Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013, cap 16

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Am primit parola, multumesc Viki. Vad ca am avut probleme cu logarea pe forum si nu-mi parea.

12+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

Multumesc pt urari
Dankutza,bbicele sunt in placente separate, fiecare e cu treaba ei.
Crismac mult curaj, suntem alaturi de tine

UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 17+ CU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Cris, mult curaj! Stiu ca e usor sa vorbesti de pe margina, dar suntem alaturi de tine!

Noi am fost la munte in w-e, iar la intoarecere, din cauza grabei am mancat la Mc. Rezultatul: o toxiinfectie alimentara nasoala. ieri am ajuns la urgenta, mi-au pus perfuzii. Acum sunt ok, dar azi stau si eu acasa.

Vreau si eu parola de la contul de fb!

18+

Mergi la inceput

Blue ce nasol! sanatate multa

Mi-am pus si eu burtica pe picasa.

12+

Mergi la inceput

Lidia felicitari pt fetite!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Cris, mult curaj! Stiu ca e usor sa vorbesti de pe margina, dar suntem alaturi de tine!

Noi am fost la munte in w-e, iar la intoarecere, din cauza grabei am mancat la Mc. Rezultatul: o toxiinfectie alimentara nasoala. ieri am ajuns la urgenta, mi-au pus perfuzii. Acum sunt ok, dar azi stau si eu acasa.

18+

Cum te gasim pe fb ca sa iti dau invite?

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

18+

blue... imi pare rau pentru toxiinfectie

20+ cu printesa

Mergi la inceput

Mena, ai PM.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

fetelor,
pe mine ma bate gandul sa imi cumpar un landou pentru bebelina sa o pot lua cu mine prin casa in primele luni si sa nu o fatai mereu cu ia-o in brate, pune-o jos, daca fac ceva in bucatarie (spal vasele de exemplu), sau ma duc sa fac un dus, sa o iau cu mine si sa nu imi fac griji ca pica sau se loveste sau ca o las singura... si nu e o idee prea buna sa o port toata ziua buna ziua in scaunul de masina... si ma intrebam daca merita sa imi cumpar sau nu sora mea de exemplu a avut o cutie speciala cu salteluta pe care o putea lua peste tot prin casa... dar la noi nu exista asa ceva voi ce spuneti?

20+ cu printesa

Mergi la inceput

Viki, si eu vreau sa-mi iau carucior 2 in 1 (landou si carut) si scaun de masina separat. am vazut ca e mai ieftin decat cele 3 in 1.

Pt fatait prin casa eu vreau sa-mi iau un wrap. Am vazut la colegele mele si e fain ca poti tine bb in fata, in spate (daca speli vase, calci etc).

18+

Mergi la inceput