cand au inceput balaurii sa vina la burtica lui Andrei . Vb Alinei , poate nu se dezvata de obiceiul pe care-l are .
Cuptor cu micro am si eu dar nu ii incalzesc nimic lui bb la el , strict pt noi .
Apa plata folosesc Bucovina sau Aquatik la ceai .
Raportez moliftele facute la 8 si 40 zile , eu pt psihicul meu m-am simtit ft bine mai ales dupa molifta de 40 zile am renascut .
Luam doar vigantol 2 pic pe zi , i le dau dimineata cica asa se absoarbe mai bine de catre organism , la inceput ii dadeam dupa baie dar am renuntat .
Nu mi s-a recomandat nici un eco , nimic suplimentar , a fost doar decizia mea de a face eco de cord pt suflu . Cand merg la control vad ca-l tot trage de picioare , i le indreapta , ce-i face dr. acolo , dar nu mi-a recomandat nimic .
W/e viitor avem si noi botezul , ft restrans 30 persoane , o locatie mica dar draguta , un cadru intim si sper sa se termine repede
Pusi , multumesc de pontul cu tantum verde , eu i-am tot dat cu glicerina cu nistatin si nici o imbunatatire nu vad , o sa incerc si cu tantum .
Cu fornaiala o tragem si noi , dar m-am smecherit si inainte de fiecare supt ii pun ser fiziologic si papa mai linistit . Ma tot uit in nasul lui si nu vad nimic , la aspirat nu iese nimic dar el tot fornait este, se aude in spate cum horcaie ceva
Cu regurgitarea nu mai zic , ca dupa fiecare masa dam afara , mai ales daca suntem in crizele de colici , dar daca ia in greutate cred ca nu este vre-o problema , mai nou se mai intampla sa si vomitam cu jet si atunci scoatem muuult laptic afara , dar asta ft rar , de exp s-a intamplat acum de dimineata cand l-am ridicat sa scoata aerul .
Balanta , felicitari ca te descurci singura cu bebelusii
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
Pusi spune:
Iuli,
Intrebam de ecografie pe mamicile de fetite, deoarece stiu ca este mai frecventa la fetite displazia de sold. Noi o sa facem eco saptamana viitoare, la 6 sapt. Caut acum un doctor bun.
Referitor la LP, si noi am trecut in sapt. 3 de la Nan 1 la Topfer Lactana 1, si l-a tolerat f. bine. Poti sa incerci cum a zis balanta, combinat o perioada. Sau, daca nu merge si ii place mai mult Nan-ul, incearca Nan Sensitive, o formula tare buna.
La fel si la noi, Sara adora pozitia culcat pe burtica la tati. Cand e sotul meu acasa, sunt salvata...cu pozitia asta o adoarme fff.usor. Noaptea, eu ma ocup de schimbat pampers, tati de hranit si adormit copilul. Din acest motiv, noptile mele sunt usoare.
Mami de Sara Ioana (21.07.2012)
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
Gabriela82 spune:
neatza'
Am pus pe transfer cartile care le aveam, raman stocate 10 zile, link-ul il gasiti pe mail. Printre titluri, mama si copilul - capraru, mama si copilul - fenwick, ghid practic ptr cresterea copilului pana la 5 ani (mie asta imi place cand raman in pana de idei de activitati cu copilul), Salome, Dolto - cand apare copilul, kuzma - intelege copilul, Totul se intampla inainte de 6 ani
Vigantol eu ii dau cu lm, mi-a zis pediatra ca se absoarbe mai bine asa.
Si calciu gluconic 10 zile/luna - 1 ml x 5ori/zi tot cu lm, pun intr-o tetina putin lapte si pese 1 ml de ca si e ok asa, pana acum ma chinuiam cu lingurita si il mai scuipa sau se ineca.
Mie mi-a mai zis pediatra ca apa sau ceai doar cand e canicula cateva lingurite ptr ca e alaptata la san exclusiv.
de eco de sold nu ne-a zis nimic, nici la Irina n-am facut.
Mygirl am vazut ca tot la euromaterna ai nascut si tu, ai fost multumita, ce medic te-a asistat? Foarte faine pozele.
maria0408 spune:
Buna fetelor.Am si eu un minut liber sa mai stau un pic la taclale.
Fleur merci de intrebare suntem bine Silviu a luat 600 gr.in 2 saptamani, suge la 2 max. 3 ore, e haplea.si se mai ineaca in primele minute. Am scapat fe ragade dar sanii tot ma dor fiindca cel mic strange foartla e tare mai ales cand ii e tare foame.
Fetelor voi cand schimbati bebeii inainte sau dupa supt.Eu il schimb la recomandarea dr. inainte, dar invariabil mai face si in timpul suptului asa ca se trezeste si o luam de la capat cu suptul.
Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu
r_ocsy spune:
Maria : eu ii schimb pampersul dupa ce mananca, ea face kk in timp ce mananca sau imediat dupa si nu vad rostul schimbarii inainte si iar la o jumatate de ora. Daca face doar pipi si adoarme o las in pace, in timpul zilei nu doarme foarte mult si o schimb cand se trezeste.
Apa plata avem de la aquatique sau Bucovina. Ceai sau apa ii dau la temperatura camerei, cateva lingurite cand e foarte, foarte cald afara.
ned spune:
Salutare!
Mie mi-au recomandat eco de sold intre 4 si 8 sapt, cica se recomanda acum cam la toti. Inca nu stiu unde o s-o facem.
Si lui Tudor al meu ii tremura cateodata piciorul drept si buza.Acum ii dau si calciu, sa vedem .
Are si colici si infacolul nu a avut nici un efect asa ca aseara i-am luat colief. Insa eu ii dau mixt, la san si apoi completare lp si nu prea stiu cum sa impart colieful la administrare. Voi ati folosit?
Mama de Tudor, nascut la data 26.07.2012
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
Carmen_80 spune:
Fetelor m-am linistit. Au iesit rezultatele la analize si se pare ca sunt bune. Probabil a fost o iritatie de moment. Iesisera urme de sange in kk. Am renuntat la lactate sa vdm dc e alergie la lactoza. Sapt viit facem vaccinul.
Eco de sold am facut si noi la 6 sapt, datorita pozitiei pelviene. Trebuie sa o refacem la 4.5 luni. Are si el usor tal vag (cred ca zic bine) dar fac masaj.
Ned, eu ii dau tot mixt. In timp ce il pun la un san, pun un biberon la celalalt san si curge singur laptele. Scot 10-20 ml. Apoi pun picaturile de colief si i-l dau. Continuam alaptatul.
Lp il fac cu dorna nefiarta.
Eu ii schimb pampersul de obicei in timpul mesei. Dc il ia somnul la san, e cea mai buna metoda de trezit. Sau ii fac toaleta. Ii curat ochisorii, ii scot mucisorii cu compresa.
Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana
ARUBA spune:
Noi facem eco de sold la 5-6 sapt, adica joia viitoare. In maternitate am facut si transfrontanelara si de cord.
Colieful se da inainte de masa, eu mulg putin lapte intr-o lingurita si ii pun si 4 picaturi, apoi imediat o mufez la san. La noi are efect ft bun.
Ziua o schimb de pampers dupa masa, dar noaptea inainte pt ca ea adoarme la san, daca as schimba-o dupa s-ar trezi si greu o mai adorm dupa.