Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013, cap 16
Raspunsuri - Pagina 17
vikisor spune:
mena... sa stii ca si eu ma simt un pic ca la scoala
fetelor, eu va pup cu drag si ma duc la somnic ca sunt rupta noapte buna tuturor
20+ cu printesa
tweetisor spune:
woow fetele ma bucur sa va scriu din nou ..noi am fost doaua saptamani in concediu ..v-am mai ciit de pe telefon dar mai greusor ..acum am mai rescuerat din urma
vorbeati de poze si grup : vreau si eu parola plsss ..shi pt picasa si pt facebook ... picassa nu am folosit pana acum dar ne descurcam noi .
in concediu ne-am relaxat cu temperaturi scazute lamunte si am fost la ai mei ..la Barlad ... unde si acolo era frigutz ..adica perfect fatza de bucuresti ..
am pus 3 kg . stiu de unde ..ca nu am exagerat cu mancarea ...cred ca doar ca am fost sedentari :(_
fetele care sunt in concediu : sa va odihnitzi si sa va reintoareceti cu forte proastepe si relaxate
stept parolele ..sa vad burticile ..eu pe fb am pus deja cateva poze ..dar acum sa intru un " secret group "
lauraf89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tweetisor laura felicitari pt baietzel ! |
Multumesc si tie si celorlalte fete!
O seara frumoasa si linistita tuturor!
19+ cu
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
tweetisor spune:
acum citeam de facebook dar nu va gasesc dupa numele care l-atzi mai pus in postari : pe mine ma gasitzi cu Ganea Raluca Andreea
tweetisor spune:
se vorbea cred ca in capitolul trecut (deh .. concediu asta m-a facut sa nu va mai tin pasul ) de recoltare stem ..noi vrem la Regina Maria ..ca as vrea sa nasc acolo si cu tot cu pachet stem si reducere de abonat ar veni cam 120 mil .. mult dar vedem noi cum o scoatem la capat ..
legat de nesting ..m-atzi cam deprimat ..noi intai trebuie sa ne cumparam casutza noastra, acum stam intr-o garsoniera cu chirie si .. deocamdata suntem in faza de cautare apartament - deounere acte pt credit ..sper sa nu ma stresez f mult ... numai cand ma uit in jur si vad ca trebuie sa ma mut cu toate cele adunate aici ..ma apuca gandurie... deci legat de bebe ..sper ca prin noiembrie la sfarsit sa ma gandesc shi la camera lui :)
ralu_15 spune:
trimiteti-mi si mie user-ul si parola pt albumul de poze, va rog - tocmai mi-am pozat burtoiul in weekend (nu prea mai e burtica demult... :D). cu facebook nu sunt asa mare prietena si nici nu prea as vrea sa-mi pun poze...dupa cum ziceau si alte fete, prea e public
Ralu 18+ cu
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tweetisor se vorbea cred ca in capitolul trecut (deh .. concediu asta m-a facut sa nu va mai tin pasul ) de recoltare stem ..noi vrem la Regina Maria ..ca as vrea sa nasc acolo si cu tot cu pachet stem si reducere de abonat ar veni cam 120 mil .. mult dar vedem noi cum o scoatem la capat .. legat de nesting ..m-atzi cam deprimat ..noi intai trebuie sa ne cumparam casutza noastra, acum stam intr-o garsoniera cu chirie si .. deocamdata suntem in faza de cautare apartament - deounere acte pt credit ..sper sa nu ma stresez f mult ... numai cand ma uit in jur si vad ca trebuie sa ma mut cu toate cele adunate aici ..ma apuca gandurie... deci legat de bebe ..sper ca prin noiembrie la sfarsit sa ma gandesc shi la camera lui :) |
Niciodata nu e tarziu. Tinem pumnii sa reusesti mai repede cu casa. Activeaza PM sa iti trim parola :*
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
mena1906 spune:
Ralu ai pm, tweety nu reusesc
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
monica_dicut spune:
Doamne fetelor, greu va mai prinde omul
Mie imi place tare ideea cu FB-ul, mai ales ca acolo mai pot urmari si eu de pe telefon drept pentru care am dat si eu add la "persoana". Io mi-s Monica Burlacioiu
Cris, ma gandesc la tine si sunt alaturi cu sufletul
Lidia, felicitari pentru tititze
Spiridusha, felicitari pentru baiat.
Felicitari tuturor celor care au aflat ce culoare de carucior au la purtator, va rog din suflet sa ma scuzati ca nu nominalizez pe toata lumea dar inca am probleme cu retinutul userilor (asta din cauza ca nu intru prea des )
Maine merg si eu la nenea Iosup si sigur ma voi intoarce cu o culoare la carucior so wish me luck
Monica de Zgatie si 13+
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei