Bravo Viairo, Bumbitza, Muraturica si Cami! (57)
Raspunsuri - Pagina 11
ZIZOU spune:
Pusi, eu folosesc Zizin tot asa fara fierbere si racire.
Sotul meu are team bilding la Constanta si ne ia si pe noi. Sper sa fie bine.
Kimmy spune:
Buna dimineata!
Ieri am avut o dupa-masa foarte nasoala...Am pierdut niste bani pe afara si am fost tare suparata.Macar mi-am invatat lectia,si nu-mi mai indes banii in buzunare .Seara pe la 11 eram cu Emma agatata de tzitzi,urland,si eu fara strop de lapte!Am pasat-o la tati si m-am intins o ora cu galeata de apa si cea de ceai de lactatie langa mine.Dupa o ora simteam ca am putin lapte,am pus-o la san,dar era deja asa de obosita,ca a tras de 3 ori si a adormit.A fost crunt.E prima data cand raman chiar de tot fara lapte.Ma rog,cate-o picatura,ce se facea pe moment .Ma gandesc pentru cazuri din astea nu ar fi totusi bine sa am lapte praf in casa?Nu de alta dar eram pe punctul de a face depresie.Pe la 4 a inceput s-o doara burta.De obicei incepe doar la 5.Si s-a scremut si s-a smiorcait vreo 2 ore.Dupa aceea am dormit amandoua pana la 10
Am inceput mesajul asta de aproape 2 ore...mi s-a racit si cafeaua.
Azi mergem iar in parc sau undeva sa ma mai relaxez.Diseara vine acasa si Timi de la bunici.Mi-e tare dor deja de ea.Dar si cand ma gandesc cat de greu mi-a fost zilele astea...bine ca nu a fost acasa ca nu ma puteam ocupa de ea deloc.
Laura32 spune:
Fleur , somn usor in continuare si Eric sa aibe o noapte usoara .
Kimmy imi pare rau pentru intamplare atat cu banii cat si cu lapticul , eu am in casa o cutie de lp pt orice eventualitate .
Daca m-am laudat cu puiul meu ca a fost cuminte , ei bine acum este intr-o agitatie abia l-am adormit , oare o fi de la caldura ? cred ca fluctuatiile astea de temp. nu sunt prea bune
Voi la cat timp curatati gurita lui bebe ?
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
sursula spune:
Salutare fetelor!Venim si noi la raport!Mi-a dat D-zeu o minune de fetita,nici nu-mi vine sa cred ce cumintica este!Papa bine,doarme,ne priveste cu niste ochisori deliciosi si plange f rar.Cu baietelul a fost muuuuult mai dificil si eram pregatita acum pt nopti nedormite,dar,deocamdata nici nu simt ca am copil mic.Auzisem povesti despre cat de diferiti pot fi copiii,dar,pana nu ajungi sa le traiesti,parca nu-ti prea vine sa crezi in minuni.Oricum,e inca micuta,dar ,tareee bine e!Tudor a primit-o f bine,cu multa gingasie si blandete.Nu se mai satura sa se mire de cat e de mica si draguta!Ma uit la ei si inima-mi explodeaza de iubire!Parca toate ambitiile profesionale de pana acum palesc si tot ce imi doresc e sa am muuult ,muuult timp de calitate cu ai mei copii!Tudor cere clatite.Revin.:)
35+
sursula spune:
Felicitari proaspetelor mamici:IULI,MIHAELA,CRISTINA,LORENA,ZIZOU,BUMBITA,VIARIO,MURATURICA!!
DELIA-ce a crescut printesa!Succes pe noul drum baiatului cel mare!
FLEUR-
MICHELLE-eu pt alaptat in parc ma imbrac cu o bluza cu nasturi in partea de sus+o carpitza curata peste san.Am mai multe din bumbac in gentutza bebe.
