Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013, cap 16
Raspunsuri - Pagina 15
aschiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kasha_ro EU AM CREAT UN GRUP PRIVAT PE FB.SE NUMESTE BULGARASI DE IAN FEBR 2013 INSA CA SA FITI ADAUGATE VA ROG SA IMI DATI USER PT CA ALTFEL GRUPUL NU E VIZIBIL. |
Eu sunt ............... Dar vreau numai in grup privat. Aici angajatorii se uita dupa tine pe internet, inclusiv liste pe Amazon si poze pe FB, asa ca nu imi permit sa fiu prea personala pe Facebook. (dupa ce voi fii adaugata, voi sterge adresa mea din postul asta).
ianfeb2013 spune:
Kasha,
Bulgarasi este un user dar s-a creeat de pe acelasi cont si un grup secret/inchis deci nu poate vedea/citi nimeni mesajele daca nu este in grup. Daca dai un friend request te va aduga cineva in grup (sunt deja 6-7 fete in acel grup) cel mai bine este sa rmamnem acolo ca sa nu ne debusolam.
simina_kin spune:
sper sa nu moara subiectul aici pe DC , sa ne mutam pe FB, ca mie nu-mi place FB decat pt poze si articole
Ieri, alataieri, citeam la odiseea fetii ce scriam cand eram 12+ cu ea. D-asta imi place forumul, ca ramane scris, si te poti intoarce in timp si amintiri
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 8+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
kasha_ro spune:
citat din mesajul lui ianfeb2013 Kasha, Bulgarasi este un user dar s-a creeat de pe acelasi cont si un grup secret/inchis deci nu poate vedea/citi nimeni mesajele daca nu este in grup. Daca dai un friend request te va aduga cineva in grup (sunt deja 6-7 fete in acel grup) cel mai bine este sa rmamnem acolo ca sa nu ne debusolam. |
imi pare rau sa te contrazic userul acesta nu este secret din moemnt ce poate fi accesat.eu nu sunt membra si pot vedea deja toti membrii sau mai bine zis prietenii grupului.eu ma gandeam ca un grup privat ar fi de preferat pt ca majoritatea dintre noi vor intimitate.vezi ce a scris aschiutza.
kmy_black spune:
buna bulgarasii mei!!
ne-am intors si noi dintr-o minivacantza la munte si vad ca ati fost ff harnicutze la scris!!! ma pun pe dn urma sa vad ce noutati sunt!!
ps: mi-a sarit dejain ochi k va" mutati " pe fb!!!nu va mai place casutza "mea"!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
ianfeb2013 spune:
Kasha userul nu este privat pentru ca altfel nu ne-ar gasi oamenii acolo. Insa acest user are un grup privat dupa cum spuneam inchis si nu se poate vedea ce se posteaza. Vorbeam de grup nu de user, userul este folosit ca numitor comun pana ne mai strangem.
mena1906 spune:
citat din mesajul lui kmy_black buna bulgaradii mei!! ne-am intors si no dintr-o minivacantza la munte si vad ca ati fost ff harnicutze la scris!!! ma pun pe dn urma sa vad ce noutati sunt!! ps: mi-a sarit dejain ochi k va" mutati " pe fb!!!nu va mai place casutza "mea"!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameifetele mele de suflet Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!! |
Nu ne mutam...Doar ne cunoastem si mai bine :D. Ne vedem ochii, familiile, burtile, copiii. Discutiile tot aici vor avea loc. Nu-i asa, fetelor?
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
kmy_black spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mena1906
Nu ne mutam...Doar ne cunoastem si mai bine :D. Ne vedem ochii, familiile, burtile, copiii. Discutiile tot aici vor avea loc. Nu-i asa, fetelor? UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin In love with my little kid :X |
am vazut ca nimeni nu foloseste albumul foto al odiseei!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kasha_ro spune:
citat din mesajul lui ianfeb2013 Kasha userul nu este privat pentru ca altfel nu ne-ar gasi oamenii acolo. Insa acest user are un grup privat dupa cum spuneam inchis si nu se poate vedea ce se posteaza. Vorbeam de grup nu de user, userul este folosit ca numitor comun pana ne mai strangem. |
nu vreau sa te conving insa nu e prea privat acel user,poate daca ai curiozitatea sa vezi ce inseamna un grup privat,poti incerca sa creezi unul si poti proba.tocmai asta e si ideea sa nu fie vizibil nici grupul nici membrii lui.crede-ma fb nu inseamna intimitate in sine si ma gandeam ca ar fi mai bine un grup.