Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013, cap 16

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Kmy, bine ai revenit!
Nu ne mutam, tot in casuta ta ramanem!Mie mi se apre ca dpc-ul are farmecul. Avantajul fb la mine este ca priemesc automat pe telefon orice mesaj de pe fb.

In alta ordine de ideei, eu am ziua si carcelul (mereu numai la pulpa dreapta si apare din senin si e f enervant...)!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Salutare fetelor! Ma mai tineti minte? Am lipsit motivat, am putut iesi din casa si eu, in sfarsit, asa ca am plecat la munte unde avem o casa si un picut pe la parinti!
Noi suntem bine, am fost azi la eco, se pare ca e un baietel care in timpul eco si-a prins cucul cu mana de radeau toti pe acolo =))!
Cris sunt langa tine!
Va pe toate si astept si eu un PM un adresa/parola comuna daca se poate. Am dat add pe FB, sper ca e bine !

19+ cu

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauraf89

Salutare fetelor! Ma mai tineti minte? Am lipsit motivat, am putut iesi din casa si eu, in sfarsit, asa ca am plecat la munte unde avem o casa si un picut pe la parinti!
Noi suntem bine, am fost azi la eco, se pare ca e un baietel care in timpul eco si-a prins cucul cu mana de radeau toti pe acolo =))!
Cris sunt langa tine!
Va pe toate si astept si eu un PM un adresa/parola comuna daca se poate. Am dat add pe FB, sper ca e bine !

19+ cu

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Bine ai revenit! Felicitari pentru cuculet! Amuzanta povestea cu eco. Imediat iti trim PM.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Bubble, Mena multumesc pt PM!

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Laura felicitari pt baietel.

Fetelor, pe voi va doare ficatul? Pe mine, a inceput sa ma doara de vreo 4 zile si nu ma lasa deloc. Oare ce o mai fi si asta???

15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubblegum

Kmy, bine ai revenit!
Nu ne mutam, tot in casuta ta ramanem!Mie mi se apre ca dpc-ul are farmecul. Avantajul fb la mine este ca priemesc automat pe telefon orice mesaj de pe fb.

In alta ordine de ideei, eu am ziua si carcelul (mereu numai la pulpa dreapta si apare din senin si e f enervant...)!

18+

Nivelul magneziului este mic din cauza asta ai carcei. Vorbeste cu medicul sa iti dea un supliment ceva ca devine enervant si este si extrem de dureros.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Laura felicitari pt baietel.

Fetelor, pe voi va doare ficatul? Pe mine, a inceput sa ma doara de vreo 4 zile si nu ma lasa deloc. Oare ce o mai fi si asta???

15 saptamani

Dankutza, esti sigura ca e ficatul? Daca da, fugutza la doctor sa iti faca niste analize. Sunt mai multe boli care apar in sarcina de la ficat ...

Te maninca cumva pielea, mai ales noaptea? Eu am avut colestaza de sarcina la prima sarcina si cu un anumit praf (scirbos) pe care l-am luat pina la sfirtsit am scapat de mincarimi, iar dupa sarcina a trecut instantaneu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardna11111 spune:

Fetele am fopst azi la dr cu problema mea (mthfr a1298c homozigot). Nu mi-a dat Clexane ci Aspenetr, femibion si acid folic.Parca mi-e si teama , am auzit ca se dau injectiile astea la mutatii.m-a trimis sa fac eco sa vada nu stiu ce insertia cordonului si placenta si daca totul e ok as scapa de injectii...
Dankutza cand iti faci analizele alea? Cu ficatul cr4d ca nu e panica, iti vine si greata? ai facut analizele de ficat la inceputul sarcinii? (transaminaze, etc? )

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardna11111 spune:

stati asa ca eu nu mai inteleg..cum va gasesc pe facebook? :)))

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

bine ati revenit, fetelor
kmy, nu plecam nicaieri casuta ta e foarte calda si primitoare... nu o parasim tu ce mai faci? cum mai esti? proiectul bebe 2 in ce stadiu e?
Laura, haios bebelin ai felicitari pentru cocosel
eu azi am fost un pic in oras si pe drum spre casa fi-mea iar facuse ditamai galma in dreapta... ii place ei acolo si nu inteleg de ce am mangaiat-o si a plecat iar sa colinde... dar vreo 20 de min a stat ingramadita in partea de sus dreapta a placentei

20+ cu printesa

Mergi la inceput