Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013, cap 16

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

fetelor care e grupul de pe fb pana la urma? ala cu bulgarasi sibulgarase sau altul? vreau si eu in el, oricare ar fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zbubu

fetelor care e grupul de pe fb pana la urma? ala cu bulgarasi sibulgarase sau altul? vreau si eu in el, oricare ar fi!

18+

Hai si tu! Zi-mi cum te gasesc si te bag :D

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zbubu

multumesc!!!

18+

Welcome

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Viki, caruciorul meu are o geanta cu minere care se scoate. Acolo a dormit puiul si l-am carat prin casa la inceput. Pt camera de zi am avut tarc pe care juniorul l-a urit cu putere (dar care imi va folosii la al doilea bebe ca sa nu dea juniorul gramada peste el).

Eu am avut wrap si nu am facut nimic cu el. Mie imi venea bebe fie in barbie fie prea jos si ma durea spatele si ma incomoda la miscari. Sotul insa l-a purtat . Incercati un wrap intr-un magazin macar cu o papusa, dar ginditi-va ca odrasla va fii mai grea. Daca va incomodeaza cu papusa, wrapul nu e pt voi .

Blue, valeu prin ce spaima ai trecut. Aveti mare grija vara unde mincati. Aici MD are mare grija sa nu se intimple asa ceva, ca reclama negativa au deja peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Viki, si eu vreau sa-mi iau carucior 2 in 1 (landou si carut) si scaun de masina separat. am vazut ca e mai ieftin decat cele 3 in 1.

Pt fatait prin casa eu vreau sa-mi iau un wrap. Am vazut la colegele mele si e fain ca poti tine bb in fata, in spate (daca speli vase, calci etc).

18+

Blue, eu am un sling in care sa o car

20+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

si iarasi alt CAPITOL NOU

18+

Mergi la inceput