Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013, cap 16
Raspunsuri - Pagina 14
carmen_76 spune:
Dankutza, saptamana asta ajung la medic si o sa il intreb.
Cum se cheama grupul pe FB sau cum te gasesc, ca sa ma alut si eu?
Carmen 16+ cu
UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013
simina_kin spune:
Eu am editat , dupa ce am realizat greseala, da n-am mai zis.....intrebarea era pt Katy[:D
Si acum, profitand inca de vremea bunao sa iesim afara(cand o sa termin mancarea) .Fimea, a primit de la mama o trotineta , si trage de mine sa iesim iar cu troti
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 8+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Mys spune:
Salutari, un we mi-am luat si eu pauza si am avut de citit un roman , inca mai procesez
Vineri ma duc si eu la eco, sper sa pot pune si eu un carucior (roz) colorat ca mor de curiozitate
Vreau si eu user si parola pls pls pt albumul burticilor
Mami lui Matei si 17+
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Bine v-am gasit si eu...MM sunt |
Pai pe tine cum de nu te aveam deja!?
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 14+
IULIA va invinge CANCERUL!
kasha_ro spune:
EU AM CREAT UN GRUP PRIVAT PE FB.SE NUMESTE BULGARASI DE IAN FEBR 2013 INSA CA SA FITI ADAUGATE VA ROG SA IMI DATI USER PT CA ALTFEL GRUPUL NU E VIZIBIL.
carmen_76 spune:
eu am gasit bulgarasi sibulgarase pe Fb, nu mai inteleg nimik ....care e grupul nostru??????????
Carmen 16+ cu
UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013
kasha_ro spune:
citat din mesajul lui carmen_76 eu am gasit bulgarasi sibulgarase pe Fb, nu mai inteleg nimik ....care e grupul nostru?????????? Carmen 16+ cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013 |
pai eu am inteles asa...bulgarasi sibulgarase este doar un user pe facebook nu e grup.eu am creat un grup privat care nu poate fi vazut de alti utilizatori de pe facebook decat de cei care sunt membri.ca sa fiti membri trebuie sa fiti adaugati de de unul dintre membri dejja existenti.
mena1906 spune:
Multumim de invitatie. Ma simt ca la scoala. Va invatasem dupa user si acum va vad si trebuie sa va invat dupa nume. Eu sunt Roxana Enache, btw :D.
Viorela Ivan Pislaru este Vikisor, pe care deja am avut placere sa o cunosc personal.
Ma gandeam f serios sa raman pana la prenatal acasa...sa vad cum ma simt...
In alta ordine de idei (ca v-am zapacit) abia astept sa nastem toate si sa ne vedem bebeloi pe fb
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 19+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
denisamada spune:
citat din mesajul lui mena1906 Ma gandeam f serios sa raman pana la prenatal acasa...sa vad cum ma simt... In alta ordine de idei (ca v-am zapacit) abia astept sa nastem toate si sa ne vedem bebeloi pe fb |
Cred ca asta o sa fac si eu... Sunt deja acasa de 2saptamani si nu par sa vina vremuri mai bune...
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 14+
IULIA va invinge CANCERUL!