Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013, cap 16
Raspunsuri - Pagina 18
monica_dicut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aschiutza
Dankutza, esti sigura ca e ficatul? Daca da, fugutza la doctor sa iti faca niste analize. Sunt mai multe boli care apar in sarcina de la ficat ... Te maninca cumva pielea, mai ales noaptea? Eu am avut colestaza de sarcina la prima sarcina si cu un anumit praf (scirbos) pe care l-am luat pina la sfirtsit am scapat de mincarimi, iar dupa sarcina a trecut instantaneu. ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Eu la prima sarcina am avut Ficat gras de sarcina. Seamana ca si simptome foarte mult cu colestaza hepatica. Insa, din cate stiu, din cate am citit si m-am documentat despre bolile de ficat in sarcina, toate apar in trimestrul 3.
In plus, la colestaza hepatica, ai bilirubina foarte mare, asa ca o banala analiza de bilirubina nu strica.
Oricum, pentru orice simtom ciudat intrebati doctorul, nu va jenati sa spuneti ceva, totul conteaza, credeti-ma sunt Stan Patitul. Orice mic lucru care va supara, poate fi defapt un semn pentru ceva mai grav. O mama simte intotdeauna cand e ceva in neregula cu copilasul ei chiar si atunci cand e in burtica. Pe mine din pacate nu a avut cine sa ma asculte si sa puna cap la cap niste simptome. Sfatul meu este sa spuneti si daca nu sunteti ascultate, sa insistati pana vi se dau macar niste analize de facut.
Hai ca plec, ca m-am infierbantat
Monica de Zgatie si 13+
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Doamne fetelor, greu va mai prinde omul Mie imi place tare ideea cu FB-ul, mai ales ca acolo mai pot urmari si eu de pe telefon drept pentru care am dat si eu add la "persoana". Io mi-s Monica Burlacioiu Cris, ma gandesc la tine si sunt alaturi cu sufletul Lidia, felicitari pentru tititze Spiridusha, felicitari pentru baiat. Felicitari tuturor celor care au aflat ce culoare de carucior au la purtator, va rog din suflet sa ma scuzati ca nu nominalizez pe toata lumea dar inca am probleme cu retinutul userilor (asta din cauza ca nu intru prea des ) Maine merg si eu la nenea Iosup si sigur ma voi intoarce cu o culoare la carucior so wish me luck Monica de Zgatie si 13+ Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Tinem pumnii!!! Sunt aproape sigura ca te cunosc...
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
monica_dicut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mena1906
Tinem pumnii!!! Sunt aproape sigura ca te cunosc... UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin In love with my little kid :X |
Pana sa ma apuc sa scriu m uitat ce am vrut sa spun
Monica de Zgatie si 13+
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
tweetisor spune:
gata ... am pus si eu 3 pozisoare cu burtica (mai mare asa ) ..o sa.mi mai fac ..eu nu prea mi-am pozat burtica ..mai mult stat la masa ... praji buna descoperita in concediu ..de astea :)
va pup
mena ..mersi mult pt parola ... ca na eram curioasa ..pot dormi linishtita
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Maine merg si eu la nenea Iosup si sigur ma voi intoarce cu o culoare la carucior so wish me luck Monica de Zgatie si 13+ Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Iti urez noroc Faci si DT la el, nu??....abia astept sa te intorci maine sa spui cum a fost
Oare oi avea si eu sanse sa aflu caruciorul ?? Noi ne ducem joi, si exact joi fac 12s......
Maine o sa sun acolo, ca am uitat ora programarii(PARCA, PARCA 10,30, da nu sunt sigura).....am notat pe o hartie care nu o mai gasesc , iar memorie nu mai am DELOC
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 8+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
mena1906 spune:
Cate burticute frumoase am vazut!
Katy82 spune:
Buna fetele! Eu am ramas socata ieri de asistenta care mi-a luat sange pt DT. Mai intai mi-a cautat vena, care la mine se vede cu ochiul liber. Apoi a trebuit sa-i amintesc eu ca tb sa-mi recolteze si pt toxoplasma si listeria, mi-a zis ca tb sa-i spun inainte. Pai bine, nu ti-au spus la receptie. Apoi a inceput sa se uite pe niste foi sa vada cat sange tb sa-mi ia pt ce am de facut. Apoi ce mi se pare ciudat pt DT m-a intrebat greutatea dar nu si inaltimea. Eu zic ca sunt corelate. Daca as fi mai inalta as fi prea slaba daca as fi mai scunda as fi plinuta. Si-am mai dat si o groaza de bani. Pana la urma si-a dat seama ca nu se descurca si a chemat pe altcineva. Macar sa-mi dea rezultatul cum tb
12+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
mena1906 spune:
Neataaaaaa! O cafea decofenizata cu frisca? Senwisuri cu finetti? Sau un mic dejun alcatuit din mere verzi? Cine mai doreste cine mai pofteste?
Sunt tare bucuroasa ca azi e o alta zi in care o sa lenevesc maxim! Poate o sa spal cateva rufe(la masina), poate dau cu aspiatorul, desi e cand dificil sa car eu animalu' dupa mine, cred ca e mai greu decat mine, poate fac ceva bun de papa desi nu sunt convinsa ca mai e cae ceva in frigi. In rest nani si papa buuun. Azi primesc pachet de hainute pentru mine si pentru Edin de la frate si de la sora. Abia astept sa ma apuc de spalat, calcat, impachetat si bagat in pungi hainute minuscule si superbe.
Katy82 spune:
Mi-a spus dr. ca peste 2 sapt la morfofetala o sa vedem si ce ascunde bebe, de-abia astept.
Viki am facut dar la cat de ametita era asistenta aia mi-a parut rau ca nu m-am dus in alta parte, acum sa asteptam rezultatul, apropo in cat timp tb sa vina?
Bubblegum se poate sa fie o lipsa de calciu si magneziu. La mine asa a debutat sarcina si ma astept la reprize de carcei.
Laura felicitari pt
Monica bafta la eco!
Simina mie nu mi-a zis ce e, a zis ca nu se vede inca. Asa ca m-a chemat peste 2 sapt la morfofetala.
Fetele dati-mi si mie user si parola pt picassa, va rog! Eu nu am inca poze cu burtica, pt ca par mai degraba balonata dar va pun poze de la eco
12+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png