ARUBA-pana la 1 an cele mai utile mi-au fost masuta de papa de la chicco+bouncerul de la fisher price
ALI-sa va traisca micutul crestin!Aaa,si dr mi-a spus ca limba se albeste de la lapte.
ali24 spune:
buna buna
sursula ce frumos ai povestit
felicitari mamicilor care ati nascut in ultimele zile
si noi mergem maine la vaccin si am emotii.
laura tu ii dai bibi?vreau sa va zic ca la mine face minuni.mi e frica sa ma bucur inca sa nu se razgandeasca si sa fie iar un plangacios care vrea in brate.nu stiu ce ii face dar nici nu i am mai dat nici un siropel ptr colici si tot cuminte e.ieri am fost cu el la plimbare nici nu a plans deloc.el nu statea in carut deloc numai daca dormea.acum a stat .ce bine e si mi as dori sa nu se schimbe.eu am incercat de nu stiu cate ori sa il invat dar cand il vedeam ca isi face greata si il scuipa ziceam ca nu are rost sa fortez copilul daca nu ii place.dar luni dupa botez a trebuit sa merg la sala sa mai iau de acolo una alta si l am lasat cu o prietena.si cand am venit acasa l am gasit cu bibi in gurita statea in pat linistit si privea in jur.ceea ce la mine era o minune.ca nu statea in pat decat daca dormea sau era cu titzi in gura .in rest cand il puneam zici ca il impungea si plangea.
va pup mai revin
Pusi spune:
Laura,
Eu am curata gurita doar in perioada cat a avut limbuta alba. Am incercat cu glicerina boraxata insa fara prea mare rezultat, apoi la sfatul pediatrei i-am facut dilutie de 1 ml solutie tantum verde si 1 ml apa; cu aceasta solutie s-a curatat asa de frumos gurita, ca de atunci nu a mai fost deloc incarcata.
Mami de Sara Ioana (21.07.2012)
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
Fleurdelise spune:
Peekaboo!
A trecut noaptea cu bine la noi.
S-a trezit la 6 (apropo de program al meu il are: la 6 desteptarea!), a papat si apoi program de ras la jucarii, a dormit iar o ora, acum vad ca iar e treaz si face morisca din manutze si picioruse.
Ca s-a vb de regurgitat, scoate laptic mai des acum ...sa fie de la vaccin?
Temperatura 37.2, nu-i dau nimic deocamdata.
Kimmy, cred ca iti disparuse temporar lapticul pt ca erai stresata de pierderea banilor, si poate si obosita si nemancata. Deci: odihna, inlaturarea gandurilor negative (asta sa iti fie cea mai mare paguba, cu banii!), papa bun = lapticul revine. Eu n-am lp in casa,luasem o cutie dar am returnat-o la magazin, neinceputa bineinteles . Daca vreodata va fi nevoie (sper sa nu dar cine stie) am farmacia la 2 minute de noi.
Sursula, ma bucur ca sunteti bine si ai bebelusa cuminte. Apropo frumoase nume i-ati pus (ma repet, stiu), Thea Lucretia si Aurora Muraturicii m-au dat pe spate. Din astea voi alege daca voi avea si fetita (vise...)+ Lucia, numele mamei mele D-zeu sa o ierte.
Desi eu nu mai am alti copii, am avut revelatia odata cu nasterea lui Eric cat de diferiti intre ei sunt bebelusii, cum se nasc fiecare deja cu temperamentul bine conturat, cu preferinte clare etc.
Laura, eu nu curat guritza lui bb cu nimic (te referi la interior, nu?) si nu mi-a spus nimeni nici nu am citit ca ar trebui, decat daca face candida, sau afte sau cum se cheama, si atunci se trateaza corespunzator dar nu stiu cu ce. Dr. nu a vazut nimic suspect in gurita lui, asa ca nu-l dau cu nimic nici nu il curat acolo.
Trebuie sa ma vopsesc si sa ma coafez ca vine botezul si ma prinde alba...nu am gasit nici o coafeza sa vina acasa, poate trag o fuga doar sa ma tund un pic, rapid si ma aranjez eu singura cu fierul de intins. Mi-ar fi placut un coc ceva, dar nu ma pricep...
Ma duc sa pap micul dejun, va pup.
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
Cand esti la sanul meu, si ma privesti in ochi, simt cum imi prinzi nu sanul, ci inima.
ali24 spune:
pusi tantum verde e de la farmacie sau?e vreo firma anume ?al meu e alb pe limbuta de la spital.l am facut de cateva ori cu glicerina dar am vazut ca e degeaba si am renuntat.
mai eu tot uit sa ii dau vigantolul.si voi pe langa vigantol ii mai dati ceva?(calciu de ex?)
ali24 spune:
aaaa si daca tot vorbeati de apa de lp voi o dati la temp camerei sau o incalziti?si daca o incalziti cum o incalziti.eu intreb ptr ceai.eu incalzesc la microunde dar parca stiu ca nu e bine.